Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hta-30 gyöngyszem!
Hta-30 gyöngyszem!
FEl.
Hta-30 gyöngyszem!
Szerintem tartsd meg, nagyon jó vas, kár lenne elherdálni. Majdnem én is így tettem, de szerencsére maradt nálam is egy HTA.
Nem probléma teljes mértékben csak sajnálnám eltenni a sarokba.
De természetesen ha nem megy el akkor nyugdíjazom valamelyik polcomon Jó lesz tartalékba.
- adodaniel
- Fórumlakó
- Értékelés: 37
Hta-30 gyöngyszem!
Utolsó ár: 49990 JMF.
Ha nem jelentkezik senki enyiért akkor marad.
Szerintem tartsd meg, nagyon jó vas, kár lenne elherdálni. Majdnem én is így tettem, de szerencsére maradt nálam is egy HTA.
Systemdek --- Linn --- Goldring --- Heed --- Hegel --- Focal
Hta-30 gyöngyszem!
Utolsó ár: 49990 JMF.
Ha nem jelentkezik senki enyiért akkor marad.
Hta-30 gyöngyszem!
Egyetértek, szerintem is pofás lett! Az ára is pozitívan alakul...
Hta-30 gyöngyszem!
jobb minőségű fotót azért tehetnél fel. Hátha jobban rákapnának az ízére
NO akkor közkívánatra pár plusz kép:
https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
És az éjszakai bekapcsolt kép:
- repaharcos
- V.I.P.
- Értékelés: 13
Hta-30 gyöngyszem!
jobb minőségű fotót azért tehetnél fel. Hátha jobban rákapnának az ízére
Hta-30 gyöngyszem!
Tisztelt moderátor , remélem nem csak az én hozzászólásom köt ki az off ban !
???
Hta-30 gyöngyszem!
Üdv hol irtam én olyat hogy előnytelenül mókolta excalibür? Amennyiben visszaolvasol akkor én azt irtam hogy nem vàlt előnyére a mókolàs és a nevemet nem adom hozzà! Abszolute nem személyeskedtem ,ha te veszel egy gyàri erősìtőt és külsőleg és belsőleg àtalakìtod az szerinted nem mòkolàs ? Amennyiben màr nem az eredeti àllapotban van akkor igen is ez màr mòkolàs az meg hogy előnyös e vagy nem az személy függő.Van akinek a trabant és szép és van akinek a mercedesz us csúnya!
De pontosan ezt írtad:"előnytelenül át lett mókolva"! Ez eleve nem volt "GYÁRI" erősítő, vagy azóta lett hangtechnikai eszközöket sorozatgyártásban előállító üzemed? Azt hogy elkészítetted és eleve nem volt rossz koncepció, azt senki nem vitatja, de azért bocsássa meg a világ: a leggagyibb Jamicon kondit(amit soha nem raknék erősítőbe<sem>) kicserélni minőségibbre, előnytelennek nevezni és mókolásnak, nagy bátorság...(finoman fogalmazva), a többi átalakításra is vonatkozik ez. A doboz a VU meterekkel meg nagyon pofás lett. Nekem nagyon tetszik, meg is venném, ha nem most készülne a Moth projektem.
Hta-30 gyöngyszem!
55K HUF
Hta-30 gyöngyszem!
Ársüllyedés:
60K HUF
Tungsram E88CC csővel.
Hta-30 gyöngyszem!
Minden tiszteletem azoké, akik olyan magas szinten művelik ezt a hobbit mint ti, akik képesek vagytok ilyen szép és jó hangú erősítőket készíteni, de nem gondolod, hogy lassan magadnak ártasz már ezzel a hisztivel? Elmondtad amit szerettél volna, az érdeklődők tudomásul vehették a véleményed, de napokon keresztül folytatni ezt a lejárató kampányt már szánalmas, és méltatlan mind rád, mind az eladóra, és nem utolsósorban Excaliburra is, akit egyébként biztos nem lehet dilettantizmussal vádolni. Szerintem nyugodj bele a megváltoztathatatlanba, lépj túl a történteken. Minden le lett már írva a témában, amit le kellett írni, és pont. Neked meg további sok sikert az erősítőidhez, reméljük nem ez volt az utolsó amit készítettél. Köszi !
Hta-30 gyöngyszem!
Üdv hol irtam én olyat hogy előnytelenül mókolta excalibür? Amennyiben visszaolvasol akkor én azt irtam hogy nem vàlt előnyére a mókolàs és a nevemet nem adom hozzà! Abszolute nem személyeskedtem ,ha te veszel egy gyàri erősìtőt és külsőleg és belsőleg àtalakìtod az szerinted nem mòkolàs ? Amennyiben màr nem az eredeti àllapotban van akkor igen is ez màr mòkolàs az meg hogy előnyös e vagy nem az személy függő.Van akinek a trabant és szép és van akinek a mercedesz us csúnya!
Hta-30 gyöngyszem!
A moderátor átrakta az off részbe a többit de itt most megkérlek hogy légyszives töröld a hirdetésed és a ninc nevemet nem emlegetve hirdess , ehhez az erősítőhöz már semmi közöm mert előnytelenül át lett mókolva így nem szeretném ha itt ebben emlitve lennék mivel nem én módosítottam az erősítőt ezért a nevemet nem adom hozzá !
Megértésed köszönöm és elnézést tisztelt moderátor hogy csak munkát adok !
tisztelettel : CIROKL
Azt kétlem, hogy Excalibur előnytelenül hozzá nyúlna, sőt(!) "MÓKOLNÁ"...Ez egy kicsit erős túlzás részedről...
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6196
Hta-30 gyöngyszem!
A moderátor átrakta az off részbe a többit de itt most megkérlek hogy légyszives töröld a hirdetésed és a ninc nevemet nem emlegetve hirdess , ehhez az erősítőhöz már semmi közöm mert előnytelenül át lett mókolva így nem szeretném ha itt ebben emlitve lennék mivel nem én módosítottam az erősítőt ezért a nevemet nem adom hozzá !
CIROKL
Szerintem semmiféle negatív dolog sem kapcsolódik a nevedhez eme erősítő kapcsán.
Hiszen a hirdető csak annyit írt le, hogy az erősítőt eredetileg te építetted, és a továbbiakban ő mod-oltatta.
Egyébként ahogy kérte is, a nevedet említő sort készséggel kiveszem a hirdetés szövegéből.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Hta-30 gyöngyszem!
Semmilyen negatívummal nem éltem szerintem a hirdetésben ha nem kívánod a neved adni a témához hát legyen, megkérem a moderátort hogy törölje a sort.
A hirdetést nem kívánom törölni, hacsak a moderátor külön ezt nem kéri.
Még egyszer elmondom, semmilyen negatív kritika nem ért téged, sőt. Azt sem mondtam hogy rossz lett volna az alap és ezért át lett építve, egyszerüen egy mod történt ugyanúgy ahogy egy asztali számítógépet is lehet moddolni, vagy bármi egyebet.
Köszi és sorry.
Hta-30 gyöngyszem!
Hta-30 gyöngyszem!
Hi,Eladóvá válhat szeretett, átépített HTA-30-am.Az átépítést Excalibur fórumtárs végezte el, alapos munka gyümölcse.Változtatások:- ALPS poti- Aerovox kondik- TAD E88CC előfokcső- Préselt lemez készülékház pácolva, lakkozva- VU meter került beépítésre, ehhez tartozó elektronikával, halvány narancs háttérfénye van- Aranyozott input és hangfal csatlakozók- Belső vezetékek cserélve minőségireElőtte-utána illetve tesztek közbeni fotók az alábbi linken:
https://drive.google.com/folderview?id= ... gAlkudozók és kelletlenek kérem kíméljenek. Csak komoly érdeklődőket várok szeretném ha jó kezekbe kerülne!
Meghallgatható Zuglóban. És saját rendszerben is.75000 HUF