Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Philips DVP5990/12 DVD lejátszó

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
dreamcatcher
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: dreamcatcher »

És megint fel Valakinek szinte ingyen?

dreamcatcher
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Kicsit feljebb hozom, hátha. Az ára változatlanul 3000Ft, de aki elviszi, annak adok mellé ingyen egy pár kicsit Hitachi hangfalat. Persze csak a ha szeretné. Tehát ismét a link, amely most már a hangfalakról is tartalmaz képet. Amint látszik, nem makulátlanok (az egyik le van ütve), de szerintem vállalható állapot, pláne ennyiért.
Jövő héttől Sopron-Fertőszentmiklós vonalon akár házhoz tudom vinni 17.00 után, hét közben.

dreamcatcher
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Eladó lenne ez a nem mai DVD lejátszó.
Második tulaj vagyok, már ha ez számít valamit egy ennyi idős készülék esetében. Emlékeim szerint kb. 5 éve vehettem, azelőtt meg az előző tulaj elmondása szerint kicsit kevesebb, mint 1 évet ment.
Kívülről messze nem makulátlan, sajnos (karcos a teteje és a két sarka kopott). Már én is így vettem, de engem nem  nem zavart, mert a dolgát tökéletesen tette és most kipróbáltam, még mindig tökéletesen teszi. Egy módosított firmware van rajta, ami több szabadságot ad a beállítások terén.
Van itt olyan, mint 1080p, DivX Ultra lejátszás, D/A átalakító 24bit/192kHz, USB bemenet, HDMI kimenet, stb, teljes technikai leírás magyarul itt található:
http://www.philips.hu/c-p/DVP5990_12/dv ... ifications
Nagy felbontású képek pedig itt
Én nem használom már majdnem 2 éve nem használom, de hátha valaki a garázsban sutyiban egy ilyent szeretne használni.
Figyelembe véve a fentieket, legyen egy jelképes összeg az ára: 3000Ft

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”