Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony MDS-JB980 QS ezüst, UK Edition
A készülék elkelt (nem itt, meghirdettem máshol is, ott kicsit másként álltak hozzá az érdeklődők). Ígértem, hogy megirom az árát, ugyan sok jelentősége nincs, de állom a szavam: 75.000 Ft-ért vitte el az új gazdája.
Köszönöm a hozzászólók meleg, baráti hangvételét, arra mindenképpen hasznos volt a téma, hogy megfogadjam, itt soha többet semmilyen hifi cuccot nem fogok meghirdetni. Én tévedtem, amikor azt gondoltam, ez az alkalmas felület. De ez természetesen nem az oldalt üzemeltetők hibája.
A kísérlet eredménye: 0 azaz nulla jelentkező azok közül, akik a leghangosabban problémáztak a képek hiánya miatt. Szép volt, fiúk.
A készülék még mindig eladó, ketten gondolkoznak rajta, továbbra is válaszolok minden értelmes ajánlatra.
Pusztán kísérleti célból felteszek néhány képet, amelyeket három komoly érdeklődőnek készítettem.
(A fotók minőségről nem nyitok vitát, ennyit tud a gépen és kész :-P )
Viszont rettentően kíváncsi vagyok, mekkora roham lesz majd a képek miatt :-) .
(Főleg azok közül, akik eddig csak reklamáltak a képek hiánya miatt)
A témát azért visszazárom, érdeklődni továbbra is privátban. Jelzem majd, ha elkelt a készülék.
Itt is jelzem, hogy a medvegyev nevű felhasználó mocskolódó (amúgy önmagáról totális tudatlanságot eláruló) privát üzenetét jeleztem a moderátorok felé. Szomorú, hogy ez a stílus errefelé. Vagy csak ritka kivétel lenne? Remélem, hogy így van.
Na akkor most lezárom ezt a témát, mert úgy látom, a sok unatkozó, frusztrált, kisebbségi komplexussal küzdő egyed itt próbálja meg kiélni magát, és levezetni a felgyülemlett feszültséget.
Köszönöm, NEM érdekel a fröcsögés! Öntsétek másra a bajotokat.
Aki VENNI SZERETNE, az megtalál így is. És ha nem tetszik neki a feltüntetett ár, majd tesz ellenajánlatot. Ha szüksége van további információra, majd kérdez. Mert egy normális adás-vétel így zajlik.
Csak van egy kis gebasz...
Amék eladó még arra sem érdemesíti az érdeklődőket hogy legalább megmutassa nekik a kacatját amit mindegy hogy mennyiért kínál, az miért gondolja azt, hogy majd a vevők alázatosan esdekelni fognak neki, hogy tegye már meg ezt a "szívességet a méltóságos úr". A másik ilyen trükk amikor árat nem ír az eladó, mert hát éppen "Dárius kincsét" hirdeti, hátha akad majd rá egy b... Többek között ez az a kétféle hirdetés típus, amit észre sem szoktam venni.
Már csak azt nem értem, hogy ha egy ilyen fantasztikus és értékes gyűjtő darabról van szó, akkor mi végett ez a hirtelen szabadulhatnék a "ritka kincstől"...
Nekem is volt 930-as és 940-es minidisc-em és egy rövid ideig ugyan jó játéknak tűnt, de hamar rájöttem, hogy maga a technika a zenéről kevéssé szól, - egy alap cd pörgettyű is jobban szól náluk - ezért mindenféle hókuszpókusz nélkül korrekt áron megváltam tőlük és máig sem sajnálom őket.
A gebasz ott van, nagy tudású, hogy te mit pörögsz egy fénykép nélküli minidisc hirdetésen, amikor 1) te utálod a minidisc-et, és 2) az ilyen hirdetéseket észre sem szoktad venni?
Nem kívánok fenti szösszeneted minden pontjára válaszolni (lehetne, de te nem érsz annyit), csak megjegyezném, Andersen és a Grimm testvérek, de még Benedek Elek is elbújhatnak melletted, akkora nagy mesemondó vagy, hogy kitalász egy egészen más történetet, mint amiről itt eredetileg szó van.
Ugyanis, te mindenhez értő, senki nem írt rajtad kívül se ritka kincsről, se hirtelen szabadulhatnékról. Tudsz egyáltalán olvasni, vagy csak veszel egy tetszőleges mintát, aztán neki állsz pörögni rajta, mint egy jobbféle troll?
De akkor leírom, csak neked újra: ez itt egy hirdetés. Olyan, amilyen. Akit érdekel, jelentkezik privátban. Akit nem, az meg ne ossza az észt. Az ilyenekkel mint te is csak eggyel többen vagyunk.x
Majd figyelem a hirdetéseidet, és igyekszem a tiédhet hasonló, "építő" hozzászólásokkal tarkítani a témáidat..
ez a hangnem üdvözlendö, jo. köszönöm, es sikeres ertekesitest !
az árrol nem tudok vitazni, nem ismerem ezen keszülekek piaci es gyüjtöi árát sem.
en 2010 decemberetöl hirdetek itt tunereket - kivancsisagbol jo aron korabban jonehanyat megvettem -, amik "hetköznapi" felhasznalok szamara egesz mas erteket kepviselhetnek, mint a temaval foglalkozók, ismerök szamara. pl. egyiket most augusztusban vettek még, azaz majdnem 6 ev utan, mert a vevö kizarolag azt a tipust kereste.
had pörögjön :-)
en nagyra ertekelem az elado pl. ezen kulturalt hsz-asat: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... ?p=2012234
ez a hangnem üdvözlendö, jo. köszönöm, es sikeres ertekesitest !
az árrol nem tudok vitazni, nem ismerem ezen keszülekek piaci es gyüjtöi árát sem.
en 2010 decemberetöl hiretek itt tunereket, kiancsisagbol jo aron korabban jonehanyat megvettem, amik "hetköznapi" felhasznalok szamara egesz mast kepviselhetnek, mint a temaval foglalkozók, ismerök szamara. pl. egyiket most augusztusban vettek még, azaz majdnem 6 ev utan, mert a vevö kizarolag azt a tipust kereste.
Több ponton is tévedsz, és ahogy olvaslak, önkéntelenül is az alább körülírt kategóriába sorollak, elnézést, ha te magad nem, bár az utolsó mondatodat azért olvasgasd még, hátha rájössz, hogy mégis. Amit te itt fejtegetsz, annak nyoma sincsen az én hirdetésemben. (Az meg, hogy kinek melyik audio formátum a szíve csücske vagy az utálata tárgya, végleg nem tartozik ide.)
Szerintem elég világos a képlet, de akkor leírom átfogalmazva a gyengébben olvasóknak:
- van egy ilyen készülék eladó
- amúgy hibátlan (nem trükk, hanem tény, ha megvan a kettő közötti különbség)
- ha ilyesmi érdekel, akkor már ismered, tudod, mi ez
- ha tényleg (mondom, TÉNYLEG) meg akarod venni, várom az ajánlatodat
- a "feleárból mennyit engedsz" ajánlatok kivételével mindent meghallgatok (igen, pontosan ezt írtam, csak más szavakkal)
- privát üzenetben tartom célszerűnek a folytatást (azzal a pár emberrel)
Még egyszerűbben: annak, aki éppen ilyet keres, ott az elérhetőségem.
Csak van egy kis gebasz...
Amék eladó még arra sem érdemesíti az érdeklődőket hogy legalább megmutassa nekik a kacatját amit mindegy hogy mennyiért kínál, az miért gondolja azt, hogy majd a vevők alázatosan esdekelni fognak neki, hogy tegye már meg ezt a "szívességet a méltóságos úr". A másik ilyen trükk amikor árat nem ír az eladó, mert hát éppen "Dárius kincsét" hirdeti, hátha akad majd rá egy b... Többek között ez az a kétféle hirdetés típus, amit észre sem szoktam venni.
Már csak azt nem értem, hogy ha egy ilyen fantasztikus és értékes gyűjtő darabról van szó, akkor mi végett ez a hirtelen szabadulhatnék a "ritka kincstől"...
Nekem is volt 930-as és 940-es minidisc-em és egy rövid ideig ugyan jó játéknak tűnt, de hamar rájöttem, hogy maga a technika a zenéről kevéssé szól, - egy alap cd pörgettyű is jobban szól náluk - ezért mindenféle hókuszpókusz nélkül korrekt áron megváltam tőlük és máig sem sajnálom őket.
Ez az egész képfelnemtételi hókuszpókusz csak egy ócska marketing trükk, hogy ezen rugózzon a fél fórum, hátha így jobban elmegy egy máskülönben felejtős technika túlhájpolt példánya.
Tudnék még szebbeket is írni az emberi "bölcsesség" mélységeiről, de inkább azt vallom, hogy Isten nagyon szeretheti a "bárányait" ha ilyen sokat teremtett belőlük erre a világra...
Több ponton is tévedsz, és ahogy olvaslak, önkéntelenül is az alább körülírt kategóriába sorollak, elnézést, ha te magad nem, bár az utolsó mondatodat azért olvasgasd még, hátha rájössz, hogy mégis. Amit te itt fejtegetsz, annak nyoma sincsen az én hirdetésemben. (Az meg, hogy kinek melyik audio formátum a szíve csücske vagy az utálata tárgya, végleg nem tartozik ide.)
Szerintem elég világos a képlet, de akkor leírom átfogalmazva a gyengébben olvasóknak:
- van egy ilyen készülék eladó
- amúgy hibátlan (nem trükk, hanem tény, ha megvan a kettő közötti különbség)
- ha ilyesmi érdekel, akkor már ismered, tudod, mi ez
- ha tényleg (mondom, TÉNYLEG) meg akarod venni, várom az ajánlatodat
- a "feleárból mennyit engedsz" ajánlatok kivételével mindent meghallgatok (igen, pontosan ezt írtam, csak más szavakkal)
- privát üzenetben tartom célszerűnek a folytatást (azzal a pár emberrel)
Még egyszerűbben: annak, aki éppen ilyet keres, ott az elérhetőségem.
Ez az egész képfelnemtételi hókuszpókusz csak egy ócska marketing trükk, hogy ezen rugózzon a fél fórum, hátha így jobban elmegy egy máskülönben felejtős technika túlhájpolt példánya.
Tudnék még szebbeket is írni az emberi "bölcsesség" mélységeiről, de inkább azt vallom, hogy Isten nagyon szeretheti a "bárányait" ha ilyen sokat teremtett belőlük erre a világra...
Köszönöm.
Annyit megigérhetek, ha elkelt a készülék, megírom itt a vételi árat, aztán merenghet rajta bárki, hogy jó vétel volt, vagy pénzkidobás :-) .
Nekem 940 van, és én sem válnék meg tőle sokkal olcsóbban.
Azért nem vészesen elrugaszkodott az ár. Láttam én már itt megdöbbentő eseteket. Másrészt minidisc élet végéről származik....Köszönöm.Annyit megigérhetek, ha elkelt a készülék, megírom itt a vételi árat, aztán merenghet rajta bárki, hogy jó vétel volt, vagy pénzkidobás :-) .
Azt nem tudom,hogy UK Edition.Köszönöm a képet. Pontosan így néz ki, és igen, még ...Az UK Edition változaton van egy piros kis tábla amire rá van írva.... a kis piros tábla is rajta van.
Azért nem vészesen elrugaszkodott az ár. Láttam én már itt megdöbbentő eseteket. Másrészt minidisc élet végéről származik....
Az MD viszont nem alaptartozéka, vagy nélkülözhetetlen eleme egy hifinek 2016-banEnnek aztán semmi köze az egészhez. 2016-ban nem azért veszi meg valaki a legutolsó QS MD modellt, mert nélkülözhetetlen lenne. Nekem pl. van ES MD-m is, de inkább csak ereklyének.
ha ilyen kiugró áron adod a készüléket... azért lássuk be, magas az ár.Én sem kötekedésnek számom, de ezt a "magas az ár" dolgot ezen a fórumon párszor kitárgyaltuk már. Egyszer levezettem, én hogy látom, nem írom le újra, a hozzászólásaim között megtalálod. Azért a lényeget kiemelem: mennyire ritka/kurrens a termék, és mennyire akarja birtokolni a vevő, ezen elég sok múlik. (Tudom, hogy nem mérvadó a honi hifistáknak, de tőlünk nyugatra ez a modell 200 font körül indul, ha van egyáltalán eladö darab. Ez azért valamennyire jelzi, mennyire lehet értéke.)
Másrészt, te sem olvasol elég figyelmesen. Én azon az áron fogom adni a készüléket, amelyen egy komoly vevővel majd megegyezem. Ez szerintem eléggé jól kivehető az indító hozzászólásból, amiben viszont egyáltalán nincs benne az, amire te kétszer is utaltál.
... engem miskolciként ki is zártál, ha nem utazom el érte a fővárosba.Ekkor értékű készüléket nem postázok látatlanban. Hidd el, én is sajnálom, ha emiatt kiesik egy vevőjelölt, de múltbéli kellemetlen tapasztalat miatt mindkét fél érdekében kerülöm ezt a lehetőséget. De mindig van másik járható út, csak meg kell találni. Pl. van jóbarátom Miskolcon, aki gyakran jár a fővárosban, és tudhat segíteni.De, megint de: eddig a pontig el is kell jutni.
Ehhez pedig csak annyit tudok hozzátenni, amit a harmadik hozzászólásom harmadik bekezdésében írtam.
Lefordítva: ha tényleg érdekel, jöjjön a pm, beszéljük meg a kérdéseket. Senki potenciális vevőt nem fogok elküldeni, ha látom hogy venni akar, minden segítséget megadok neki. Amíg viszont csak azt látom, ki hogyan oktat ki a képek hiánya miatt nem tudom komolyan venni a szándékot.
Mielőtt viszont személyeskedésbe át csapna a gondolat, ld. következő bekezdés.
Én, mint potenciális vevőjelölt ...Örülök, ha érdekel. Folytassuk magánban, várom az ajánlatodat és a kérdéseidet.
Kár ezen lovagolni - előbb-utóbb úgyis megy az offba
Én, mint potenciális vevőjelölt, ezt úgy látom, hogy ha ilyen kiugró áron adod a készüléket, akkor tényleg jó volna mellé látni egy-két képen, hogy ragyog, olyan, mint az új, érdemes vele foglalkozni. Ha nem lenne a vizualitás durván hangsúlyos, akkor nem lennének kirakatok sem. Úgyis bemész, aztán megveszed, ami kell. Az MD viszont nem alaptartozéka, vagy nélkülözhetetlen eleme egy hifinek 2016-ban és azért lássuk be, magas az ár, s ehhez kell valami plusz motiváció. Főleg, hogy engem miskolciként ki is zártál, ha nem utazom el érte a fővárosba.
Tudom, egész biztos nem ilyen szellemben írtad, amit írtál, de nézd meg a másik oldalról is: azok után elvárni, hogy valaki odautazzon hozzád házhoz úgy, hogy részedről egy képet sem nagyon akaródzik feltenni, kicsit visszás.
Mindezt végképp nem kötekedésnek szántam, csupán igyekeztem bemutatni a messziről szemlélődő vevő oldalát.
Mi lenne, ha elolvasnád, amit te magad írtál? Te nem "udvariasan" kértél pár képet, hanem meglehetősen arrogánsan kijelentettél valamit, ami még csak nem is igaz abban a formában.
Majd ezek után tudálékosozol, meg gipszjakabozol. Nem minősíteném a stílusodat, de nem is szeretnék ezek után neked semmit eladni, semennyiért.
Mert a fotók hiányának reklamálásán kívül másra nem futotta tőled, pl. az sem, hogy elolvasd (és értelmezd, már ha érted...) legalább azt, amit leírtam.
Tudod, nekem meg az ilyenekből van elegem, akik csak azon ácsingóznak, hogyan lehetne a másikba belekötni, persze venni egyik sem akar, mert ha akarna, akkor tenne egy korrekt ajánlatot, nem csak irigykedne meg fröcsögne. Tőled semmilyen ajánlatot nem kaptam, amin egyáltalán elgondolkozhattam volna, hogy korrekt-e, vagy "merész".
- medvegyev
- Fórumlakó

- Értékelés: 12
Az UK Edition változaton van egy piros kis tábla amire rá van írva.
- csizo65
- Fórumlakó

- Értékelés: 39
Azt nem tudom,hogy UK Edition.
- medvegyev
- Fórumlakó

Nem érzem hogy arrogáns lettem volna. Csak pár képet szerettem volna látni.
Mindegy, nincs kedvem vitatkozni már.
Bár ennyi fáradtsággal amennyit eddig fordítottál a válaszokra, már simán tudtál volna feltenni legalább egy képet.
Továbbra is sikeres eladást kívánok.
Szép estét.
Helló. Udvariasan kértem pár képet, de úgy látom megint sikerült egy gipszjakabba futnom.
Amúgy nem akarom megvenni ennyiért meg főleg nem.
Sikeres eladást kívánok.
Ja és elfelejtettél feltenni képet!
Mi lenne, ha elolvasnád, amit te magad írtál? Te nem "udvariasan" kértél pár képet, hanem meglehetősen arrogánsan kijelentettél valamit, ami még csak nem is igaz abban a formában.
Majd ezek után tudálékosozol, meg gipszjakabozol. Nem minősíteném a stílusodat, de nem is szeretnék ezek után neked semmit eladni, semennyiért.
Mert a fotók hiányának reklamálásán kívül másra nem futotta tőled, pl. az sem, hogy elolvasd (és értelmezd, már ha érted...) legalább azt, amit leírtam.
Tudod, nekem meg az ilyenekből van elegem, akik csak azon ácsingóznak, hogyan lehetne a másikba belekötni, persze venni egyik sem akar, mert ha akarna, akkor tenne egy korrekt ajánlatot, nem csak irigykedne meg fröcsögne. Tőled semmilyen ajánlatot nem kaptam, amin egyáltalán elgondolkozhattam volna, hogy korrekt-e, vagy "merész".
- medvegyev
- Fórumlakó

Helló. Udvariasan kértem pár képet, de úgy látom megint sikerült egy gipszjakabba futnom.
Amúgy nem akarom megvenni ennyiért meg főleg nem.
Sikeres eladást kívánok.
Ja és elfelejtettél feltenni képet!
Nyugi. Szerintem ne erőltesd.Ha nem akar nem tesz fel képet, ennyi.Az egy dolog, hogy általában képpel hirdetnek az emberek (és azért általában ez segíti is az eladást).
Köszönöm.
Nyilván a fotó vonzza a szemet, és vannak esetek, amikor az adja el a cuccot. De nem szükségszerűen. Én úgy vettem meg egy pontosan ezen a fórumon kép nélkül, csak típus, ár és telefonszám megjelölésével hirdetett készüléket (QS volt az is, nem gagyi), hogy felhívtam az eladót, megbeszéltem a találkozót, megnéztem a cuccot, fizettem és vittem. Fotó nélkül is elmentem, mert meg akartam venni. A telefonban meg a lényeges dolgokat lebeszéltük, pontosan tudtam képek nélkül is, kb. mire számítsak.
Lehet, hogy ez így népszerűtlennek hangzik, de nem sportoltatom magam feleslegesen - az én elvárásaimnak megfelelő minőségű - fényképek készítésével, ha potenciálisan csak egy-két jelentkező várható. Feltettem a hirdetést, ez alapján aki ilyet keres (megvételre...), az eltalál hozzám így is, a többit majd mi ketten megoldjuk.
Szeretem az ilyen tudálékos embereket.
Egy normális hirdetés itt képekkel együtt szokott lenni,
Szerintem ezzel mások is így vannak.
Mondd csak, meg szeretnéd venni? Mert ha eszed ágában sincs, akkor neked minek a képek?
Aztán, megmondanád, mit is szeretnél leolvasni a képekről? Amitől rohannál, hogy első lehess a vevőjelöltek között. Mert szerintem ilyen értékű cuccot nem fényképek alapján vesz az ember, de ezt már kifejtettem.
Ha valakinek mégis ez hiányozna az elhatározásához, akkor - gondolom - írna egy pm-et, hogy pl.: "xy vagyok, érdekel a cucc, nekem ennyit ér, de ezt meg ezt szeretném megnézni rajta, ezekről tudnál pár jó képet küldeni?”
Amúgy meg: "tudálékos" az a valaki, aki - kéretlenül - beleokoskodik más dolgába (mint ahogy te is tetted.).
Erről ennyit. Ha venni szeretnél, jöhet a privát üzenet. Ha nem, akkor felesleges volt beszólni.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6686
Szeretem az ilyen tudálékos embereket.
Egy normális hirdetés itt képekkel együtt szokott lenni,
Szerintem ezzel mások is így vannak.
Nyugi. Szerintem ne erőltesd.Ha nem akar nem tesz fel képet, ennyi.Az egy dolog, hogy általában képpel hirdetnek az emberek (és azért általában ez segíti is az eladást).
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.