Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Panasonic NV-HS800 SVHS videomagnó - hibás
Ma eladáskor újabb próbán nem jelentkezett semmilyen zaj, lehet, hogy a magnó nem is hibás
Anyway: elkelt...
Mit jelent, hogy STOP módban zajos? Tökéletesen játssza a kazettákat? Digitalizálásra megfelelő lehet?
Milyen igaz!
A kislányom elállította a tudtom nélkül, én meg nem vettem észre.
Szóval a táv tökéletesen működik.
Szia!
Szerintem kell reagálnia a távirányítóra csak össze kell hangolni a videóval. Ez a táv három különböző videmagnót is tudott kezelni. Jobbra lent található a VTR1/2/3 gomb.
Üdv: Tamás
Panasonic NV-HS800 típusú S-VHS videomagnóm eladó
Komoly cucc volt a maga idejében, vágási funkciókkal.Csak a gép+táv, kábel és doboz nélkül.
Kifejezetten szép állapotú, de a távirányítóra nem reagál (pedig működik, videokamerával megnéztem, jön jel a végén)A kazettát lejátssza ugyan, de STOP módban egy nagyon hangos és képzajos kép áll elő.Egyéb funkcióit nem teszteltem. Lehet, hogy hozzáértőnek bagatell probléma és hamar megoldható.Kijelző OK.
Így hibásként ill. alkatrészként árulom.Használati és service manual 1 perc alatt guglizható hozzá (adok, ha kell)
Budapesten van, itt vehető át személyesen 5000 ft ellenében