Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Marantz cd 6000 ose ki signature
A cd lejátszó elkelt Mikist fórum társunknál muzsikál
Kérem zárják le a hirdetést
Neked kell lezárni jobb oldalon alul...
-
Vendég
A cd lejátszó elkelt Mikist fórum társunknál muzsikál
Kérem zárják le a hirdetést
Szevasz! Igy azert nehez eladni, reggel ota varom a cimet ahonnan elhozhatnam, kicsit kezd elmenni a kedvem az egesztol!
Zenét is ilyen stresszben hallgatsz?
Ne izgulj, biztosan fog válaszolni, nézd meg a bejelentkezéseit, általában este van net közelében.
Egyébként érdemes várni a cd játszóra, nekem is volt, nem volt könnyű feljebb lépni.
Szevasz! Igy azert nehez eladni, reggel ota varom a cimet ahonnan elhozhatnam, kicsit kezd elmenni a kedvem az egesztol!
Lehet hogy dolgozik és nem tud netezni mondjuk!
- Jozef76
- Törzsvendég

- Értékelés: 299
Lehet hogy dolgozik és nem tud netezni mondjuk!
- peterson
- V.I.P.

- Értékelés: 844
nadekerem.jpg
Szevasz!
Érdekelne a készülék, elerhetoseget kerhetnek?
Üdv Miki!
Husz9293136
- dixie-chicken
- V.I.P.

- Értékelés: 2885
jó kis gép ez,2x volt ilyenem,szerettem..az ár is rendben van sztem,táv,doboz,KI bizonylat...vannak még CD felhasználók,és lesznek,az LP oldalon vannak elvetemült folyamatok,bagóért lehet CD-ket vásárolni..a terabyte generációt meg inkább nem kommentelném....
up neki
Technics SL1300G,Shelter 901/III,Shure VST III,Shure M97HE,Shure M97ED,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,ProJect Tube Box DS3,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1691
Igaz, a trombita nem szaxi, so sorry a hangszer szagértőktől.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
Biztos már félig aludtál...
Igaz, a trombita nem szaxi, so sorry a hangszer szagértőktől.
- TurboSteve
- Fórumlakó

- Értékelés: 88
- peterson
- V.I.P.

- Értékelés: 844
... Egy ilyen klasszikus, ugyanakkor kifinomult pörgettyű viszont tényleg a szobába tudja hozni Miles szaxiját.
Természetesen igazad van,a cd már kiment a divatból kényelmi,és anyagi megtakarítás szempotjából is.De lehet,hogy valaki még szeretne egy széphangú cd lejátszót.
Engem speciel kiráz a hideg az újmódi elektronikák DSP-vel csillió mintavétellel agyoncsiszolt, ám művi hangjától. Egy ilyen klasszikus, ugyanakkor kifinomult pörgettyű viszont tényleg a szobába tudja hozni Miles szaxiját.
Nálam egy CD6000 OSE LE is pörög időnként és párszor már el akartam adni, de amikor a neki igazán fekvő anyagokon megszólalt, mindig sürgősen levettem a hirdetésből.
-
Vendég
Jó készülék, de a CD és a DVD lassan már a múlt formátuma lesz akár a magnókazetta, vagy a viny lemez. Pár mániákus még foggal-körömmel ragaszkodik majd hozzájuk, ám az idő már nem nekik dolgozik. Ezt a helyzetet pedig a potenciális érdeklődők is érzik és már nem mernek komolyabb lemezpörgetőkbe invesztálni. Akinek pénze is van és komolyabb hangra vágyik, azoknak manapság már a média-szerveres megoldások között is bőven van választék.
Akinek meg nincs lovettája az...
Természetesen igazad van,a cd már kiment a divatból kényelmi,és anyagi megtakarítás szempotjából is.De lehet,hogy valaki még szeretne egy széphangú cd lejátszót.
Jó a készülék, jó az ár,
miért ilyen nehéz az eladás?
Jó készülék, de a CD és a DVD lassan már a múlt formátuma lesz akár a magnókazetta, vagy a viny lemez. Pár mániákus még foggal-körömmel ragaszkodik majd hozzájuk, ám az idő már nem nekik dolgozik. Ezt a helyzetet pedig a potenciális érdeklődők is érzik és már nem mernek komolyabb lemezpörgetőkbe invesztálni. Akinek pénze is van és komolyabb hangra vágyik, azoknak manapság már a média-szerveres megoldások között is bőven van választék.
Akinek meg nincs lovettája az...
-
Vendég
Jó a készülék, jó az ár,
Valószínű,hogy azért mert az alap vereziókat majdnem,hogy fele árért adták el,de ez a ki verzió gyári tuningos és gyári állapotban,ami hangban is jelentkezik kissebb társaihoz képest.
Jó a készülék, jó az ár,
- Fred74
- Újonc fórumos

- Értékelés: 1
Merre található a CD játszó?
-
Vendég
Engedek az árból mert még nem érdeklődött senki 55-eft
-
Vendég
Marantz cd 6000 ose ki Gyári állapotban egy hajszálkarc a fedlapján jobb felső sarkában ami csak közelről látszik ezt eltekintve karcmentes a cd lejátszó gyári távja karcmentes amit csak a fotó miatt vettem ki a nejlonzacskóból írott és gyári lemezeket tökéletesen viszi nem válogat a lemezekkel nagyon szép állapotban van és tökéletesen működik.Javítva nem volt én vagyok a harmadik tulaj számla papírok gyári doboz mindene megvan.Nálam tesztelhető,akár hozott rendszerrel is de posta is lehet.
58 eft