Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony MDS JB920 QS távval lemezekkel
mégsem...
A készülék ott árválkodik lemezek nélkül az asztalon...Vigye el valaki 15-ért. Távirányító gyári, minden funkciója rendben....
- study
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 47
A lemezeket végül mégis eladtam külön. A lejátszó ára most 17500 Ft.
Ez már ingyen van.
BODOR AUDIO HTPC ,M2TECH HIFACE EVO TWO UNIVERSAL D-TO-D CONVERTER, C.E.C.CD 3800 , Audio Analogue Crescendo, Focal-JMLab Chorius 726, Sennheiser HD600,HIVOX CUPROPENIS
,ALCES3,HIVOX HANGFALKÁBEL,HIVOX SZÉNSZÉLAS IC, XMOS U8 USB SPDIF
HTPC, KINGREX UD 384 , YAMAHA CDR-HD 1000 , Mission 731i
A lemezeket végül mégis eladtam külön. A lejátszó ára most 17500 Ft.
Az AMS gomb ismét működik, a kontakt spray és a megjáratás csodát tett. A csomag ára lemezekkel 30e Ft
- gageszka
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 39
Nekem a digitális bemenet volt ilyen.
Kapcsolgattam és ugrált a bemenetek között.
Kiforraszt, alaposan megpucol, vissza forraszt és hibátlan.
Cambridge Audio Azur 650BD, T+A Criterion T70, Sony KDL-40X2000, Dune HD Prime 3.0, Vincent SV-231, Technics RS-M45, Arcam AVP700
Köszi!
Ha menthető persze jobb az eredetit visszarakni, he nem akkor azonos lábkiosztásút rendelünk.
Az enyémnek (MDS-JB 930QS, MDS-JE640) ugyanez a baja volt.
Encoder kiforraszt a NYÁK-ból, simán szétkap, manuálisan alaposan kipucol, átken WD40-el, majd összerak.
Ennyi és lőn bódottsá'
Ez két funkció. A körbeforgatással kiválasztasz majd a megnyomással jóváhagysz.(Enter).A jóváhagyás egy egyszerű kapcsoló amit lehet hogy nem is kell cserélni csak kipucolni az érintkezőt ha hozzáférhető.
Két funkció, az igaz. Viszont amivel én eddig találkoztam (Sony és MD), ott egy nem bonthatóan lezárt házban volt együtt a forgás- és megnyomás-érzékelő, összesen öt kivezetés, plusz kettő a rögzítésnek/árnyékolásnak. Sajnos kívülről majdnem lehetetlen tisztítani, még a kontaktszprére sem reagál. Nekem az egyiknél hol kettőt ugrott a "jog", hol nem vette be csak a sokadik kattanást, azt is oda-visszaforgatás után.
- study
- Kezdő Fórumlakó

Azért hívtam encodernek, mert szerintem ugyanolyan alkatrész, mint ami az autórádiókban van. Nem egyszerű gomb vagy potmeter, mert körbe-körbe tud forogni és közben lépésekben tudja kapcsolni a funkciókat a vele kapcsolatban levő IC-n keresztül. Magyarul elektromechanikusan érzékeli a vezérlés a tengely pozícióját és a forgatás irányát mert logikai áramkör része.
Igen az enter gomb. El is vittem ma a barátomhoz, remélem hamar megjön a rendelés és kicseréli az alkatrészt, hogy teljesen hibamentes legyen a gép.
Ez két funkció. A körbeforgatással kiválasztasz majd a megnyomással jóváhagysz.(Enter).A jóváhagyás egy egyszerű kapcsoló amit lehet hogy nem is kell cserélni csak kipucolni az érintkezőt ha hozzáférhető.
BODOR AUDIO HTPC ,M2TECH HIFACE EVO TWO UNIVERSAL D-TO-D CONVERTER, C.E.C.CD 3800 , Audio Analogue Crescendo, Focal-JMLab Chorius 726, Sennheiser HD600,HIVOX CUPROPENIS
A lemezekkel kapcsolatban 14db Sony color 80 perces, osztrák gyártású a fólia szerint. A másik fajta szintén Sony, de NEIGE típus, 80 perces 6db. Ezeken csak japán írásjeleket látok, szerintem ottani gyártás. Ez a két fajta a bontatlan. A maradék 5db írott szintén Sony Neige. Ha kell lefényképezem.
Nem kell, köszönöm. Mármint fényképezni.
Küldök PM-et.
A lemezekkel kapcsolatban 14db Sony color 80 perces, osztrák gyártású a fólia szerint. A másik fajta szintén Sony, de NEIGE típus, 80 perces 6db. Ezeken csak japán írásjeleket látok, szerintem ottani gyártás. Ez a két fajta a bontatlan. A maradék 5db írott szintén Sony Neige. Ha kell lefényképezem.
Azért hívtam encodernek, mert szerintem ugyanolyan alkatrész, mint ami az autórádiókban van. Nem egyszerű gomb vagy potmeter, mert körbe-körbe tud forogni és közben lépésekben tudja kapcsolni a funkciókat a vele kapcsolatban levő IC-n keresztül. Magyarul elektromechanikusan érzékeli a vezérlés a tengely pozícióját és a forgatás irányát mert logikai áramkör része.
Igen az enter gomb. El is vittem ma a barátomhoz, remélem hamar megjön a rendelés és kicseréli az alkatrészt, hogy teljesen hibamentes legyen a gép.
- study
- Kezdő Fórumlakó

Az egyik encodert, ha benyomom benn marad
Nevezzük nevén: ENTER gomb
Az alatt mit értesz, hogy az "encoder kontaktos"? Melyik encoder?
Ja, látom, az AMS gombra gondolsz. Még nem hallottam így nevezni.
Más: a lemezek lehet érdekelnének, kicsit több info - gyártó, típus?
Köszönöm
Megnéztem a felvétel és a lejátszás időtartamokat. A lejátszás 4542 órát mutatott, a felvétel 85-öt. Ez utóbbi egy része én lehettem kb 4-5 lemezzel 8-10 órányi felvétellel, és valószínűleg kinullázhatták korábban, gyanítom, hogy lehet a fejben jó pár száz óra felvétel is. Aztán a lejátszást sikeresen lenulláztam én is sajnos, ahogy tekergettem a gombot és a Yes-t óvatlanul megnyomtam. Vissza lehet vajon állítani?
A művelet közben viszont nyilvánvaló volt, hogy az encoder kontaktos, elviszem holnap a műszerész barátomhoz kicseréltetni. Nem nagyon használtam az AMS gombot eddig, nem szerkesztettem szinte semmit.
Nem nézted el azt a 4.542 órát? Annyit talán ki sem bír egy lézer, de legalább is, sok feltételnek kell teljesülnie. A 85h valós lehet, külön nem lehet nullázni a számlálókat, ahogy visszaállítani sem.
Az alatt mit értesz, hogy az "encoder kontaktos"? Melyik encoder?
Megnéztem a felvétel és a lejátszás időtartamokat. A lejátszás 4542 órát mutatott, a felvétel 85-öt. Ez utóbbi egy része én lehettem kb 4-5 lemezzel 8-10 órányi felvétellel, és valószínűleg kinullázhatták korábban, gyanítom, hogy lehet a fejben jó pár száz óra felvétel is. Aztán a lejátszást sikeresen lenulláztam én is sajnos, ahogy tekergettem a gombot és a Yes-t óvatlanul megnyomtam. Vissza lehet vajon állítani?
A művelet közben viszont nyilvánvaló volt, hogy az encoder kontaktos, elviszem holnap a műszerész barátomhoz kicseréltetni. Nem nagyon használtam az AMS gombot eddig, nem szerkesztettem szinte semmit.
Addig is az ár 30e Ft a lenti kondíciókkal, és a jelenlegi állapotban. A készülék így gyakorlatilag 18e Ft plusz posta, ha a lemezek értékét levonom belőle
Okés, megnézem holnap.
- gageszka
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 39
Mennyi órát ment illetve mennyi a felvételi ideje a készüléknek?
Talán erre többen kíváncsiak lennének...
Harmadik oldalon van, hogy hogyan kell megnézni.
http://www.minidisc.org/manuals/sony/se ... manual.pdf
A manual mds930 ugyan, de jó 920-hoz is...
Cambridge Audio Azur 650BD, T+A Criterion T70, Sony KDL-40X2000, Dune HD Prime 3.0, Vincent SV-231, Technics RS-M45, Arcam AVP700
Szia, nem, ez nálam van pár éve.
Ezt nem egy pár napja adtak el?
Musical Fidelity - Paradigm - Silver Sonic - Transparent - Furutech - Pro Ject
Érdekes, hogy az eredeti hozzászólás második fele eltűnt. Na szóval mégegyszer: 20 db bontatlan és 5 írt lemez jár hozzá plusz a távja. Az árban (35e Ft) a posta is benn van
Bocs. 35.000
- aszem
- Fórumlakó

- Értékelés: 88
Szia!
Kérünk szépen árat adjál meg, köszönjük.
Tel:06három0három1három011három. Sony CDP-X33ES (optikai és Koaxiális Out)-Onkyo integra dx6550 dx6660-Denon CD-3560
Esetleg ezek is eladóak lehetnek, de nem minden áron.
Esetleg ezek is eladóak lehetnek, de nem minden áron.