Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Oppo BDP-105D
Oppo BDP-105D
ne is kótyavetyéld el! ez egy kitűnő választás lesz valakinek.
4k -ért van több jelentkező,de azért csak külföldről behozottakat lehet kapni és nem 2 év magyar garanciás új állapotút.
- cserkesz
- Törzsvendég

- Értékelés: 186
Oppo BDP-105D
ne is kótyavetyéld el! ez egy kitűnő választás lesz valakinek.
- dualcs5000
- Fórumlakó

- Értékelés: 378
Oppo BDP-105D
A megjelenés napján elment volna és azóta is rengeteg cserelehetőség és több készpénzes ajánlat van,de nem szeretném elkótyavetyélni.
OffBocsanat. Felreertheto voltam. Nem a keszulek kvalitasaira celoztam, hanem az arara. Vagy pontosabban az ennyit leszurkolni kepes es pont ezt kereso kolleguszokra gondoltam...
(amugy velem is megesett, hogy ennek a duplajat fizettem egy csak hangot lejatszani kepes halozatiert...)
Ez meg ugye, kepet is csinal
On
Oppo BDP-105D
nem gondoltam volna, hogy gyorsan elmegy...
De megtortenhetett volna
A megjelenés napján elment volna és azóta is rengeteg cserelehetőség és több készpénzes ajánlat van,de nem szeretném elkótyavetyélni.
Oppo BDP-105D
Király masina.Én is ilyet használok CFW vel.
- dualcs5000
- Fórumlakó

- Értékelés: 378
Oppo BDP-105D
nem gondoltam volna, hogy gyorsan elmegy...
De megtortenhetett volna
- cserkesz
- Törzsvendég

Oppo BDP-105D
nem gondoltam volna, hogy még mindig eladó...
Oppo BDP-105D
P. üzenetben többen kérdezték, ezért ide is írom: Gyári szoftveres és belenyúlásmentes állapotú a gép. Gyárilag lejátszható formátumok USB bemenetről:
Audio:
MP3-
FLAC-
WAV-
DSD-
Kibontott SACD ISO (Multi Ch is)
Video:
MP4-
MKV -
Avi -
MOV-
AVCHD-
4K felbontásban is.
ha ez kevés,akkor lehetőség van a cfw frissítésre.
Oppo BDP-105D
Megvették már?
Továbbra is eladó.
- rudulf
- V.I.P.

- Értékelés: 46
Oppo BDP-105D
Megvették már?
ROKSANXerxes/ORIGINLiveSilver/ORTOFONHMC30,AUDIOMECAMephisto1/SONERAUDIONagyDAC,Előfok,Végfok,SL1Hangfal,DACKábel/SFElectaAmateur2/DEVIALETExpert250PRO,MELLORNStream/HIGHWIRE1100/HTMagicésMagicTweeter/HTMagic,AC10ésJPSDigitalAC/AUDIOQUESTDiamond,Vodka,Pearl
Oppo BDP-105D
Csak,ha kedvező az ára.
Pü
Oppo BDP-105D
Ezt az "okosítást" kifejtenéd?
Gondolom CFW-re gondolt, ez egy olyan firmware, ami után minden olyan formátumot is le fog játszani a masina, amire jelenleg a másolásvédelem miatt nem képes (pl.: ISO fájlok).
A lényege, hogy bármikor visszaállítható a gyári állapot, így a garancia miatt sem kell aggódni.
Auralic Aries LE streamer - Musical Fidelity A1008 CD Pro - Musical Fidelity A1008 - IQ 4180 AT
Zidoo z9s lejátszó - Primare SPA25 erősítő - IQ 4180 AT, B&W HTM61, IQ 2240 AT hangfalszett
Zidoo z9s lejátszó - Primare SPA25 erősítő - IQ 4180 AT, B&W HTM61, IQ 2240 AT hangfalszett
Oppo BDP-105D
nagyon megéri! nem kell következőt keresni, jó darabig maximálisan kiszolgálja a gazdáját. van a fórumon olyan kolléga, aki az okosításban is tud segíteni...
Ezt az "okosítást" kifejtenéd?
MZX Audio PDU-F07 hálózati szűrő
Taiko Extreme DIY PC Sabo AC/DC
Dangerous Music CONVERT-2
MZX PRE-NR1
MZX 3.5 way Active Speaker IRS-AmpPack
Cables Z & Z+ / WW Platinum
Taiko Extreme DIY PC Sabo AC/DC
Dangerous Music CONVERT-2
MZX PRE-NR1
MZX 3.5 way Active Speaker IRS-AmpPack
Cables Z & Z+ / WW Platinum
Oppo BDP-105D
Szia! 3 éves fekete 105EU-t beszámolsz?
Csak,ha kedvező az ára.
Oppo BDP-105D
Szia! 3 éves fekete 105EU-t beszámolsz?
Oppo BDP-105D
Nem kell aggódni a garanciális problémák miatt ! Nem szürke-importból származik!
http://audiocentrum.hu/OPPO-BDP-105-D-b ... o--fekete-
Oppo BDP-105D
- fan
- cserkesz
- Törzsvendég

Oppo BDP-105D
nagyon megéri! nem kell következőt keresni, jó darabig maximálisan kiszolgálja a gazdáját. van a fórumon olyan kolléga, aki az okosításban is tud segíteni...
Oppo BDP-105D
Nem kell aggódni a garanciális problémák miatt ! Nem szürke-importból származik!
Szia,
Miért adod el? LEXICON BD30 beszámítás érdekel?
Oppo BDP-105D
Oppo BDP-105D
,..
Oppo BDP-105D
kép