Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Elado Marantz DV 12S2 SACD/DVD jatszo
Most is tud még!
Hát nem tudom. A műanyag vagy legalábbis olyan hatású előlappal szerintem nem a legszebb. De ízlések és pofonok.
Gyönyörű készülék abból a korból amikor a Marantz tudott szép dolgokat csinálni!
Most is tud még!
Koszonom,valoban igy van,most mar csak az a kerdes,hogy ki ertekelne sajat otthonaban a gepet!?
Kétség kívűl gyönyörű készülék. Csak ez egy piac, itt pénzen mérnek és összehasonlítanak. Az ár jóval drágább, mint egy SA15, gyakorlatilag az SA11 kategória, ami azért szerintem sacd módban lényegesen komolyabb. A kérdés, ki értékeli ma a dvd lejátszást, megéri-e a felárat. Viszont, ha valakinek pont a dvd lejátszás a fontos, akkor ez egy versenytárs nélküli opció.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Nagyon ritka gep,kevesen adjak el,sajnos en sem ajandekba kaptam,az ara ezert ennyi,de minimalis alku meg belefer.
Bocsánat ha rosszul fogalmaztam!
Természetesen nem az ár a kérdés, hiszen akinek ilyen készülék kell ill ez illik a rendszerbe... annak valszeg futja rá!
Az a kérdés hogy ki lesz az...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Nagyon ritka gep,kevesen adjak el,sajnos en sem ajandekba kaptam,az ara ezert ennyi,de minimalis alku meg belefer.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Koszonom,valoban igy van,most mar csak az a kerdes,hogy ki ertekelne sajat otthonaban a gepet!?
Nem az a kérdés hogy ki értékelné, hanem hogy ki fizet érte ennyit
Szerintem kevesen vannak akik nem csinálnának helyet neki ha úgy adódna!!!
UP a Malackának!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Gyönyörű készülék abból a korból amikor a Marantz tudott szép dolgokat csinálni!
Eladova valt egy Marantz DV 12S2 sacd/dvd jatszo upgrade miatt.A keszulek kituno allapotnak orvend,a tetejen van csupan megkarcolva.Tokeletesen mukodik,van hozza eredeti taviranyito,hasznalati utasitas,tapkabel.Sajnos a doboza mar nincsen meg.A keszulek ara 1000 euro.Helyileg Aradon,Romaniaban talalhato.Csatoltam par kepet.Tovabbi infok privat uzenetben vagy email: attila_somodi@yahoo.com