Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Metrum HEX DAC - USB, AES/EBU modulokkal - eladó
Elkelt.
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
belül azonnal látszik, de publikus is kell hogy legyen, mert feláras extra a jobb trafó.
Aki XLR-t használ rajta annak pénzkidobás, mert a szimmetrikus kimenetből csinálnak ezzel SE azaz RCA kimenetet; akinek ez a kijárat kell, annak azt mondják megéri az upgrade, valahol még mérési eredményeket is láttam anno erről.
A következő választ kaptam:
Amennyire én tudom az korai modelleknél lehetett választani a két transzformátor között. De a későbbiekben - amikor én vettem - már csak LL1588-cal volt rendelhető.
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
Megkérdeztem és várom a választ. Nem tudom, hogy tud-e egyáltalán erre válaszolni.
Gondolom ahhoz, hogy ezt tudja ahhoz meg kell hogy bontsa a készüléket. Vagy ez egy publikus adat/opció vásárláskor?
belül azonnal látszik, de publikus is kell hogy legyen, mert feláras extra a jobb trafó.
Aki XLR-t használ rajta annak pénzkidobás, mert a szimmetrikus kimenetből csinálnak ezzel SE azaz RCA kimenetet; akinek ez a kijárat kell, annak azt mondják megéri az upgrade, valahol még mérési eredményeket is láttam anno erről.
Azt lehet tudni hogy melyik Lundahl kimenő trafók vannak benne (LL1527XL vagy LL1588) ?
Megkérdeztem és várom a választ. Nem tudom, hogy tud-e egyáltalán erre válaszolni.
Gondolom ahhoz, hogy ezt tudja ahhoz meg kell hogy bontsa a készüléket. Vagy ez egy publikus adat/opció vásárláskor?
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
Azt lehet tudni hogy melyik Lundahl kimenő trafók vannak benne (LL1527XL vagy LL1588) ?
Megkérdezem
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
Én egy Metrum Octave-ot hajtok, de nekem ez végállomásnak tűnik, el nem adnám jelenleg semmi pénzért. Érdekes, hogy Magyarországon valahogy nem lett olyan ismert ez a márka...
Players: Allo UsBridge / Ifi Zen Stream
USB/Spdif: Human Audio Tabla
DACs: Metrum Octave / Chord 2qute
Amps: Crown PSA-2 / Pointe 672SE / tmp Ant / Feliks Elise mk2
Speakers: Vandersteen 2ci / JPW Sonata
Headphones: Hifiman Deva Pro / Amiron Home & T1 2nd / Sennheiser HD600 / Meze 99
USB/Spdif: Human Audio Tabla
DACs: Metrum Octave / Chord 2qute
Amps: Crown PSA-2 / Pointe 672SE / tmp Ant / Feliks Elise mk2
Speakers: Vandersteen 2ci / JPW Sonata
Headphones: Hifiman Deva Pro / Amiron Home & T1 2nd / Sennheiser HD600 / Meze 99
- mzs--
- Fórumlakó
- Értékelés: 66
Aki teheti vigy el.. Nem is kell(ene) jobb
Techdas-Glanz-Koetsu / Lampizator - Nagra - Stenheim
Budapesten élő külföldi egyetemi oktató ismerősöm kért meg, hogy segítsek értékesíteni Metrum HEX DAC-ját, ami leírása szerint tökéletes állapotban, A DAC opcionálisan rendelhető USB és AES/EBU modullal is rendelkezik. A készülék irányára €2500. Angolul beszélő érdeklődőknek email címet tudok adni az eladó eléréséhez.
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog