Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Oppo 105D fekete, szinte új
Jegelve
Sziasztok!
Kicsit pontosítanék a beszámítandó/cserélendő AVR kapcsán. Engem csak olyan érdekel, ami tud hálózatról lejátszani, sok HDMI in van rajta, tudja az 1.4 -es szabványt, tehát viszonylag fiatal darab.
Köszi!
Marci
Szia!
A probléma nem az Oppo, hanem, hogy a két Genelec G three, amim van nem elég a nappaliba. Az Oppo nekem mint előerősítő kvázi tökéletes lenne, de így, hogy passzív hangfalakat kell hajtani, nem biztos, hogy megéri megtartanom, lévén nem nagyon filmezek és a zene is SONOS -ról szól.
Az AVR csere azért lehet érdekes, mert azért a mozi is szóba jöhet majd egyszer...
Marci
Üdvözlet,
Szabad tudni mi volt a gond az aktív hangsugárzókkal?
Köszi
T
Üdvözlet,
Szabad tudni mi volt a gond az aktív hangsugárzókkal?
Köszi
T
MZX Audio PDU-F07 hálózati szűrő
Taiko Extreme DIY PC Sabo AC/DC
Dangerous Music CONVERT-2
MZX PRE-NR1
MZX 3.5 way Active Speaker IRS-AmpPack
Cables Z & Z+ / WW Platinum
Taiko Extreme DIY PC Sabo AC/DC
Dangerous Music CONVERT-2
MZX PRE-NR1
MZX 3.5 way Active Speaker IRS-AmpPack
Cables Z & Z+ / WW Platinum
Eladó egy pár hetes Oppo 105D. Fekete, dobozos, magyar garanciával, makulátlan állapotban.
Az ár fix: 429 000.- Forint.
Csere felső kategóriás AVR -re érdekelhet, akár némi ráfizetéssel is... Ha valakinek ilyen ajánlata lenne, kérem privátban keressen.
(Az eladás oka, hogy aktív hangfalakat akartam vele hajtani, mint előfok, de a hangfalak miatt nem lett jó a dolog. Innentől viszont nincs szükségem ilyen kaliberű lejátszóra...)
Netes kép, de pont ilyen az enyém is... :-)