Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony DVP-NS900V
Sony DVP-NS900V
Köszönöm, elkelt!
Sony DVP-NS900V
Ment Privát üzenet...
Sony DVP-NS900V
Ára: 35.000.-
Sony DVP-NS900V
Üdv!
Már nálam van Zolika69 által vásárolt darab, remek készülék.
Ő mondta, hogy esetleg érdeklődhetek más SONY QS termék után. Elsősorban sztereó erősítő, vagy rádió érdekelne. Van, lesz esetleg? Vagy más QS? (ezüst színben)
Köszönöm
Még van egy eladó STR-DB 940 QS
Sony DVP-NS900V
Üdv!
Már nálam van Zolika69 által vásárolt darab, remek készülék.
Ő mondta, hogy esetleg érdeklődhetek más SONY QS termék után. Elsősorban sztereó erősítő, vagy rádió érdekelne. Van, lesz esetleg? Vagy más QS? (ezüst színben)
Köszönöm
SONY TA-A1ES
SONY HAP-Z1ES
SONY CDP-X77ES
SONY MDS-JA50ES
+
KLIPSCH RP-280F
SONY HAP-Z1ES
SONY CDP-X77ES
SONY MDS-JA50ES
+
KLIPSCH RP-280F
Sony DVP-NS900V
Csak ezüst van.....
- Zolika69
- Fórumlakó

- Értékelés: 67
Sony DVP-NS900V
Off
Ne haragudj de ez így ebben a formában elég erős...A megépítettség, kezelhetőség, kinézet valóban pazar, de azért kezeljük helyén a hangját...ismerem, nekem is volt. Több százezerért nagy ám a választék...
On
Sikeres eladást a topik gazdának a többihez!
OFF:Jó persze én sem így értettem azért is tettem a végére egy vigyort:)
Amúgy ami most per pill összeállt nálam alul látható, hát nem tudom én most nagyon oda meg vissza vagyok!
Biztos van sokkal jobb ennél de ez valami nagyon gyönyörűségesen szól, nem vártam sokat a Dynavoice dobozoktól de valami hihetetlen szépen szólnak és még messze van a bejáratástól, az erősítő hát az valami csoda arról nem is tudok mit mondani, és a pörgető is annyira szépen szólaltatja meg a zenéket, hogy valami elképesztő néha el sem hiszem, hogy ezek adják ki ezeket a hangokat!
És a kábelezés még csak ezután fog jönni, mert most csak sima inakustik rézkábellel van összekötve és a tápkábel is a gyári, most ezekre volt csak pénzem, így is 400000ft-ba figyel ez az összeállítás a tévé nélkül persze!
- Firekiller
- V.I.P.

- Értékelés: 354
Sony DVP-NS900V
Van esetleg tökéletes állapotú, fekete színű is az eladó darabok között?
Sony DVP-NS900V
...mai cuccok elbújhatnak még a több 100000ft-osak is:)
Off
Ne haragudj de ez így ebben a formában elég erős...A megépítettség, kezelhetőség, kinézet valóban pazar, de azért kezeljük helyén a hangját...ismerem, nekem is volt. Több százezerért nagy ám a választék...
On
Sikeres eladást a topik gazdának a többihez!
Mac Mini I Audirvana I RME adi-2 V2 I NAD I Dynaudio I BK XLS I LG Oled I DIY
- Zolika69
- Fórumlakó

- Értékelés: 67
Sony DVP-NS900V
Tisztelt USZI!
Aktuális még a hirdetés?
Üdv
Hívd fel telefonon, nagyon kézséges és korrekt úriember, én a mai napon hoztam el egyet tőle van még neki több darab makulátlan gyűjtői darabok!
Itt meg is ragadom az alkalmat, nagyon szépen köszönöm a lejátszót bődületesen szépen szól, mai cuccok elbújhatnak még a több 100000ft-osak is:) Ennyiért ingyen van ez a cucc!
- tommyramone
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 1
Sony DVP-NS900V
Tisztelt USZI!
Aktuális még a hirdetés?
Üdv
Sony DVP-NS900V
Szia,
nekem is ilyen keszulekem van. Az europai tipusoknal nincs ket audio kimenet es nem is szabalyozhato se tav. se elolap. Egyebkent egy nagy UP a keszuleknek nagyon stabil mechanika (minden cdt leolvas gyorsan hibatlanul) A hangja tetszetos QS cd-nek fel meg.
udv
Laci
- klutakistvan
- Nincs visszaút

- Értékelés: 49
Sony DVP-NS900V
Szia.Ha jól látom,két pár audio-kimenete van.mindkettő szabályozható?Csak a távról egyszerre,vagy a készülék előlapjáról is?Köszönöm.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6566
Sony DVP-NS900V
Uszi, az új hirdetésedet töröltem, nyugodtan megnyithatod a régit is, nem kell újat nyitni neki!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Sony DVP-NS900V
Ment egy üzenet privátban!