Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Tunerek
Re: Tunerek
Sony ST-J60 erös jégen. ha elkelt, zarom, mert szinte tul keves tunerem marad. az élö Bartokos adasok száma meg mintha nöne.
- rx8
- V.I.P.
- Értékelés: 154
- Kapcsolat:
Men pü.
Üdvözlettel,
rx8
Üdvözlettel,
rx8
Forrás: Philips AK 601,Dual 1229, Empire 4000D/III, kínai phono, Tuner: Sanyo Plus T35+Dynaco,Előfok:DIY,Végfok:Appluase 300B, Hangsugárzó:DIY külső váltós,Kábelek Valhalla és egyebek.
8 allomas tarolhato, mint a nevekröl lathato, eleg regen tettem azokat bele, ma mar részben mas adok vannak tárolva :-)
...igaz, ez vitathatoan erdemi info
(erdemi, mert mutatja: nem ma vettem es mar el is akarom adni, mert nem jo)
nalam haloszobai keszülek, füleserösitövel + fülessel esti zenehallgatashoz; tegnap este is ezen hallgattam Bartokrol Beethoven II. szimfoniajat elö közvetitesben. ...zajmentesen (pedig ugye fülessel könnyebb kihallani a "sustorgást"), tetöteri antennaval
...igaz, ez vitathatoan erdemi info

nalam haloszobai keszülek, füleserösitövel + fülessel esti zenehallgatashoz; tegnap este is ezen hallgattam Bartokrol Beethoven II. szimfoniajat elö közvetitesben. ...zajmentesen (pedig ugye fülessel könnyebb kihallani a "sustorgást"), tetöteri antennaval
elejeröl teljes es 2 reszletben:
momentan 3 kep is latszik az elözö hsz.-ban
masik oldalarol: hatuljarol:
masik oldalarol: hatuljarol:
- Csatolmányok
-
- Photo-0.jpg (791.81 KiB) Megtekintve 2351 alkalommal
valaszoltam is, illetve nehany kep:
Tetöröl elsö:
- Csatolmányok
-
- Photo-A3.jpg (761.44 KiB) Megtekintve 2352 alkalommal
-
- Photo-A1.jpg (648.86 KiB) Megtekintve 2352 alkalommal
- rx8
- V.I.P.
- Értékelés: 154
- Kapcsolat:
Küldtem pü.-t
Üdv,
rx8
Üdv,
rx8
Forrás: Philips AK 601,Dual 1229, Empire 4000D/III, kínai phono, Tuner: Sanyo Plus T35+Dynaco,Előfok:DIY,Végfok:Appluase 300B, Hangsugárzó:DIY külső váltós,Kábelek Valhalla és egyebek.
up
Sony ST-J60 - szemböl kitünö esztetikai es müszaki allapot, szerintem jo hang, jo veteli kepesseg, tovabbi meltatasat lasd fmtunerinfo.com-on, 7000 Ft
Up
az egyetlen tovabbra is elado: Sony ST-J60
erösen ugy nez ki, hogy az Onkyo T-47711 elkelt. ha tenyleg, akkor a Revox A76 egyelöre (es a nem is hirdetett masik Kenwood KT-6040 "örökre") marad.
- bebop
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 7
Szia,
érdekelne az Onkyo tuner, kérlek szépen jelezz vissza.
Köszönöm
érdekelne az Onkyo tuner, kérlek szépen jelezz vissza.
Köszönöm
up
up
up, leginkabb a Sony-t adnam el, esetleg Yamah TX-1000, T-85-re cserélném.
Sony ST-J60 - kitünö esztetikai es müszaki allapot, szerintem jo hang, jo veteli kepesseg, tovabbi meltatasat lasd fmtunerinfo.com-on, 7000 Ft
Onkyo T-4711 - 35.000 Ft, fekete, tavos, fmtunerinfo.com-rol: "T-4711 to be more sensitive and selective than five excellent Yamaha tuners: In order of FM selectivity, I rate the Onkyo the best, then the T-85 (then the TX-1000, TX-950, T-7, and T-1)" es hangilag is ott van, igy "the winner thus far is the T-4711" hibatlan müszaki allapotban, kepek itt is: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... ?p=2031607 es persze többet is tudok löni
Revox A76 Mk-ll - kitünö esztetikai es müszaki allapot, szerintem jo hang, kitünö veteli kepesseg, 40000 Ft
Sony ST-J60 - kitünö esztetikai es müszaki allapot, szerintem jo hang, jo veteli kepesseg, tovabbi meltatasat lasd fmtunerinfo.com-on, 7000 Ft
Onkyo T-4711 - 35.000 Ft, fekete, tavos, fmtunerinfo.com-rol: "T-4711 to be more sensitive and selective than five excellent Yamaha tuners: In order of FM selectivity, I rate the Onkyo the best, then the T-85 (then the TX-1000, TX-950, T-7, and T-1)" es hangilag is ott van, igy "the winner thus far is the T-4711" hibatlan müszaki allapotban, kepek itt is: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... ?p=2031607 es persze többet is tudok löni
Revox A76 Mk-ll - kitünö esztetikai es müszaki allapot, szerintem jo hang, kitünö veteli kepesseg, 40000 Ft
up
up
Tunerek
up
Tunerek
up
Tunerek
up
Tunerek
up
Tunerek
up, leginkabb a Sony-t adnam el.
Tunerek
up
Tunerek
up