Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Townshend Elite Rock + Excalibur + Hana MH

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4773
Kapcsolat:

Re: Townshend Elite Rock + Excalibur + Hana MH

Hozzászólás Szerző: revox »

elkelt
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

azanyos írta:
2026.03.11., szer. 15:40
Ez a rock mk1-es merlin nélküli változat? Nekem a mk2 van ..
lusta voltam megkérdezni, 1 vagy 2. A tulaj nincs sehol regisztrálva,így csak segítek. De úgy emlékszem, van rajta brit zászló és az emlékeim szerint az 1-es volt (vagy nem)
Táp nincs hozzá, csak új szíj.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

azanyos
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 109

Hozzászólás Szerző: azanyos »

Ez a rock mk1-es merlin nélküli változat? Nekem a mk2 van ..
Roksan xerxes artemiz, Supex 901 super , Xps7 táp , Croft super micro 3 by Takács Jenő mod , Audion black shadow mki 1, Manger zerobox 109 IIe , Horváth Vilmos rca , Xavian mondale hangfalkábelek, Entreq elosztó Sound arts és Solidsteel állványok , Jó zenék lp-n

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Townshend Elite Rock + Excalibur + Hana MH

Címben szereplő masina egyben (eseteleg PU külön) eladó.

A lemezjászó és kar 300e, a PU megegyezés tárgyát képezi, de olyan árat mondok,amit nem akarok kiírni.
A masina Budapesten van, én csak segítek az eladásban, de telszámot én adok.
Mivel olcsón adjuk a gépet, szeretnénk, ha végfelhasználóhoz kerülne. Ha erről álmodtál és pont Hanával, írj PM, jó fej leszek :tutiok:

vájú megvan,de sose használtuk. Van aki ragaszkodik hozzá, én nem javallom.

FIGYELEM! Az ár gyorsár és piaci ár alatt van bőven (van benne egy adag "jótékonykodás", hogy helyére kerüljön). A későbbiekben ez nem képezhet hivatkozási alapot.

érd: PM
rock.jpg
halfnote.hu

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”