Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 1, LHY Audio x Beatechnik LPS-A6 tápegységgel

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Gajdzsin
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 12

Re: Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 1, LHY Audio x Beatechnik LPS-A6 tápegységgel

Hozzászólás Szerző: Gajdzsin »

Alku nélkül 375eFt ért vihető!

Ezért az árért jó vétel lehet. Jobb tápegységgel, távirányítóval!

Gajdzsin
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Re: Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 1, LHY Audio x Beatechnik LPS-A6 tápegységgel

Csere köszönöm, nem érdekel.

Gajdzsin
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 1, LHY Audio x Beatechnik LPS-A6 tápegységgel

Szeretném eladni a címben említett EVERSOLO DMP-A6 Master Edition Gen 1 streamer- emet, LHY Audio x Beatechnik LPS-A6 lineáris Tápegységgel ajándék távirányítóval (alapból nem jár hozzá)

Számla, garancia nincs hozzá. Én is így vettem kb 1 éve. Doboza, egyéb tartozéka megvan.

Egy kis hajszál pont sérülés van a tetején, eddig nem is vettem észre annyira kicsi.
Hangzást ez nem befolyásolja. Tökéletes műszaki állapotban van.

Meghallgatni a Dunakanyarban lehet.
Átvenni ugyanitt vagy megbeszélés után akár Szentendrén, Budapesten ( 3, 4, 13. kerületben) is.
Előleg átutalása után tudom félretenni. Első aki fizet viszi :D

390.000Ft

Érdeklődni privátban vagy a +36Telekom42hét52nulla3 -as telefonon lehet.
IMG_2239.jpg
IMG_2238.jpg
IMG_2237.jpg

Válasz küldése

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”