Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony HAP-Z1ES nagyfelbontású zenelejátszó és zeneszerver
Re: Sony HAP-Z1ES nagyfelbontású zenelejátszó és zeneszerver
Nem véletlen, hogy ez, és egy Audio Analogue erősítő volt a legtovább a rendszeremben. Általában 2-3 évente cserélek készüléket vagy hangsugárzót, de a SONY maradt a leghosszabb ideig. Eddig ezt kedveltem a legjobban, és nem is azért cseréltem le, mert már nem szeretem, hanem mert olyan streamert akartam, ami jobb hangminőségben streamel, mint a HAP-Z1ES CD ripje. Igaz, ehhez mélyen zsebbe kellett nyúlni.
Sonus faber Olympica Nova III
McIntosh MA12000 AN
Rose RS130
Vertere DG-1S
Sony HAP-Z1ES
Vertere Pulse-B Reference XLR
Vertere Pulse-X Reference
Transparent Premium USB A-B IC
McIntosh MA12000 AN
Rose RS130
Vertere DG-1S
Sony HAP-Z1ES
A készülék megjelenése óta használok én is egy példányt. Van a birtokomban több sokkal drágább frontend, de a mai napig ez a fő hangforrás nálam. El nem adnám. De ahogy látom a piacot, nagyon ritka ha valaki eladásra adná a fejét.
CD: Accuphase DP-77
HDD: Sony HAP-Z1ES
Vinyl: VPI HR-X Reference + JMW 12.7 hangkar + Micro Benz LP hangszedő
Phono: Acuphase AD-290
Előfok: Accuphase C2810
Végfok: 2 db Accuphase A60
Hangfal: Harbeth M40.2
HDD: Sony HAP-Z1ES
Vinyl: VPI HR-X Reference + JMW 12.7 hangkar + Micro Benz LP hangszedő
Phono: Acuphase AD-290
Előfok: Accuphase C2810
Végfok: 2 db Accuphase A60
Hangfal: Harbeth M40.2
Tényleg nem könnyű ennyi pénzért ilyen jó hangú lejátszót találni. Közel 15 kg-os a készülék, nagyon masszív ház és minőségi felépítés.
McIntosh MA12000 AN
Rose RS130
Vertere DG-1S
Sony HAP-Z1ES
McIntosh MA12000 AN
Rose RS130
Vertere DG-1S
Sony HAP-Z1ES
-
davidfeher96
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 96
A mai napig a csúcsot képviseli szerintem, aki elviszi hosszú ideig szeretni fogja. Én pár hónapja szereztem egyet, azóta ez a fő forrás készülékem.
Erősítő: Sony FA777ES, FA70ES, E/N90ES, VA777ES
CD: Sony XA555ES, XA7ES, XA50ES, Marantz CD-73
SACD: Sony SCD-777ES
DVD: Sony S9000ES, NS999ES
MiniDisc: Sony JA555ES, JA50ES
Deck/DAT: Sony KA6ES, ZA5ES
Tuner: Sony D777ES, SA5ES
Lemezjátszó: Yamaha PF-800
Hangfal: Triangle Magellan Quatuor
CD: Sony XA555ES, XA7ES, XA50ES, Marantz CD-73
SACD: Sony SCD-777ES
DVD: Sony S9000ES, NS999ES
MiniDisc: Sony JA555ES, JA50ES
Deck/DAT: Sony KA6ES, ZA5ES
Tuner: Sony D777ES, SA5ES
Lemezjátszó: Yamaha PF-800
Hangfal: Triangle Magellan Quatuor
Sony HAP-Z1ES nagyfelbontású zenelejátszó és zeneszerver
Eladó egy Sony HAP-Z1ES lejátszó újszerű és hibátlan állapotban, dobozával. Kipróbálható és átvehető Zuglóban.
Az ára 499 000 Ft, és mivel egyre ritkább, főleg az ilyen szép állapotú készülék, ezért az ár nem is alkuképes.
A Sony HAP-Z1ES egy nagy felbontású (Hi-Res) audiolejátszó és zenei szerver, amely 1TB belső merevlemezzel rendelkezik (SSD-re is cserélhető) a digitális zenefájlok tárolására, támogatja a DSD, WAV, FLAC, ALAC, MP3 és más formátumokat, DSEE technológiával.
Főbb jellemzők:
Tárhely: 1 TB belső merevlemez a zenefájlok tárolására.
Formátumok: DSD (DSF, DSDIFF), WAV, AIFF, FLAC, ALAC, ATRAC, MP3, AAC, WMA. A Sony HAP-Z1ES maximum DSD felbontása: 5,6 MHz, azaz DSD128 („Double DSD”). Emellett természetesen lejátszik 2,8 MHz-es DSD-t (DSD64) is.
Hálózat: Hálózati kapcsolat PC-ről történő szinkronizáláshoz, de csak a belső meghajtóról történő lejátszáshoz, nem NAS-ról streamel.
Hangtechnológia: DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) a tömörített fájlok minőségének javítására.
Frekvenciaátvitel: 2Hz–80kHz +/-3dB.
THD: 0.0015% (vagy kevesebb).
Zárt Ökoszisztéma: A Sony inkább a saját 1TB-os meghajtóját preferálja a tartalom tárolására.
Használat:
Zenei szerverként működik, PC-ről vagy közvetlenül USB-s CD-meghajtóról kell feltölteni rá a zenéket.
Az ára 499 000 Ft, és mivel egyre ritkább, főleg az ilyen szép állapotú készülék, ezért az ár nem is alkuképes.
A Sony HAP-Z1ES egy nagy felbontású (Hi-Res) audiolejátszó és zenei szerver, amely 1TB belső merevlemezzel rendelkezik (SSD-re is cserélhető) a digitális zenefájlok tárolására, támogatja a DSD, WAV, FLAC, ALAC, MP3 és más formátumokat, DSEE technológiával.
Főbb jellemzők:
Tárhely: 1 TB belső merevlemez a zenefájlok tárolására.
Formátumok: DSD (DSF, DSDIFF), WAV, AIFF, FLAC, ALAC, ATRAC, MP3, AAC, WMA. A Sony HAP-Z1ES maximum DSD felbontása: 5,6 MHz, azaz DSD128 („Double DSD”). Emellett természetesen lejátszik 2,8 MHz-es DSD-t (DSD64) is.
Hálózat: Hálózati kapcsolat PC-ről történő szinkronizáláshoz, de csak a belső meghajtóról történő lejátszáshoz, nem NAS-ról streamel.
Hangtechnológia: DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) a tömörített fájlok minőségének javítására.
Frekvenciaátvitel: 2Hz–80kHz +/-3dB.
THD: 0.0015% (vagy kevesebb).
Zárt Ökoszisztéma: A Sony inkább a saját 1TB-os meghajtóját preferálja a tartalom tárolására.
Használat:
Zenei szerverként működik, PC-ről vagy közvetlenül USB-s CD-meghajtóról kell feltölteni rá a zenéket.
McIntosh MA12000 AN
Rose RS130
Vertere DG-1S
Sony HAP-Z1ES
McIntosh MA12000 AN
Rose RS130
Vertere DG-1S
Sony HAP-Z1ES