Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Chord Mojo DAC fejhallgató erősítő eladó
Chord Mojo DAC fejhallgató erősítő eladó
Eladó kitűnő állapotú hibátlan CHORD Mojo DAC fejhallgató erősítő.
Gyári doboza már sajnos nincs meg de tudok adni hozzá gyári bőrrel bevont hordozótokot,
továbbá az RCA > Jack 3,5 coax átalakítót és egy aranyozott csatlakozós 50 cm-es USB A - Micro USB kábelt
Régóta nem volt már használva de időnként bekapcsoltam és rá lett töltve az akkujára.
Mielőtt meghirdettem leteszteltem milyen állapotban van az akkumulátora.
Teljes feltöltés után USB DAC-ként egy Meze 99 Classics fejhallgatót hajtva kereken 6 órát bírt.
Helyileg Budapest 18. kerületben található és kipróbálható, de igény esetén Bp., M3, M35, M4 - 4 vonzáskörzetében megbeszélés szerint házhoz is tudom vinni vagy csomagautomatába is fel tudom adni.
Ár: 80.000,- Ft
Érdeklődni telefonon (30/128-7357) vagy privát üzenetben.
Gyári doboza már sajnos nincs meg de tudok adni hozzá gyári bőrrel bevont hordozótokot,
továbbá az RCA > Jack 3,5 coax átalakítót és egy aranyozott csatlakozós 50 cm-es USB A - Micro USB kábelt
Régóta nem volt már használva de időnként bekapcsoltam és rá lett töltve az akkujára.
Mielőtt meghirdettem leteszteltem milyen állapotban van az akkumulátora.
Teljes feltöltés után USB DAC-ként egy Meze 99 Classics fejhallgatót hajtva kereken 6 órát bírt.
Helyileg Budapest 18. kerületben található és kipróbálható, de igény esetén Bp., M3, M35, M4 - 4 vonzáskörzetében megbeszélés szerint házhoz is tudom vinni vagy csomagautomatába is fel tudom adni.
Ár: 80.000,- Ft
Érdeklődni telefonon (30/128-7357) vagy privát üzenetben.