Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Yamaha CD-S300
Re: Yamaha CD-S300
Köszönöm az érdeklődést. 304873838
Köszönöm!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6524
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Üdv. Engem érdekelne a készülék. Kérnék egy telefonszámot. Az enyém 20 /5855262
Szegeden található, itt ki is próbálható.
Yamaha CD-S300
Eladó a fent nevezett Yamaha CD lejátszó tökéletes működéssel, gyári távjával. Egyetlen szépséghibája az egyik előlapi végén igen közelről , bizonyos fényviszonyok között, bizonyos szögből látható kicsinyke folt. Lásd kép.
Ára 50 ezer Ft. Gyári csomagolás nincsen, postázni gondosan becsomagolva a vevő felelőségére tudom. Csere érdekel ráfizetéssel is Marantz cd 6005, 6006 vagy 6007 cd lejátszóra, feketére.
Ára 50 ezer Ft. Gyári csomagolás nincsen, postázni gondosan becsomagolva a vevő felelőségére tudom. Csere érdekel ráfizetéssel is Marantz cd 6005, 6006 vagy 6007 cd lejátszóra, feketére.