Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Auralic Aries Mini hálózati audio lejátszó
Re: Auralic Aries Mini hálózati audio lejátszó
Köszönöm a fórumnak a lehetőséget, és köszönöm a vásárlást. Jó zenehallgatást!
Auralic mini - 75.000 Ft
Hydra táp - 40.000 Ft
Hydra táp - 40.000 Ft
Auralic mini - 90.000 Ft
Hydra táp - 40.000 Ft
Egyben - 120.000 Ft
Hydra táp - 40.000 Ft
Egyben - 120.000 Ft
Auralic mini - 100.000 Ft
Hydra táp - 45.000 Ft
Egyben - 130.000 Ft
Hydra táp - 45.000 Ft
Egyben - 130.000 Ft
Bontva:
Auralic mini - 110.000 Ft
Hydra táp - 50.000 Ft
Auralic mini - 110.000 Ft
Hydra táp - 50.000 Ft
Auralic Aries Mini hálózati audio lejátszó
Sziasztok!
Eladó egy Auralic Mini streamer Hydra Zeus II. lineáris táppal. Második tulajdonosa vagyok, futóműként, főleg MinimServer/BubbpleUPnP appal használtam. Tesztek a neten. A hangminőségén túl azt szerettem benne legjobban, hogy bluetooth kapcsolattal is használható, így a youtubeos és soundcloudos tartalmakat is le tudtam játszani.
Átvehető Budapesten a XI. kerületben. A tápnak nincs doboza, ezért nem szívesen postázom.
Ára: 150.000 Ft
Eladó egy Auralic Mini streamer Hydra Zeus II. lineáris táppal. Második tulajdonosa vagyok, futóműként, főleg MinimServer/BubbpleUPnP appal használtam. Tesztek a neten. A hangminőségén túl azt szerettem benne legjobban, hogy bluetooth kapcsolattal is használható, így a youtubeos és soundcloudos tartalmakat is le tudtam játszani.
Átvehető Budapesten a XI. kerületben. A tápnak nincs doboza, ezért nem szívesen postázom.
Ára: 150.000 Ft