Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Aurender N100C – 4TB futómű
Re: Aurender N100C – 4TB futómű
Telefonszámom +36 70 708 2497
Utoljára CzirakiG ugrasztotta előre 2025.09.11., csüt. 18:06-kor.
-
kormendi_gyorgy
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Re: Aurender N100C – 4TB futómű
Megvan-e még a szerkentyű?
Aurender N100C – 4TB futómű
Sziasztok!
Eladó Aurender N100C – 4TB futóművem. 4 éves elmúlt, második tulajdonos vagyok (Audiophile Salonos vásárlás volt). Hibátlan műszaki, szép esztétikai állapotban van, doboza sajnos nincs meg, én is anélkül vettem meg.
A mára már kifutó lejátszó eredeti ára 1.722.000,- Ft, jelenlegi akciós ára 1.225.900,- Ft, én 675.000,- Ft-ot kérek érte.
https://audiophile-szalon.hu/termek/aur ... is-futomu/
Infóim szerint az első tulajdonos az MQA lejátszáshoz upgradelte, én a Tidalt használom, USB kijáraton, más módon (még a beépített vinyóról igen) nem is próbáltam. Csak pár lemez lementve, nekem saját gyűjteményem nincs.
Nagyon jó hang, szerintem az egyik legjobb appal (Conductor).
Megnézni, meghallgatni Balatonalmádiban lehet. Mivel nincs saját doboza, küldést nem vállalom. (Ha így érdekes lehet, február 28-án délután megyek Budapestre, előre utalást követően magammal tudom vinni.)
Üdv.
Gergő
Eladó Aurender N100C – 4TB futóművem. 4 éves elmúlt, második tulajdonos vagyok (Audiophile Salonos vásárlás volt). Hibátlan műszaki, szép esztétikai állapotban van, doboza sajnos nincs meg, én is anélkül vettem meg.
A mára már kifutó lejátszó eredeti ára 1.722.000,- Ft, jelenlegi akciós ára 1.225.900,- Ft, én 675.000,- Ft-ot kérek érte.
https://audiophile-szalon.hu/termek/aur ... is-futomu/
Infóim szerint az első tulajdonos az MQA lejátszáshoz upgradelte, én a Tidalt használom, USB kijáraton, más módon (még a beépített vinyóról igen) nem is próbáltam. Csak pár lemez lementve, nekem saját gyűjteményem nincs.
Nagyon jó hang, szerintem az egyik legjobb appal (Conductor).
Megnézni, meghallgatni Balatonalmádiban lehet. Mivel nincs saját doboza, küldést nem vállalom. (Ha így érdekes lehet, február 28-án délután megyek Budapestre, előre utalást követően magammal tudom vinni.)
Üdv.
Gergő