Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
RIF audio csöves dac+fejhallgató erősítő szabályozható vonali kimenettel
Re: RIF audio csöves dac+fejhallgató erősítő szabályozható vonali kimenettel
Bombabiztos, eredeti csomagolásában várja új gazdáját 

Mivel leépítem a második rendszeri vonalat,így továbbra is eladó az alábbi pontosításokkal:
1 éves, még 2 év garanciával , kifogástalan állapotú, szabályozható kimenetű RIF csöves dac, csak egy végfok kell hozzá.
Kék alps potis. első tulajtól. A gyártó pillanatok alatt bármikor át tudja alakítani fix vonali kimenetűvé, ha valakinek az kellene. Jár hozzá 1db tartalék cső is.
irány ár:165 ezer
érd:30/2815910
Helyileg Rácalmáson van
1 éves, még 2 év garanciával , kifogástalan állapotú, szabályozható kimenetű RIF csöves dac, csak egy végfok kell hozzá.
Kék alps potis. első tulajtól. A gyártó pillanatok alatt bármikor át tudja alakítani fix vonali kimenetűvé, ha valakinek az kellene. Jár hozzá 1db tartalék cső is.
irány ár:165 ezer
érd:30/2815910
Helyileg Rácalmáson van
A sima verzió elkelt
Re: Rif csöves DAC
ármódosítás: 115.ezerért vihető
Van egy 1 éves, még 2 év garanciával , kifogástalan állapotú, szabályozható kimenetű RIF csöves dacom is, alps potis. Szintén én vagyok az első tulaj, Ennek 170 ezer lenne az ára ha szimpatipusabb valakinek. Bármelyik megy el a másikat megtartom.
Elnézést, utánanéztem és rosszul emlékeztem, ötéves a készülék, sajnos már biztosan nem garanciális, de ennek amúgy nincs túl nagy jelentősége, mivel a gyártóval, Rácz Istvánnal történt tegnapi email-es beszélgetében megerősített, ha gond van vele akkor garancia nélkül is megjavítja. Ha van javítási költség, általában nagyon csekély összeg szokott lenni. Amúgy megjegyzem, bombabiztos, minőségi alkatrészekből van megépítve.
köszönöm a segítséget
Nekem, a cső nélkül verzió van.. Részletező és nagyon finom hangja van. Ez a verzió is biztosan nagyon jó. Ha idegenkedsz a csöves verziótól, vedd meg az enyémet, kipótolom ès én meg megveszem ezt. Ha csöves dac-ban gondolkodtok ne sokáig
, mert még elviszik
.

Zene lejátszó: Advance WTX-Stream Tubes, Argon Audio Solo, DAC: Audio Note One 1.x, RIF DAC, Erősítö: Line Magnetic 211IA; Tápkábel:PS Prelude Sc; Hangsugárzó: Xavian XN 270; IC kábel: Audience Conductor, Arzachel; Hangfalkábel: van den Hul M.C. - FT The Inspiration Hybrid.
- frenki485
- Beköltözött
- Értékelés: 602
Ő keres egy ilyet, hátha tudok segíteni (nektek), bár már egyszer írtam neki, arra nem reagált...
viewtopic.php?f=118&t=209137
viewtopic.php?f=118&t=209137
Ethosz CDM Transport/Player(TDA1545A), Ethosz csöves DAC(TDA1541)
Palotás féle végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F dobozok,
Technics SL 1210 GR/AudioGold plinth,Achromat, Thorens TD 126 mkII
Palotás féle ARC phono, Shure M44-7/SC35C
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Palotás féle végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F dobozok,
Technics SL 1210 GR/AudioGold plinth,Achromat, Thorens TD 126 mkII
Palotás féle ARC phono, Shure M44-7/SC35C
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
RIF audio csöves dac+fejhallgató erősítő szabályozható vonali kimenettel
Sziasztok!
Továbblépés miatt feleslegessé vált, így eladó. Ritkán bukkan fel. Tökéletes esztétikai és műszaki állapot, kb 3 éves, talán még garanciális is. Első tulaj vagyok. Nagyon szerettem, tényleg nagyon zenei hangú masina. A kimenet nem szabályozható.
Adok hozzá egy MERZ csövet pluszba .
ára : 130.000 ezer
Helyileg Rácalmáson van, FOXPOST, GLS futár nem probléma....
Érd: +36302815910
Továbblépés miatt feleslegessé vált, így eladó. Ritkán bukkan fel. Tökéletes esztétikai és műszaki állapot, kb 3 éves, talán még garanciális is. Első tulaj vagyok. Nagyon szerettem, tényleg nagyon zenei hangú masina. A kimenet nem szabályozható.
Adok hozzá egy MERZ csövet pluszba .
ára : 130.000 ezer
Helyileg Rácalmáson van, FOXPOST, GLS futár nem probléma....
Érd: +36302815910
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tonee73 2025.02.01., szomb. 09:04-kor.
Ok: topikgazda kérésére módosítva
Ok: topikgazda kérésére módosítva