Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Copland CDA-822 CD játszó
Utoljára Block ugrasztotta előre 2025.04.19., szomb. 08:08-kor.
Re: Copland CDA-822 CD játszó
195000 Ft.
Utoljára Block ugrasztotta előre 2025.04.19., szomb. 08:08-kor.
200000 Ft
Beszámítás már nem aktuális...
205000 Ft
Amikor ezzel cédéztem a távot használtam és működött. Hosszú idő után,mikor meghirdettem,kipróbáltam és nem reagált.
Lehet,hogy valami kontakt hiba és egy hozzáértő 5 perc alatt megcsinálná. Ezt bekalkulálva tettem fel 240 helyett 220-ért.
De akkor most még egy kicsit csökkentek:
Az ár legyen 210000 Ft..... :)
Lehet,hogy valami kontakt hiba és egy hozzáértő 5 perc alatt megcsinálná. Ezt bekalkulálva tettem fel 240 helyett 220-ért.
De akkor most még egy kicsit csökkentek:
Az ár legyen 210000 Ft..... :)
- 4you
- V.I.P.

- Értékelés: 1153
Hello,így hogy a táv nem működik,az ára nem változik?
Üdv Ricsi
Üdv Ricsi
Rendszer:
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1
A táv nem működik..... :)
- prando
- V.I.P.

- Értékelés: 160
Kipróbáltad a távot, jó?
Telefonnal felveheted az infra fényét, ha visszajátszod és látható, akkor jó a táv.
Telefonnal felveheted az infra fényét, ha visszajátszod és látható, akkor jó a táv.
Vincent cd, Revox magnó, TEAC dac, Rotel RA985BX erősítő, diy phono, Vandersteen 1C hangfal, Vibavoice Omega500 tápkondi, ezek Béres János fórumtárs felújításában. Linn lp-játszó Oppo bluray, Heed táp, Fapaci, ACR, AudioNote, VdH, ZuAudio Event, Soner, Furutech kábelek, Triangle Antal hangfal.
Cserénél ha kell ráfizetek Valhalla (Aura,Aurora,Draco) és Lessloss (Signature,Reference) tápkábelre.
-
orline
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Szia !
Érdekelne a lejátszó .
Kérnék egy teló számot , az egyeztetés miatt .
Köszi !
Béla
Érdekelne a lejátszó .
Kérnék egy teló számot , az egyeztetés miatt .
Köszi !
Béla
Copland CDA-822 CD játszó
Eladó lett Copland CDA_822 cd játszóm.
A streamerek,audiolejátszók korában a cd játszók kicsit háttérbe szorultak,...kevesen szánnak pénzt egy igazán jó cd-re.
Egy olyan érdeklődőt várok,aki nem számolta fel cd gyűjteményét és néha jó minőségben le akarja játszani a lemezeket. Meg azután ott egy biztos alap,amihez hasonlítani lehet egy újonnan jött streamert,...mert ha nem üti meg a jó cd hangot,akkor lehet keresni tovább. Robosztus szerkezet,9 kg...futóműként is lehet használni. Egykori piaci ára 1600 GBP volt.
Tápegysége dupla trafós,az egyik a digitális a másik az analóg résznek....a hang optimalizálása érdekében. Dacja 196kHz /24 bites jellel dolgozik. Letisztult design,...szép állapotban van,ami látszik a képeken. Hangja részletező,.a zene mégis analógos
sokáig hallgatható. Párhuzamosan birtokolta Primare CD 32 -őt is,...egy kategória a két gép a Primare picit drágább ,a Copland picit szebb hangú.
A készülék Pécelen van,nem postázom.
Távirányítója megvan,de annak ellenére,hogy régebben ezzel irányítottam,most nem reagál rá,pedig cseréltem elemet benne.:) Ennek tükrében az ára legyen 220000 Ft.
Érdeklődés,tel.szám privát üzenetben.
A streamerek,audiolejátszók korában a cd játszók kicsit háttérbe szorultak,...kevesen szánnak pénzt egy igazán jó cd-re.
Egy olyan érdeklődőt várok,aki nem számolta fel cd gyűjteményét és néha jó minőségben le akarja játszani a lemezeket. Meg azután ott egy biztos alap,amihez hasonlítani lehet egy újonnan jött streamert,...mert ha nem üti meg a jó cd hangot,akkor lehet keresni tovább. Robosztus szerkezet,9 kg...futóműként is lehet használni. Egykori piaci ára 1600 GBP volt.
Tápegysége dupla trafós,az egyik a digitális a másik az analóg résznek....a hang optimalizálása érdekében. Dacja 196kHz /24 bites jellel dolgozik. Letisztult design,...szép állapotban van,ami látszik a képeken. Hangja részletező,.a zene mégis analógos
sokáig hallgatható. Párhuzamosan birtokolta Primare CD 32 -őt is,...egy kategória a két gép a Primare picit drágább ,a Copland picit szebb hangú.
A készülék Pécelen van,nem postázom.
Távirányítója megvan,de annak ellenére,hogy régebben ezzel irányítottam,most nem reagál rá,pedig cseréltem elemet benne.:) Ennek tükrében az ára legyen 220000 Ft.
Érdeklődés,tel.szám privát üzenetben.