Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nuprime Evolution DAC
Re: Nuprime Evolution DAC
Audiomarkt hirdetést láttam most, ugyanilyen DAC 1.650 EUR áron. Erre figyelemmel teszek egy próbát 650 e Ft eladási árral.
Utoljára CzirakiG ugrasztotta előre 2025.05.27., kedd 00:26-kor.
szettben már nem aktuális
Szettben is vihető (2 db NuPrime ST-10 sztereó végfokkal kialakított kettős erősítés), részletek a megfelelő topic-ban.
- cserkesz
- Törzsvendég
- Értékelés: 184
kiváló dac, jó kábelezéssel pedig szárnyal
Nuprime Evolution DAC
Sziasztok!
Eladó Nuprime Evolution DAC-om. Nem első tulajdonos vagyok (előéletét nem ismerem, nem tudom, mikori gyártás/vásárlás volt), én a Cambridge 851N-em beszámításával léptem feljebb erre a DAC-ra, ami óriási ugrást hozott a rendszeremben. Az én tapasztalatom szerint ehhez az eszközhöz a jó futómű is szükséges (USB bejáraton használtam).
Hibátlan műszaki, esztétikai állapotban van, doboza, távirányítója természetesen megvan.
Leírás: https://nuprimeaudio.com/product/evo-dac/
Megnézni, meghallgatni, kipróbálni, tesztelgetni Balatonalmádiban lehet. Csomagküldés is megoldható, de a személyes átvételt részesítem előnyben.
Meghallgattam pár DAC-ot, ami alapján ennek az árát fix 750.000 Ft-ra tartom.
Üdv.
Gergő
707082497
Eladó Nuprime Evolution DAC-om. Nem első tulajdonos vagyok (előéletét nem ismerem, nem tudom, mikori gyártás/vásárlás volt), én a Cambridge 851N-em beszámításával léptem feljebb erre a DAC-ra, ami óriási ugrást hozott a rendszeremben. Az én tapasztalatom szerint ehhez az eszközhöz a jó futómű is szükséges (USB bejáraton használtam).
Hibátlan műszaki, esztétikai állapotban van, doboza, távirányítója természetesen megvan.
Leírás: https://nuprimeaudio.com/product/evo-dac/
Megnézni, meghallgatni, kipróbálni, tesztelgetni Balatonalmádiban lehet. Csomagküldés is megoldható, de a személyes átvételt részesítem előnyben.
Meghallgattam pár DAC-ot, ami alapján ennek az árát fix 750.000 Ft-ra tartom.
Üdv.
Gergő
707082497