Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ifi Zen DAC Signature V1
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 5
Re: Ifi Zen DAC Signature V1
Elkelt
-
- Újonc fórumos
Jegelve!
USB táplálásról is elmegy, és adott rendszerben még úgy is meglepő lehet. Érdemes így elindulni, a dac rögtön használható vásárlás után, és később is ki lehet próbálni a külső táplálást, abból is többféle kivitelt. Nekem is volt alap Zen és utána Signature V2 is, és csak megerősíteni tudom, hogy jelentős különbség van a sima Zen és a Signature között. Aki szereti a Zen hangját (sokan vannak), annak komoly meglepetés lesz ez a dac, mert szélesebb frekvencia és dinamikatartományt tud, sokkal jobb felbontás, levegősebb, szellősebb hangkép mellett.
-
- Újonc fórumos
Sose használtam úgy, de az alap (nem signature) verzióról az AV-online-on azt írják, hogy igen úgy is működik, csak nem ajánlott :) Őszintén, szerintem ezek a cuccok nem akkor szólnak jól, ha a táp részt kispóroljuk. Nem véletlenül marad az Xpower nálam is a rendszeremben, mert nagyon jól szolgálja az egyik switch-emet.
Hello.
USB-ről is tud tápfeszt felvenni a működéséhez?
USB-ről is tud tápfeszt felvenni a működéséhez?
-
- Újonc fórumos
Új ár: 65.000 Ft :)
-
- Újonc fórumos
Új ár: 68.000 Ft. Jelenleg Cegléden van a DAC, hétvégén viszem vissza Pestre.
-
- Újonc fórumos
Ifi Zen DAC Signature V1
Első tulajtól eladó egy működésben és esztétikában is hibátlan Ifi Zen Dac Signature V1. 2021-es vásárlás. Dobozát és hozzá tartozó RCA és USB kábelt adom hozzá. Tápegységet (X-power) nem tudom adni, az marad bent nálam a rendszerben, de külön ma is vásárolható. Ezért is ennyi az ára. Bp-n Klinikák metrómegállónál a saját rendszeremben kipróbálható. Cegléden is szoktam járni, ott is átvehető. Postázni csak a vevő felelősségére és költségére tudom.
Ár: 70.000 Ft
Ár: 70.000 Ft