Igen, külső karkábelt igényel a csatlakoztatás. Ez lehet egyenes, vagy 90 fokos is, elfér mindkét kivitel. Létezik átalakító, az ebayen "5Pin Din 2x RCA" néven megtalálható. Ezzel egy sima RCA kábellel is megoldható a bekötés, bár szerintem ez jó minőség mellett is visszalépés.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó, Victor TT-71, Micro Seiki MA-505
Re: Lemezjátszó, Victor TT-71, Micro Seiki MA-505
Szia!
Igen, külső karkábelt igényel a csatlakoztatás. Ez lehet egyenes, vagy 90 fokos is, elfér mindkét kivitel. Létezik átalakító, az ebayen "5Pin Din 2x RCA" néven megtalálható. Ezzel egy sima RCA kábellel is megoldható a bekötés, bár szerintem ez jó minőség mellett is visszalépés.
Utoljára galrob ugrasztotta előre 2025.01.04., szomb. 11:41-kor.
Szia
Baromi szép a lemezjátszó. Nagyon nagyon merengek rajta, hogy meg kellene kaparintani.
Ha jól értem kell bele egy karkábel kivezető 5 pines kábel?
Függőleges vagy pipa?
Köszi a választ
Árpi
Baromi szép a lemezjátszó. Nagyon nagyon merengek rajta, hogy meg kellene kaparintani.
Ha jól értem kell bele egy karkábel kivezető 5 pines kábel?
Függőleges vagy pipa?
Köszi a választ
Árpi
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Most hétvégén megint megoldható a budapesti személyes átvétel. December 7-8. Beszámítás már nem aktuális. A kar külön nem eladó. Az ár fix.
Budapestre fel tudom vinni a hétvégén a lemezjátszót.
Esetleg beszámítanék egy asztali számítógépet, irodai felhasználásra. Ártól, típustól függően.
Az új ár kerek 300 ezer ft. Ennyiért szerezhető be a kar külföldről, ezért nevezhetjük ezt egy nagyon jó ajánlatnak.
Egy 20 wattos áramátalakító transzformátort is adok hozzá.
Budapesti személyes átvétel okt.31-én csütörtökön lehetséges. A későbbiekben érte kell jönni, vagy marad a csomagküldés.
Egy 20 wattos áramátalakító transzformátort is adok hozzá.
Budapesti személyes átvétel okt.31-én csütörtökön lehetséges. A későbbiekben érte kell jönni, vagy marad a csomagküldés.
Ha valaki komolyan gondolkodik rajta, akkor a hétvégén lesz egy utam Budapestre és így biztonságosan feltudom szállítani a lemezjátszót. A külső trafó ügyében is tudok segíteni. Igény esetén egy jó állapotú MM hangszedőt is tartalmazhat az ár. 

Köszönöm, de saját építésbe fogtam, így megvan az utód.
Üdv, csere érdekes lehet ? Micro Seiki BL-51 + Mayware Formula 4 kar. + ráfizetés ? Köszönöm.
Lemezjátszó, Victor TT-71, Micro Seiki MA-505
A futómű Victor TT-71, amely egy Victor CLP kabinetben került forgalmazásba a Japán belpiacon. A kabinet cserélhető kardeszkás és az anyaga többrétegű "szendvicselt", rózsafa bevonattal. A kar Micro Seiki MA-505 S típusú. Belső karkábele ezüst, csatlakozása 5 din. Műszakilag, esztétikailag hibátlan minden eleme a lemezjátszónak. 100 voltos hálózati feszültségű, tehát külső áramátakító transzformátort igényel. Az összsúly közel 20kg. személyes átvétel javallott.
Helyileg Makón található. Budapesti személyes átvételben tudok segíteni.
390.000.-
Helyileg Makón található. Budapesti személyes átvételben tudok segíteni.
390.000.-