Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
SME Model 10 + SME 309
Re: SME Model 10 + SME 309
Átmenetileg felfüggesztem az eladást (ami mióta elszaldt az a lejátszó amire fájt volna a fogam, egyébként sem volt sürgős).
Elnézést a kedves érdeklődőktől amiért nem voltam eléggé reszponzív a témával kapcsolatban, sajnos kicsit átvette az élet az ualmat így a hifizés háttérbe szorult, így az eladással sem nagyon tudok foglalkozni! Nyilván nem ez volt a szándékom amikor megnyitottam a topikot.
Elnézést a kedves érdeklődőktől amiért nem voltam eléggé reszponzív a témával kapcsolatban, sajnos kicsit átvette az élet az ualmat így a hifizés háttérbe szorult, így az eladással sem nagyon tudok foglalkozni! Nyilván nem ez volt a szándékom amikor megnyitottam a topikot.
- Smart845
- V.I.P.

- Értékelés: 234
Mostanában ez a divat, még akkor is ha el akar adni valamit.
Engedd el.
Engedd el.

A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.
Jó lenne lezárni,ha nem eladó... vagy illene válaszolni az üzenetekre!
KUZMA Stabi-Stogi Reference,Dynavector XX2mkII, PASS XP-17 phono,Micro Seiki DQX-1000-MA-505,
Audio Technica AT33PTG,AT OC9, KRELL EVOLUTION 402,KRELL PHANTOM 2, ESOTERIC X-03SE-K03X,
JBL 250ti Classic Edition,JBL-4355 studio monitor, Harman/Kardon Citation 21-22-23,TEAC VRDS-20
Audio Technica AT33PTG,AT OC9, KRELL EVOLUTION 402,KRELL PHANTOM 2, ESOTERIC X-03SE-K03X,
JBL 250ti Classic Edition,JBL-4355 studio monitor, Harman/Kardon Citation 21-22-23,TEAC VRDS-20
Az árat visszamódisítom az eredeti €4000-re, mely minimálisan alkuépes.
Kerüljön egy kicsit előrébb és legyen olcsóbb (jóval) €3000. 
Egy szép új évben egy szép újévi lemezjátszót? Az ár nincs kőbe vésve! 
Jön a karácsony, szépen mutat majd a hifi állványon! 
Lemezjátszózásra fel! 
Érkeznek nem sokára a hidegebb napok, úgyhogy lemezjátszásra fel! Csak tessék, csak tessék! 
Köszönöm! Tényleg jó lejátszó, nem jutott volna eszembe lecserélni, ha nem lenne láthatáron egy jobb. :)
Üdv, mennyit kerestem annakidején, most meg itt van...Ez egy komoly kombó, annak aki komolyan gondolja. Sikeres eladást!
Michell Engineering, Analog Art, Benz Micro, ARC, Music Reference, Marantz, Conrad Johnson, Harmonic Technology, Transparent, B&W, Ponder Over
Legyen újra egy kicsit szem előtt! 
Hajrá-hajrá! :)
Még eladó a lejátszó! :)
Köszönöm a pozitív visszacsatolást! Még egy új infó a lemezjátszóról. Váltottam egy levelet az SME céggel és a szériaszám alapján azt az infót kaptam, hogy a készülék 2004-es gyártású.
- gomolalaci
- Fórumlakó

- Értékelés: 371
Igényes környezet, nagyon jó fényképek, pormentes készülék! Látatlanban ajánlom!
A gondolkodás nem megerőltető...
SME Model 10 + SME 309
Tisztelt Publikum!
Eladósorba került egy gyönyörű állapotú SME Model 10-es lemezjátszó. Nálam a lejátszó 2019 óta tesz remek szolgálatot. Nagy megelégedéssel hallgattam és nem is igazán kerestem másik lejátszót amíg a közvetlen közelemben nem akadt egy egyértelmű feljebb lépés. Kizárólag emiatt került eladósorba ez a lejátszó.
A lejátszó az SME 309-es karral együtt eladó. Nem igazán szeretném megbontani a csomagot, mert így egyben nagyon jó a szinergia (nyilván SME + SME révén).
Mind a lemezjátszónak, illetve a karnak is megvan a doboza és tartozékai. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy személyes átvételt igényel.
A lejátszó Debrecenben található és érdeklődni lehet itt a fórumon privátban, vagy a +36(voda)776hetvenöt-huszonegy telefonszámon.
A két készülék ára egyben 1.5M HUF.
Én egy Benz-Micro Wood pickup-al használtam amivel kiválóan működött. A pickupban kb 200-300 óra között lehet, esetleg ez is képezheti tárgyát az eladásnak, amennyiben a vevő egy komplett lejátszóra vágyik.
Köszönöm, hogy benéztél és elolvastad!
Egy pár kép a gépről:
Eladósorba került egy gyönyörű állapotú SME Model 10-es lemezjátszó. Nálam a lejátszó 2019 óta tesz remek szolgálatot. Nagy megelégedéssel hallgattam és nem is igazán kerestem másik lejátszót amíg a közvetlen közelemben nem akadt egy egyértelmű feljebb lépés. Kizárólag emiatt került eladósorba ez a lejátszó.
A lejátszó az SME 309-es karral együtt eladó. Nem igazán szeretném megbontani a csomagot, mert így egyben nagyon jó a szinergia (nyilván SME + SME révén).
Mind a lemezjátszónak, illetve a karnak is megvan a doboza és tartozékai. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy személyes átvételt igényel.
A lejátszó Debrecenben található és érdeklődni lehet itt a fórumon privátban, vagy a +36(voda)776hetvenöt-huszonegy telefonszámon.
A két készülék ára egyben 1.5M HUF.
Én egy Benz-Micro Wood pickup-al használtam amivel kiválóan működött. A pickupban kb 200-300 óra között lehet, esetleg ez is képezheti tárgyát az eladásnak, amennyiben a vevő egy komplett lejátszóra vágyik.
Köszönöm, hogy benéztél és elolvastad!
Egy pár kép a gépről: