A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Elérhető újra a készülék (köszönöm az újranyitást).
Lezártam, mert a készüléket nem tudtam melyik raktárban volt, és nem találtam, úgy meg nem célszerű hirdetni. Kiderült végül az orrom előtt volt, csak elfelejtettem abba a dobozba tettem (a saját dobozába )
Ára változatlan, ennél nem is lesz olcsóbb.
Ha valakit érdekel, kipróbálná keressen nyugodtan szivesen segítek benne.
Üdv,
W
Utoljára wittao ugrasztotta előre 2025.03.31., hétf. 13:47-kor.
Hamarosan erkezik a DENPO PREMIUM neven az utod (teljesen mas arkategoria, meret es kepessegek), igy ezt az utolso peldanyt eladnam, dobozaban pihent eddig.
Azoknak keszult, akik nem lihegik tul a digitalis audio vilag hatalmas ujdonsagait, minimalis technikai szuksegletuk van, nem kell 6 fele digit bemenet, a nagy harom betus roviditesek sem jelentenek sokat szamukra, inkabb egy kedves, kellemes hangu keszuleket kotnenek a CD-jatszojuk/futomuvuk moge, vagy digit konverteruk coax kimenete szamukra tokeletesen megfelel, kimenetkent pedig elegendo egyetlen par RCA analog kimenet.
A biztositekokban hivok itt kielhetik szenvedelyuket, az IEC foglalat erre lehetoseget ad es kedvukre cserelgethetik a jobbnal jobb egysegeket.
Belul a hangzasrol egy PCM1794 alapra epitett dac modul gondoskodik, amit egy kulon alaxsony zaju taprol megtapolt oszcillator modul lat el megfelelo orajellel.
Szeparalt 2 trafos, rezgescsillalitott megoldas, ami egy arnyekolo fal moge kerult, belul pedig UP-OCC belso vezetekezes gondoskodik a stabil tapellatasrol.
A keszulekhazon nehany helyen nagyon pici hajszalkarcok elofordulnak, de ezek a szalhuzott aluhaz miatt szinte eszrevehetetlenek.