Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
iFi Audio Neo Stream + DAC
Re: iFi Audio Neo Stream + DAC
Szia !
Még megvan.
Még megvan.
-
kadarlaszlo
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 1
Szia macipapa!
Ez már elkelt vagy még nem?
Ez már elkelt vagy még nem?
Szia !
Külön nincs távirányító hozzá, de bármilyen "okos" eszközről használható távirányítható mivel Streamer is . "... tudjuk kezelni az IFI appal PC-n keresztül webes felületen, Roon alól, vagy HQ playeren....." én telefonnal és Tablettel is kipróbáltam.
Külön nincs távirányító hozzá, de bármilyen "okos" eszközről használható távirányítható mivel Streamer is . "... tudjuk kezelni az IFI appal PC-n keresztül webes felületen, Roon alól, vagy HQ playeren....." én telefonnal és Tablettel is kipróbáltam.
Szia! Kérdezném,hogy távirányító van a készülékhez? Kösz
Köszönöm az újra nyitást !
Továbbra is eladó ez a szuper mindent tudó DAC-os Streamer. A fejhallgató rendszerembe vettem ,de végül másképpen alakult a projekt. Pár alkalommal volt csak bekapcsolva.
Most kipróbálható meghallgatható Kecskemét mellett Fülöpjakabon.
Saját képek:
Továbbra is eladó ez a szuper mindent tudó DAC-os Streamer. A fejhallgató rendszerembe vettem ,de végül másképpen alakult a projekt. Pár alkalommal volt csak bekapcsolva.
Most kipróbálható meghallgatható Kecskemét mellett Fülöpjakabon.
Saját képek:
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 7730
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
iFi Audio Neo Stream + DAC
Sziasztok !
Eladó egy pár hónapos iFi Audio Neo Stream . Garanciális ,de külföldi vásárlás csak kipróbálva volt.
Egy magyar nyelvű teszt a készülékről.
https://www.av-online.hu/lejatszo/ifi-a ... szt_3868/1
A készülék megtekinthető átvehető Kecskeméten vagy előre utalás esetén posta futár megoldható a vevő felelősségére.
Saját képek pár napon belül.
Ára 420 000Ft
Beszámítani nem szeretnék semmit s cserélni sem szeretném.
Eladó egy pár hónapos iFi Audio Neo Stream . Garanciális ,de külföldi vásárlás csak kipróbálva volt.
Egy magyar nyelvű teszt a készülékről.
https://www.av-online.hu/lejatszo/ifi-a ... szt_3868/1
A készülék megtekinthető átvehető Kecskeméten vagy előre utalás esetén posta futár megoldható a vevő felelősségére.
Saját képek pár napon belül.
Ára 420 000Ft
Beszámítani nem szeretnék semmit s cserélni sem szeretném.