Üdv!
Hangszedő nélkül mennyi volna az ára?
(Hátha érdekel mást is)
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pro-ject The Classic Evo - eukaliptusz
- bertifather
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 13
-
Bluesbreaker
- Nincs visszaút

- Értékelés: 14
Re: Pro-ject The Classic Evo - eukaliptusz
köszönöm, de csere/beszámítás most nem érdekel.
-
Bandi73
- Újonc fórumos

- Értékelés: 11
Re: Pro-ject The Classic Evo - eukaliptusz
Szia, nem tudom, mi a szándék, de gondolom lefelé nem cserélsz?
-
Bluesbreaker
- Nincs visszaút

Re: Pro-ject The Classic EVO - eukaliptusz
Feszes, dinamikus, részletes hang és gyönyörű állapotú! addig csapjatok le rá, amíg meg nem gondolom magam :) Hangszedő nélkül is vihető most.
-
Bluesbreaker
- Nincs visszaút

Pro-ject The Classic Evo - eukaliptusz
Hirtelen felindulásból - lehet meggondolatlanul - meghirdetem ezt a nagyon szép és hibátlan állapotú, nem mellesleg nagyon jó hangú lemezjátszómat : Pro-ject The Classic EVO-t eukaliptusz színben.
Adom hozzá a gyári 2M silver hangszedőjét, amit nem is használtam, mert azt egyből cseréltem a jól bevált Mc-mre (ettől függetlenül ez a silver is igen jó hangot tud produkálni). Ez a verzió már a fém sub-tányérral és a felturbózott carbon hangkarral szerelt és igen komolyan hangszedőket is ki tud szolgálni.
A beépített speedbox pedig rendkívül feszessé és pontossá teszi a hangot!
Szerintem ez egy igen komoly és kivételesen szép lemezjátszó! Eredeti doboza, összes tartozéka (rca kábel, kesztyű, sablon stb) mind megvan. Jelenleg Budapesten lakik. Árát pedig 349e Ft-ra lőném be Köszönöm a figyelmet.
Adom hozzá a gyári 2M silver hangszedőjét, amit nem is használtam, mert azt egyből cseréltem a jól bevált Mc-mre (ettől függetlenül ez a silver is igen jó hangot tud produkálni). Ez a verzió már a fém sub-tányérral és a felturbózott carbon hangkarral szerelt és igen komolyan hangszedőket is ki tud szolgálni.
A beépített speedbox pedig rendkívül feszessé és pontossá teszi a hangot!
Szerintem ez egy igen komoly és kivételesen szép lemezjátszó! Eredeti doboza, összes tartozéka (rca kábel, kesztyű, sablon stb) mind megvan. Jelenleg Budapesten lakik. Árát pedig 349e Ft-ra lőném be Köszönöm a figyelmet.