Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ayon Audio NWT DSD Streamer
Re: Ayon Audio NWT DSD Streamer
Nem titok, egy kis Lyngdorf 1120-as zenél helyettük. Ahogy számítottam rá, elmarad az Ayonok szintjétől, még a kedvesem szerint is... De most más projekt fontos így ezt a kompromisszumot vállalni kell.
Az itt hirdetett Tellurium Q Blue Digitális 1 méteres XLR kábelt is ajándékként adom a vevőnek,ezzel együtt a kábelek használt piaci értéke nagyjából 100e Ft.
viewtopic.php?f=64&t=188305&p=2778574&h ... m#p2778574
viewtopic.php?f=64&t=188305&p=2778574&h ... m#p2778574
A készülék már dobozában várja az új tulajdonosát.
Sajnos a helyéről kivéve tapasztaltam, hogy a hátulján van egy apró sérülés, egy közeli fotóval mutatom.
Kompenzálásként ajándékba adok a készülékhez:
- Supra Load 1,5 méteres tápkábelt
- Meicor Opal 1,5 méteres prémium lan kábelt
- Sommer Cable 1,5 méteres BNC kábelt
- QED Performance 1 méteres rac kábelt
Alkura is van lehetőség észszerű határokon belül.
Sajnos a helyéről kivéve tapasztaltam, hogy a hátulján van egy apró sérülés, egy közeli fotóval mutatom.
Kompenzálásként ajándékba adok a készülékhez:
- Supra Load 1,5 méteres tápkábelt
- Meicor Opal 1,5 méteres prémium lan kábelt
- Sommer Cable 1,5 méteres BNC kábelt
- QED Performance 1 méteres rac kábelt
Alkura is van lehetőség észszerű határokon belül.
- Csatolmányok
-
- kábelek.jpg (208.22 KiB) Megtekintve 1759 alkalommal
-
- ayon sérül.jpg (111.47 KiB) Megtekintve 1759 alkalommal
Csere is szóba jöhet elsősőrban Lyngdorf Audio TDAI 1120 szeretnék esetleg Arcam SA30 is szóba jöhet értékegyeztetéssel.
Hasonló kategóriájú integrált hálózat képest erősítő is szóba jöhet.
Hasonló kategóriájú integrált hálózat képest erősítő is szóba jöhet.
Ayon Audio NWT DSD Streamer
Tökéletes, megkímélt állapotban kínálom eladásra a címben szereplő hálózati audio lejátszómat.
2016 közepén vásároltam újonnan a hazai forgalmazótól (új ára 4990€).
Ez a DSD lejátszásra alkalmas modullal bővített változat. Doboza és távirányítója megvan, az utóbbi nem volt használva mivel telefonos applikációval vezérelhető. Esetleg a képen látható előfok/DAC-al együtt is eladó (nagyon jó párosítás).
Debrecenben található.
Irányár: 750.000.-Ft
2016 közepén vásároltam újonnan a hazai forgalmazótól (új ára 4990€).
Ez a DSD lejátszásra alkalmas modullal bővített változat. Doboza és távirányítója megvan, az utóbbi nem volt használva mivel telefonos applikációval vezérelhető. Esetleg a képen látható előfok/DAC-al együtt is eladó (nagyon jó párosítás).
Debrecenben található.
Irányár: 750.000.-Ft