A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Tisztelt Érdeklődő !
A hirdetés aktív, minden szükséges információt tartalmaz.
Elsődlegesen telefonon, lentebb olvasható.
Egész nap hívható vagyok a
06 húsz 387 tizenhét 12-es mobilon
Üdv mindenkinek !
Lorr
Heti UP
Továbbra is : az át nincs kőbe vésve, lehet alkudozni, személyesen, próba közben.
/ lehet vinni hangszedő-kábel nélkül, akkor természetese olcsóbb /
üdv mindenkinek
Lorr
Mivel többen kérdezték:
Eredeti shell természetesen megvan, a készülékhez tartozik.
/ fotók tesztelés közben készültek, többféle hangszedővel próbáltam /
A benne lévő hangszedő > Shure M95EDM – típusú.
Üdv mindenkinek
Lorr
Csatolmányok
DSC04066.JPG (4.5 MiB) Megtekintve 2592 alkalommal
shurekülönn.PNG (1.28 MiB) Megtekintve 2592 alkalommal
shurekülön.PNG (2.71 MiB) Megtekintve 2592 alkalommal
Írok egy kicsit bővebben, mert csak alkuhuszárok / viszonteladók hívogatnak kizárólag inkorrekt alkudozási ajánlatokkal…
Anno NO.-ból kaptam, több évig használtam, nagyon korrekt működést produkált. Maradtam márkán belül, Teac TN-4d váltotta. Azonos működési körülmények között ( hangszedő-riaa-stb) a különbség tényleg minimális, többször teszteltem. Ez a gép 80-90-es évek hangulatát tükrözi, amikor még jót ( vagy a vetélytársaknál jobbat ) akartak gyártani és nem sajnálták az időt, energiát a fejlesztésre a mérnökök. Nem kívánom fényezgetni, mitől jobb, illetve mitől nem, ez objektív-szubjektív megítélés, mivel itthon nem túl gyakori így nem ismerik, nem lett belőle státusszimbólum, mint a Taya, Nad, Technics stb. ismertebb márkák. Ez egy középkategóriás lemezjátszó nem több… Továbbra is : alkudozni lehet, személyesen, próba-meghallgatás közben. Mehet hangszedő-kábel nélkül is, akkor természetesen olcsóbb. / ha marad > az sem gond /
köszi, hogy benéztél
üdv mindenkinek
Lorr
Teac PX-550 lemezjátszó
Eladósorba került ez is, lassan eljutok a szekrény aljára….
Aki nem ismeri a típust:
Belső állítható rugóágyas felfüggesztés (NAD-rendszerű) , DD-meghajtás + - 10% állíthatóság, manuális vagy teljesen automata üzemmódok.
Gyárilag kábeles din csatlakozó cserélve minőségi rca-aljzatokra, + földkábel csatlakozó.
Mechanika átnézve, régi kenőanyagok kitakarítva, teflonos kenőanyaggal karbantartva.
Végállások, lift beállítva, > tesztelve, kb. 10-12 különböző lemezzel.
Fordulatszám pontos, jól tartja, jól állítható.
Működése kifogástalan, hangszedő közepes állapotú, a lemezjátszón helytelen szállításból eredő apró karcok, plexi több helyen foltos és karcos, közelről láthatóak, nem szembetűnő vagy zavaró. / plexi polírozható-fóliázható, az új gazdája eldönti / állapot a fotókon látható, igyekeztem körbefotózni.
Hang : mivel itt minden a kiszolgáló környezettől függ / hangszedő-riaa-stb / a benne lévő hangszedővel is igen jó , nálam többféle hangszedővel tesztelhető. ( szerintem egy jóval magasabb kategóriás hangszedőt is bőven kiszolgál )
Tartozékok : kislemez központosító, + a fotókon látható rca bekötőkábel.
Ár : 235 Euró, napi középárfolyamon, személyes próba-átvételkor megbeszélhető, csak minimálisan alkuképes. / nem kívánom követni a JMF erősödését /
Kizárólag személyes átvétel, Budapest, belváros, nyugatihoz közel, nem postázom.
Érdeklődni elsődleges telefonon, napközben a 06 húsz 387 tizenhét 12-es mobilon, többi adat és állapot látható a fotókon.
Üdv mindenkinek, köszi, hogy elolvastad.
Lorr
Csatolmányok
DSC03858.JPG (5.5 MiB) Megtekintve 4303 alkalommal
DSC03855.JPG (5.66 MiB) Megtekintve 4303 alkalommal
DSC03853.JPG (4.75 MiB) Megtekintve 4303 alkalommal
DSC03851.JPG (6.47 MiB) Megtekintve 4303 alkalommal