Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Denon DCD 1500 cd lejátszó
Re: Denon DCD 1500 cd lejátszó
Újra vihető, a hirdetés zárása óta igen keveset hallgattam, állapota, ára nem változott, továbbra is 39990 ft, ami már nem alkuképes. Érden meghallgatható, egyeztetés alapján Bp-en is átvehető, postázni nem szeretném.
Utoljára kupecke ugrasztotta előre 2025.12.27., szomb. 18:06-kor.
Azon kedves érdeklődőknek, akik korábban 30e ft-os ajánlatot tettek jelezném, hogy a HFP-re néhány napja felkerült egy MKII verzió, 27e ft-os irányáron, az enyém olcsóbb nem lesz. Nálam van helyszíni kipróbálásra lehetőség bármilyen írott lemezzel is, ill. ezt otthonodban is megteheted, ha Bp-en, v a környékén van a lakóhelyed.
Túl vagyunk a holnaputánon. Nem adta fel, ára már nem fog csökkenni, ha esetleg valaki erre vár. 39.990 ft.
Sajnos semmi. Van aki ezért nem vesz vintage készüéket. Más azért vesz, mert tapasztalta, többet bírnak, jobban megépítettek és a hangjuk is felveszi a versenyt a néhány évesekkel.
- Alien71
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 7
Szia! Engem érdekelne a lejátszó, de mi a biztosíték arra, hogy egy közel 40 éves lejátszó, holnapután nem adja fel, pl. optikaifej, vagy bármi más, nincs az a szerviz ami elvállalniá a javítást. :/ belenézes nélkül fejre fogják. Ahhoz meg a 40e nem kevés pénz.
Szerintem tartsd meg. Nekem is ilyen van, nagyon sok játékosnál jobban szól szvsz....
Karácsonyi ajándék már nem lesz belőle
, feljebb hozom, de már csak a két ünnep között tudom átadni
39990 ft, ez már a vége
42990 ft
Denon DCD 1500 cd lejátszó
Képen látható cd lejátszó, Denon DCD 1500, kérdéseket megelőzve ez a sima 1500, semmi mk I v II. Fix és állítható jelszintű kimenetek, 6 kg. Gyári és írott lemezek között sem válogat, jó hangú lejátszó.
Postázni nem szeretném, tessek megnézni, kipróbálni, meghallgatni. Érden rendszerbe kötve meghallgatható, Budapesten Oktogon közelében átvehető, illetve a két pont között is át tudom adni, előzetes egyeztetés szükséges.
ára 45990 ft.
Postázni nem szeretném, tessek megnézni, kipróbálni, meghallgatni. Érden rendszerbe kötve meghallgatható, Budapesten Oktogon közelében átvehető, illetve a két pont között is át tudom adni, előzetes egyeztetés szükséges.
ára 45990 ft.