Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Oppo 103D
Re: Oppo 103D
Képek?
Oppo 103D
Sziasztok!
Eladóvá vált a címben szereplő lejátszóm. Első tulaj vagyok, 2016 év végi, hazai vásárlás. Minden tartozéka megvan, vhol a doboza is :). Szerintem kb makulátlan állapot, cfw nincs rajta, nem éreztem hiányát. Holnap teszek fel képeket. Budapesten átvehető személyesen. Irányár 145.000,-Ft.
Eladóvá vált a címben szereplő lejátszóm. Első tulaj vagyok, 2016 év végi, hazai vásárlás. Minden tartozéka megvan, vhol a doboza is :). Szerintem kb makulátlan állapot, cfw nincs rajta, nem éreztem hiányát. Holnap teszek fel képeket. Budapesten átvehető személyesen. Irányár 145.000,-Ft.
Sony AG9 65"/Sony VPL-HW55ES/Screenline WavePlus Tensione 96"/Arcam AVR5/Oppo103D/CA CXN V2/B&W CM6 S2/B&W CMC S2/B&W M1/B&W PV1D/Audioquest Rocket 44/Audioquest X2/Audioquest Boxer/Audioquest Sydney/vmi Hama hdmi