Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Philips CD 614 (tuningolt)
Re: Philips CD 614 (tuningolt)
Jég! Ha elment, zárom!

Philips CD 614 (tuningolt)
Eladó a képeken látható, eredetileg is jó hangú TDA 1543-as DAC-al és Philips CDM 4/19 lézerrel szerelt Philips CD 614 CD pörgető, amely az alábbiakban szereplő upgrade-t is kapott.
Dupla TDA 1543-as DAC.
OPA szériás Burr-Brown kimeneti bufferek és IV konverter IC.
Nagyobb tápszűrő kondenzátorok és a fontosabb helyeken jobb elektrolit kondenzátorok.
Nichikon Gold kicsatoló kondenzátorok.
A hangzás jelentősen javult a változtatások következtében. Arcam FMJ CD 23 Ring-Dac-os CD pörgetővel nívós rendszerben összehallgatva, bemelegedés után simán állta a versenyt, illetve mély-tartományban még többet is nyújtott.
Az írt lemezeket is kezeli, a CD tálca viszont néha magától vissza indul, vagy 2x kell megnyomni a tálca nyitó-záró gombot, hogy elinduljon. Mivel a CD betöltéskor a Lejátszás gombot szoktam használni, engem nem zavart.
Érdeklődni privát üzenetben lehet.
Az ára 40-ezer Ft, ami a ráfordított munkát és a hangzás javulást is figyelembe véve szerintem több mint méltányos.
Keszthelyen kipróbálható, átvehető, illetve a vevő költségére a posta/futár is megoldható.
Képek:
Dupla TDA 1543-as DAC.
OPA szériás Burr-Brown kimeneti bufferek és IV konverter IC.
Nagyobb tápszűrő kondenzátorok és a fontosabb helyeken jobb elektrolit kondenzátorok.
Nichikon Gold kicsatoló kondenzátorok.
A hangzás jelentősen javult a változtatások következtében. Arcam FMJ CD 23 Ring-Dac-os CD pörgetővel nívós rendszerben összehallgatva, bemelegedés után simán állta a versenyt, illetve mély-tartományban még többet is nyújtott.
Az írt lemezeket is kezeli, a CD tálca viszont néha magától vissza indul, vagy 2x kell megnyomni a tálca nyitó-záró gombot, hogy elinduljon. Mivel a CD betöltéskor a Lejátszás gombot szoktam használni, engem nem zavart.
Érdeklődni privát üzenetben lehet.
Az ára 40-ezer Ft, ami a ráfordított munkát és a hangzás javulást is figyelembe véve szerintem több mint méltányos.
Keszthelyen kipróbálható, átvehető, illetve a vevő költségére a posta/futár is megoldható.
Képek: