Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Philips CD 614 (tuningolt)

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
Rapsic88
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 84

Re: Philips CD 614 (tuningolt)

Hozzászólás Szerző: Rapsic88 »

Jég! Ha elment, zárom!
durvahó.gif

Rapsic88
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 84

Philips CD 614 (tuningolt)

Hozzászólás Szerző: Rapsic88 »

Eladó a képeken látható, eredetileg is jó hangú TDA 1543-as DAC-al és Philips CDM 4/19 lézerrel szerelt Philips CD 614 CD pörgető, amely az alábbiakban szereplő upgrade-t is kapott.
Dupla TDA 1543-as DAC.
OPA szériás Burr-Brown kimeneti bufferek és IV konverter IC.
Nagyobb tápszűrő kondenzátorok és a fontosabb helyeken jobb elektrolit kondenzátorok.
Nichikon Gold kicsatoló kondenzátorok.
A hangzás jelentősen javult a változtatások következtében. Arcam FMJ CD 23 Ring-Dac-os CD pörgetővel nívós rendszerben összehallgatva, bemelegedés után simán állta a versenyt, illetve mély-tartományban még többet is nyújtott.
Az írt lemezeket is kezeli, a CD tálca viszont néha magától vissza indul, vagy 2x kell megnyomni a tálca nyitó-záró gombot, hogy elinduljon. Mivel a CD betöltéskor a Lejátszás gombot szoktam használni, engem nem zavart.
Érdeklődni privát üzenetben lehet.
Az ára 40-ezer Ft, ami a ráfordított munkát és a hangzás javulást is figyelembe véve szerintem több mint méltányos.
Keszthelyen kipróbálható, átvehető, illetve a vevő költségére a posta/futár is megoldható.

Képek:
DSC00401.jpg
DSC00401.jpg (443.62 KiB) Megtekintve 692 alkalommal
DSC00416.jpg
DSC00416.jpg (452.91 KiB) Megtekintve 692 alkalommal
DSC00380.jpg
DSC00380.jpg (410.38 KiB) Megtekintve 692 alkalommal

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”