Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony MDS-JE530 eladó
-
AndrewBoy_HuN
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 8
Re: Sony MDS-JE530 eladó
Elkelt! Köszönöm
-
AndrewBoy_HuN
- Lefelé a lejtőn

Halam sirig;)
Koszi!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6467
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
-
AndrewBoy_HuN
- Lefelé a lejtőn

Up.
Telefonom: nullahat 30 33838 negyvenhat.
Lemaradtam pár pmről...
Telefonom: nullahat 30 33838 negyvenhat.
Lemaradtam pár pmről...
-
AndrewBoy_HuN
- Lefelé a lejtőn

Sony MDS-JE530 eladó
Sziasztok!
Itt a forumon vásárolt MD deckemet eladnám, nem sokat használtam sajnos. Az előző tulaj kicserélte a tápcsatlakozót IEC-re, így most lehet cserélgetni. Optika/Koax/Analóg be és optika/analóg ki. Távirányítója megvan és működik.
20 ezer forintért adnám tovább.
Jelenleg BP xvi kerületben van, de Budapeasten belül elviszem hozzád, hogy ki tudd próbálni.
Üdv.
András
Itt a forumon vásárolt MD deckemet eladnám, nem sokat használtam sajnos. Az előző tulaj kicserélte a tápcsatlakozót IEC-re, így most lehet cserélgetni. Optika/Koax/Analóg be és optika/analóg ki. Távirányítója megvan és működik.
20 ezer forintért adnám tovább.
Jelenleg BP xvi kerületben van, de Budapeasten belül elviszem hozzád, hogy ki tudd próbálni.
Üdv.
András