Uppolgatni nem fogom, inkább becsukom a bótot
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Teac V8030S távval
- atis
- V.I.P.

- Értékelés: 307
Re: Teac V8030S távval
Nna majd talán jövőre lesz rá kereslet, vagy egyáltalán egy kósza érdeklődő.
Először is nagyon szép portéka
Másodszor pedig megkérdezhetem, hogy azok a porvédő takarók amik a készülékeket óvják, az vásárolt vagy csináltatott? Sok sikert az eladáshoz 
Ez gyönyör!
- atis
- V.I.P.

Én is fejembe vettem még régen, hogy egy VRDS-t melléteszek. De a cd formátumnak ott a jó öreg régi Rega Planet
Nagyon szép! Irigykedem! És valóban szépen kúszik felfelé az ára is az évek múlásával... A hangja alapján tényleg többre hivatott, mint szobadísz lenni, de egy VRDS cd lejátszó mellett szívesen elnézegetném!

- atis
- V.I.P.

Teac V8030S távval
Rögtön az árával kezdem, ennél olcsóbban nem kívánom eladni: 250.000,- forint.
Nekem ennyibe került. Csere köszönöm, nem érdekel. Köszönöm a megértést.
A gép önmagában szép. És kazettás magnók között a hangja is igen jó.
Persze van szalagzaj, meg persze nem lehet pillanatok alatt egyik számról a másikra léptetni
Oldalankénti kalibrációs lehetőségek. Bitang jó felépítés, szerintem kissé studiós külső, nekem bejön.
Kb. heti rendszerességgel használom csak, akkor is a megjáratás a cél. Képeken látható nagyon szép és technikailag hibátlan a masina. Nem kívánom a kazettás magnós vonalat tovább életben tartani itthon, bár kétségtelen, hogy szobadíszként is használható. De ennél többet érdemel.
Amit esetleg érdemes még figyelembe venni az az, hogy az ár meglehet, nem kevés, az évek múltával azonban kevesebb nem lesz. Fura módon egyre nagyobb a vintage, régi analóg technikák (azokból is a ténylegesen értéket képviselő) létjogosultsága, akár használati szempontból, akár befektetés szempontjából.
A készülék egy Svájcban élő kollégáé volt, sok darabtól megvált, közöttük ettől is.
Szegeden megnézhető, tesztelhető, előre utalást követően dupla dobozos csomagolással szívesen postázom is. Néha járok az országban kirándulni itt-ott, még az is lehet, hogy személyesen el tudom vinni a leendő gazdájának.
Köszönöm, hogy benéztél.
Nekem ennyibe került. Csere köszönöm, nem érdekel. Köszönöm a megértést.
A gép önmagában szép. És kazettás magnók között a hangja is igen jó.
Persze van szalagzaj, meg persze nem lehet pillanatok alatt egyik számról a másikra léptetni
Oldalankénti kalibrációs lehetőségek. Bitang jó felépítés, szerintem kissé studiós külső, nekem bejön.
Kb. heti rendszerességgel használom csak, akkor is a megjáratás a cél. Képeken látható nagyon szép és technikailag hibátlan a masina. Nem kívánom a kazettás magnós vonalat tovább életben tartani itthon, bár kétségtelen, hogy szobadíszként is használható. De ennél többet érdemel.
Amit esetleg érdemes még figyelembe venni az az, hogy az ár meglehet, nem kevés, az évek múltával azonban kevesebb nem lesz. Fura módon egyre nagyobb a vintage, régi analóg technikák (azokból is a ténylegesen értéket képviselő) létjogosultsága, akár használati szempontból, akár befektetés szempontjából.
A készülék egy Svájcban élő kollégáé volt, sok darabtól megvált, közöttük ettől is.
Szegeden megnézhető, tesztelhető, előre utalást követően dupla dobozos csomagolással szívesen postázom is. Néha járok az országban kirándulni itt-ott, még az is lehet, hogy személyesen el tudom vinni a leendő gazdájának.
Köszönöm, hogy benéztél.