Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Yamaha WXC-50 hálózati lejátszó / előerősítő
Re: Yamaha WXC-50 hálózati lejátszó / előerősítő
Elkelt a kis Yamaha! Önfeledt zenehallgatást kívánok új gazdájának!
Volt ilyen kütyüm nekem is.
Ettől eltekintve(nem lehet beletekerni),nagyon sokoldalú készülék.
Hálózati lejátszó,dac,előfok..Távirányítóval is kezelhető!
Nagyon gyors és könnyű a hálózat beállítása.Véleményem szerint az app. is jól és könnyen kezelhető.
Mindent lejátszik.Én nas-ról etettem és gond nélkül ment.Stabil!Sosem fagyott le vagy szakadozott volna a lejátszás(wifiről sem).
Nem utolsó sorban mutatós is!
Bátran tegyen egy próbát vele,aki gondolkozik rajta!
(nem ismerem az eladót)
Ettől eltekintve(nem lehet beletekerni),nagyon sokoldalú készülék.
Hálózati lejátszó,dac,előfok..Távirányítóval is kezelhető!
Nagyon gyors és könnyű a hálózat beállítása.Véleményem szerint az app. is jól és könnyen kezelhető.
Mindent lejátszik.Én nas-ról etettem és gond nélkül ment.Stabil!Sosem fagyott le vagy szakadozott volna a lejátszás(wifiről sem).
Nem utolsó sorban mutatós is!

Bátran tegyen egy próbát vele,aki gondolkozik rajta!

(nem ismerem az eladót)
Tehát ismét vihető a Yamaha WXC-50!
Teszek egy gesztus értékű új ajánlatot a potenciális vevők számára:
Ár: 88.000,-Ft.
(Megjegyzem Spotify esetében például bele lehet tekerni a szám közepébe a Spotify App-on keresztül. Ez a készülék egyben DAC, hálózati transzporter és előerősítő. UpnP eszközként is bejelentkezik a hálózaton, amit például az Audirvana audio lejátszó is elér. Nálam egy RCA-XLR kábellel ez a kis eszköz direkte két Genelec 8040B aktív hangfalat hajtott.)
Teszek egy gesztus értékű új ajánlatot a potenciális vevők számára:
Ár: 88.000,-Ft.
(Megjegyzem Spotify esetében például bele lehet tekerni a szám közepébe a Spotify App-on keresztül. Ez a készülék egyben DAC, hálózati transzporter és előerősítő. UpnP eszközként is bejelentkezik a hálózaton, amit például az Audirvana audio lejátszó is elér. Nálam egy RCA-XLR kábellel ez a kis eszköz direkte két Genelec 8040B aktív hangfalat hajtott.)
-
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 4
2021.03.17-én vásároltam meg a készüléket az eladótól (bandito). Állapota gyönyörű szép volt, működése hibátlan, ahogy az eladó írta és mondta. Ami miatt elálltam a vásárlástól, az a Yamaha MusicCast App az usb-s háttértárról lejátszott zenénél nem tud beletekerni a számba és ez nekem nagyon fontos volt. Megbeszéltük, mint két kolléga a dolgot, és az eladó megértő volt, visszavette a készüléket. Nagyon korrekt hozzáállás, amit ez úton is nagyon köszönök.
Egy pár szó a készülékről, amit a rövid meghallgatás, beüzemelés során tapasztaltam:
Rendkívül könnyű beüzemelni. Usb-ről flac-ot, internet rádiót, spotify-t, tidal-t hallgattam. Streamin-en sokkal jobb volt a hang, főleg a tidal-en. Usb-ről flac egyenesen megdöbbentett, mennyire tiszta, nagyobb színpadképet, és jóval nagyobb tered adott. Mintha a basszus is jobban a helyén lett volna. De ez igaz volt a rádióra, tidal, vagy spotify. Hogy őszinte legyek nagyon sajnálom, hogy usb-ről nem tudtam beletekerni a zeneszámba. Biztos , hogy nem adtam volna vissza, ha ez a funkció úgy működik, ahogy Én gondoltam. Ez egy nagyon jól össze rakott, minőségi műszer. Szerintem tudásban jóval többet ér, mint amennyiért hozzá jutottam. Ajánlom mint eladót és magát a terméket mindenképp.
Egy pár szó a készülékről, amit a rövid meghallgatás, beüzemelés során tapasztaltam:
Rendkívül könnyű beüzemelni. Usb-ről flac-ot, internet rádiót, spotify-t, tidal-t hallgattam. Streamin-en sokkal jobb volt a hang, főleg a tidal-en. Usb-ről flac egyenesen megdöbbentett, mennyire tiszta, nagyobb színpadképet, és jóval nagyobb tered adott. Mintha a basszus is jobban a helyén lett volna. De ez igaz volt a rádióra, tidal, vagy spotify. Hogy őszinte legyek nagyon sajnálom, hogy usb-ről nem tudtam beletekerni a zeneszámba. Biztos , hogy nem adtam volna vissza, ha ez a funkció úgy működik, ahogy Én gondoltam. Ez egy nagyon jól össze rakott, minőségi műszer. Szerintem tudásban jóval többet ér, mint amennyiért hozzá jutottam. Ajánlom mint eladót és magát a terméket mindenképp.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6325
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Az eszköz megérkezett új gazdájához!
saját képek:
Yamaha WXC-50 hálózati lejátszó / előerősítő
Tisztelt fórumtársak eledó egy Yamaha WXC-50 hálózati lejátszó és egyben előerősítő.
Első tulajdonos vagyok, hazai vásárlás.
Eredeti doboz, távirányító, tápkábel és Wi-fi antenna jár hozzá.
Személyesen elérhető Szegeden, kérésre postázom.
Kérlek benneteket privát üzenet formájában keressetek.
Ár: 90.000,-Ft.
Képek hamarosan!
Első tulajdonos vagyok, hazai vásárlás.
Eredeti doboz, távirányító, tápkábel és Wi-fi antenna jár hozzá.
Személyesen elérhető Szegeden, kérésre postázom.
Kérlek benneteket privát üzenet formájában keressetek.
Ár: 90.000,-Ft.
Képek hamarosan!