A magnó már megoldódott.
A CD játszó még megvan. Azóta se pörög..
50000 Ft-ért vihető.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Harman/Kardon HD980 csöves kimenő fokozattal
Re: Harman/Kardon HD980 csöves kimenő fokozattal
Pro-Ject MaiA DS
Pro-Ject Phono Box DS2 USB
Pro-Ject Debut Carbon Esprit
Popcorn Hour A-500
Yamaha HS8W
Popcorn Hour A-500
Yamaha HS8W
Magnódecket beszámítanék. 

Pro-Ject MaiA DS
Popcorn Hour A-500
Yamaha HS8W
Popcorn Hour A-500
Yamaha HS8W
Én sajnos nem rendelkezem olyan hallással, hogy írogassak színpadképről, részletességről és ehhez hasonló dolgokról. Továbbá tényleg nagyon keveset használtam, inkább csak próbálgattam. Lemezeket hallgatok inkább, ezt anno azért vettem meg, mert jól mutatott a HK980 mellett.
Rock és metál zenéket pörgetek. Keményebb műfajon számomra nem volt elég tökös a csövekkel, így inkább átkapcsoltam digitális kimenetre. Akusztikus és könnyebb rock zenével kellemes volt hallgatni. Ezekből nekem kevesebb van és számomra annyi pluszt nem adott a dolog, hogy visszatérjek a CD-hez.
Korábban volt egy csöves erősítőm, de az sem tetszett igazán. Azt hiszem ezek a kütyük kifinomultabb hallású sorstársaknak valók.
Rock és metál zenéket pörgetek. Keményebb műfajon számomra nem volt elég tökös a csövekkel, így inkább átkapcsoltam digitális kimenetre. Akusztikus és könnyebb rock zenével kellemes volt hallgatni. Ezekből nekem kevesebb van és számomra annyi pluszt nem adott a dolog, hogy visszatérjek a CD-hez.
Korábban volt egy csöves erősítőm, de az sem tetszett igazán. Azt hiszem ezek a kütyük kifinomultabb hallású sorstársaknak valók.

Pro-Ject MaiA DS
Popcorn Hour A-500
Yamaha HS8W
Popcorn Hour A-500
Yamaha HS8W
hangjáról írjál már kérlek! Különösen a gyári belvilágúhoz képest. Ez utóbbi hangját szerintem sokan ismerik, ezért lenne jó irányadó ez a fajta összevetés.
Köszi!
Köszi!
Teljes lelki élet zene nélkül nincs. Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
Csatolom a kapcsolást. Igény esetén azt is megnézem, milyen csővel szerelték.
Az ára nincs kőbe vésve, ha érdekel tegyél ajánlatot. Biztos meg tudunk egyezni
Az ára nincs kőbe vésve, ha érdekel tegyél ajánlatot. Biztos meg tudunk egyezni

Pro-Ject MaiA DS
Popcorn Hour A-500
Yamaha HS8W
Popcorn Hour A-500
Yamaha HS8W
Harman/Kardon HD980 csöves kimenő fokozattal
Kedves Fórumtársak!
Eladó a címben szereplő CD játszó.
A lejátszót az előző tulaj építette át, hozzám már ebben a formában került. A külseje kicsit viharvert volt, betűk hiányoztak a feliratból és karcos volt az előlap. Vettem hozzá egy másik jó állapotú HD980-at, amiről átraktam a szép frontot. Így a készülék újra remek állapotba került és a műszaki tartalom mellett az esztétikára sem lehet panasz. Tetején található néhány hajszálkarc, ezek inkább portörlésből származnak mint másik készüléktől. Szerintem abszolút vállalható, ezért nem tettem rá a másik készülék fedlapját, illetve a szellőzőnyílást sem akartam rávágni.
Továbbá annyi átalakítást végeztem rajta, hogy az előlapon található "power" kapcsolóval a futóműt lehet bekapcsolni a digitális kimenetekkel, a csöves fokozatot pluszban a hátlapon elhelyezett kapcsolóval lehet üzem alá helyezni. Korábban önálló futóműként nem funkcionált.
A csövek szinte újak, nálam talán 4-5db CD pörgött le benne, inkább lemezeket hallgatok. Ez is az oka annak, hogy meghirdetem.
A készülék specifikációi fent vannak a neten, de igazából az átépítés után csak a mértei és külseje egyezik meg a gyárival.
Audio CD/CD-R/CD-RW/MP3 lemezek lejátszása
CD-Text kijelzés
Koaxiális és Toshlink digitális kimenet
Távvezérlő
Méretek: 63mm x 440mm x 332mm
Tartozékai a doboza és távirányítója, valamint van hozzá egy tartalék "pickup".
A vásárlónak a kapcsolási rajzot is odaadom, ami alapján a kimenő fokozat épült.
Csere nem érdekel.
Személyesen Tolna megyében, Aparhanton vehető át, de gondosan csomagolva posta is megoldható a vevő terhére és felelősségére.
A készülék ára 85.000Ft.
Utolsó (régebbi) képen a gyári készülék mellett látható.
Eladó a címben szereplő CD játszó.
A lejátszót az előző tulaj építette át, hozzám már ebben a formában került. A külseje kicsit viharvert volt, betűk hiányoztak a feliratból és karcos volt az előlap. Vettem hozzá egy másik jó állapotú HD980-at, amiről átraktam a szép frontot. Így a készülék újra remek állapotba került és a műszaki tartalom mellett az esztétikára sem lehet panasz. Tetején található néhány hajszálkarc, ezek inkább portörlésből származnak mint másik készüléktől. Szerintem abszolút vállalható, ezért nem tettem rá a másik készülék fedlapját, illetve a szellőzőnyílást sem akartam rávágni.
Továbbá annyi átalakítást végeztem rajta, hogy az előlapon található "power" kapcsolóval a futóműt lehet bekapcsolni a digitális kimenetekkel, a csöves fokozatot pluszban a hátlapon elhelyezett kapcsolóval lehet üzem alá helyezni. Korábban önálló futóműként nem funkcionált.
A csövek szinte újak, nálam talán 4-5db CD pörgött le benne, inkább lemezeket hallgatok. Ez is az oka annak, hogy meghirdetem.
A készülék specifikációi fent vannak a neten, de igazából az átépítés után csak a mértei és külseje egyezik meg a gyárival.
Audio CD/CD-R/CD-RW/MP3 lemezek lejátszása
CD-Text kijelzés
Koaxiális és Toshlink digitális kimenet
Távvezérlő
Méretek: 63mm x 440mm x 332mm
Tartozékai a doboza és távirányítója, valamint van hozzá egy tartalék "pickup".
A vásárlónak a kapcsolási rajzot is odaadom, ami alapján a kimenő fokozat épült.
Csere nem érdekel.
Személyesen Tolna megyében, Aparhanton vehető át, de gondosan csomagolva posta is megoldható a vevő terhére és felelősségére.
A készülék ára 85.000Ft.
Utolsó (régebbi) képen a gyári készülék mellett látható.
Pro-Ject MaiA DS
Popcorn Hour A-500
Yamaha HS8W
Popcorn Hour A-500
Yamaha HS8W