Köszönöm a lehetőséget.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Goldenote DAC7
-
gianni321
- V.I.P.

- Értékelés: 857
Re: Goldenote DAC7
Tulképp elkelt, átadás után zárom.
Köszönöm a lehetőséget.
Köszönöm a lehetőséget.
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA
Erre hadd válaszoljak én, már csak azért is mert én voltam az első és egyetlen tulaja mostanáig. Nekem ez volt az első komolyabb DAC-om. Annak idején ez egy 200000HUF-os kategóriába tartozott és az Akusztika Hifibolt forgalmazta (én is onnan vettem).pallamate írta: ↑2020.07.02., csüt. 08:19Szép Napot!
Érdeklődnék, hogy milyen hangú a dac, színez-e valamilyen tartományt?
Van-e esetleg valami összehasonlítási alap, a ma "menő" DAC-okhoz képest?
Melyik kimeneten hozná a legjobb hangot, van-e valami tapasztalata vele vagy beszámítást követően nem is használta?
Válaszát előre is köszönöm!
Üdv, pM
Ez egy vérbeli olasz készülék, így aki ismeri az olasz hangot, akkor hallani fogja, hogy annak minden jellemzője megtalálható benne szerintem, kisebb, vagy nagyobb mértékben. Viszonylag folyékony sima hang, de megvan benne a kellő dinamika és részlet. Kellemesen zenei tud lenni, de kábelekkel nagyon jól hangolható és kicsit agresszívebbé is varázsolható, de nyilván csak bizonyos keretek között. Az olaszosságát nem fogja elveszíteni. Ebben az árkategóriában nem a legtempósabb dac, pörgősségben például egy CA Dacmagic lenyomja, de ott nem kap az ember olyan jó zenét és nekem az volt a lényeg. Ettől függetlenül jól megállja a helyét mindenféle stílusban szerintem (én mindent hallgatok a rock, pop, hiphop, rnb, soul, funky, jazz, elektronikus). Ennyi pénzért egy jó all-rounder (hogy ilyen szépen magyarosan fejezzem ki magam).
A készülék a legjobban akkor tud muzsikálni ha van egy jó streamer rákötve, vagy amennyiben számítógéppel akarja használni az ember akkor nagyon, de nagyon erősen ajánlom az USB-SPDIF konvertert. Én egy Audiobyte Hydra-t használtam hozzá amivel kijött az igazi zeneisége. Nem volt csípős digitális érzés és megmutatta az igazi tudását.
Az USB bejáratát, csak átmeneti zenehallgatásra tudnám ajánlani, mert szerintem nagyon lehúzza az igazi tudását ennek a dacnak. Kell egy jó órajel valamelyik szinkron bemenetén. Mindenképpen érdemes a coax bejáratokat használni.
A kimenetek közül én az XLR-t használtam a legtöbbet, szerintem ezen lehet a legjobb hangot nyerni belőle. Az RCA-val annyiból van csak rosszabb tapasztalatom, hogy árnyékolatlan kábellel nagyon buta hangja van (én először egy Nordost Blue Heaven-el próbáltam). Azt hittem, hogy valami baja van, vagy ilyen a hang, de amint beledugtam egy tisztességes árnyékolt kábelt, minden helyrejött. Tehát ezzel is érdemes vigyázni. :)
Remélem tudtam valamennyit segíteni a leendő vásárlónak. :)
Szép Napot!
Melyik kimeneten hozná a legjobb hangot, van-e valami tapasztalata vele vagy beszámítást követően nem is használta?
Üdv, pM
Üdv, pM
-
gianni321
- V.I.P.

Legyen mától 99.999.- Ft.
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA
-
gianni321
- V.I.P.

Up.
Meglepő ár/érték arányú dac ennyi pénzért.
Ráadásul alkuképes is.
Meglepő ár/érték arányú dac ennyi pénzért.
Ráadásul alkuképes is.
-
gianni321
- V.I.P.

Saját képek:
- Csatolmányok
-
- IMG_20200618_142231.jpg (2.28 MiB) Megtekintve 1335 alkalommal
-
- IMG_20200618_142356.jpg (2.52 MiB) Megtekintve 1335 alkalommal
-
- IMG_20200618_142307 (1).jpg (2.15 MiB) Megtekintve 1335 alkalommal
-
- IMG_20200618_142253.jpg (2.43 MiB) Megtekintve 1335 alkalommal
-
- IMG_20200618_142332.jpg (2.08 MiB) Megtekintve 1335 alkalommal
-
- IMG_20200618_142453 (1).jpg (2.34 MiB) Megtekintve 1335 alkalommal
-
gianni321
- V.I.P.

Holnap reggel 9-ig kérem jelezni, ha valaki a nyitó hozzászólásban megjelölt útvonalon át szeretné venni a készüléket. Köszönöm.
-
gianni321
- V.I.P.

Goldenote DAC7
Sziasztok,
beszámítás útján került hozzám az első tulajdonosától a címben megjelölt D/A konverter.
Dobozában, hibátlan állapotban. Jóval drágább készülékkel tudta az első tulajdonos kiváltani ezt a kiváló dac-ot.
Holnap Hajdúszoboszló- Kecskemét-Budapest-Hajdúszoboszló útvonalon átvehető a készülék.
Állandó lakhelye Hajdúszoboszló.
Posta, futár, Foxpost oké, a vevő felelősségére. Személyes átvétel természetesen működik.
Ára: 115eFt
Érdeklődni telefonon, a 70/429-6879-es számon lehet, vagy PM.
beszámítás útján került hozzám az első tulajdonosától a címben megjelölt D/A konverter.
Dobozában, hibátlan állapotban. Jóval drágább készülékkel tudta az első tulajdonos kiváltani ezt a kiváló dac-ot.
Holnap Hajdúszoboszló- Kecskemét-Budapest-Hajdúszoboszló útvonalon átvehető a készülék.
Állandó lakhelye Hajdúszoboszló.
Posta, futár, Foxpost oké, a vevő felelősségére. Személyes átvétel természetesen működik.
Ára: 115eFt
Érdeklődni telefonon, a 70/429-6879-es számon lehet, vagy PM.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gianni321 2020.06.15., hétf. 21:27-kor.