Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Philips cd 614 eladó
Re: Philips cd 614 eladó
Ez a remek lejátszó elkelt, így zárom a topicot.
Köszönöm a lehetőséget, remélem az új tulajdonos megelégedettséggel hallgatja!
Köszönöm a lehetőséget, remélem az új tulajdonos megelégedettséggel hallgatja!
Szia, mobillal irtam azért van benne az mb nincs jelentősége. Nincs tavja.
Jégen.
Jégen.
2./Távja megvan?
Köszi a választ.
1./ Mi az az MB ?csoma írta: ↑2019.11.03., vas. 18:50Eladó a címben szereplő cd játszó kiváló állapotban. Ár-ertek arányban talán verhetetlen forráskeszulek.
Ara 11000 forint. Tudom postázni, de jobban örülnék a személyes átvétel MB ek, akkor ki lehet próbálni, meg lehet fulelni. Digitális kimenet van rajta, igy dacot is kothetsz rá.
2./Távja megvan?
Köszi a választ.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Küldtem pü-t.
"A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd."
Daniel Nathan Leone
Nagyon rendben van a lejátszó.
Már be is foliaztam a készüléket.
- Csatolmányok
-
- IMG_20191107_175203.jpg (5.52 MiB) Megtekintve 1720 alkalommal
A kép
- Csatolmányok
-
- IMG_20191107_174959.jpg (6.49 MiB) Megtekintve 1720 alkalommal
Szia, minden cd-t lejátszik gond nélkül. Digitális koax van rajta, mindjárt csinálok egy képet.
Helló. Milyen digitális kimenet van rajta? Koax v optikai? Írott lemezekkel hogy boldogul? Nem válogatós ezen a téren?
"A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd."
Daniel Nathan Leone
Már cserélve lett a tálca kiadó fogaskerék szakember által, igy ezzel sem lesz gond.
Philips cd 614 eladó
Eladó a címben szereplő cd játszó kiváló állapotban. Ár-ertek arányban talán verhetetlen forráskeszulek.
Ara 11000 forint. Tudom postázni, de jobban örülnék a személyes átvétel MB ek, akkor ki lehet próbálni, meg lehet fulelni. Digitális kimenet van rajta, igy dacot is kothetsz rá.
- Csatolmányok
-
- IMG_20191102_092530.jpg (4.53 MiB) Megtekintve 1919 alkalommal