Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pro-ject RPM 1 Carbon
- blake
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 209
- Kapcsolat:
Re: Pro-ject RPM 1 Carbon
Igen, arra.
- eos32
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 4
vinyl.hu -> A Vinyl Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1992-ben alakult, magyar tulajdonjogú cég, miskolci székhellyel, budapesti gyártó és logisztikai telephellyel. A budapesti gyártelepen 1876-tól van vegyipari termelés, klórgáz kiszerelés, hypó gyártás 1937 óta folyik. A sok évtizedes szakmai tapasztalatra épülő tevékenység megújulását folyamatos technológiai és biztonságtechnikai fejlesztések alapozzák meg.
A vinil.hu-ra gondoltál.
A vinil.hu-ra gondoltál.
- blake
- Kezdő Fórumlakó
- Kapcsolat:
Hello. Ugy nez ki, hogy ma elmegy a lemezjatszo hangszedostol. Lehet mar nalunk is kapni ilyen hangszedot en az uj lemezjatszomhoz a vinyl.hu-rol veszem majd.
Koszi az erdeklodest,
Balazs
Koszi az erdeklodest,
Balazs
- szepy
- Nincs visszaút
- Értékelés: 7
Hello a hangszedőt megvenném, ha lehetséges!
Teljesen igazad van!
De -szerintem- sokan a dizájnra is mennek, ami pedig ebben az esetben, bizony izgalmi faktor! :)
Szóval sok szerencsét, bízom benne rövidesen megtalálod a vevődet, pláne a hozzá adott jó kis hangszedő révén.
De -szerintem- sokan a dizájnra is mennek, ami pedig ebben az esetben, bizony izgalmi faktor! :)
Szóval sok szerencsét, bízom benne rövidesen megtalálod a vevődet, pláne a hozzá adott jó kis hangszedő révén.
- blake
- Kezdő Fórumlakó
- Kapcsolat:
Nekem a bordo kanape es feher falak, valamint a bordo keretes kapcsolokkal harmonizal. Nem tudom, hogy a kep mennyire adja ki de ez olyan jo piros szin, nem a dinnyes lada arnyalat :)
Kepzelj el egy hifi allvanyt amin minden cucc uncsi fekete, ez meg ott a tetejen, bamm... Vonza a tekintetet... Ahogy porog rajta a bakelit...
De izlesekrol nem vitatkozunk, itten kerem hifit arulunk, nem lakberendezesi tanacsokat... :)
Szia!
Szerintem pont a színe lehet a gond ...
Természetesen hallgatni kell, nem nézni :)
Szerintem pont a színe lehet a gond ...
Természetesen hallgatni kell, nem nézni :)
- blake
- Kezdő Fórumlakó
- Kapcsolat:
Jóáras és piros mint egy Ferrari, mi kell még? :)
Adok hozzá egy eredeti Pro-Ject Cork IT parafa lemezalátétet is... :)
Itt egy friss teszt róla, amellyel többé kevésbé egyetértek. Ami kritikát megfogalmaz a tesztelő, az mind az Ortofon 2M Red-re vezethető vissza, nem véletlen, hogy másik hangszedőt választottam hozzá.
https://youtu.be/N8UIGC7kiPo
Az Ortofon 2M Red bár nagyon jó hangszedő félreértés ne essék, de nagyon steril hangzású, sokan azt mondják olyan vele lemezt hallgatni, mintha CD lenne. Ellenben a Nagaoka MP-110 egy teljesen más világ. Szuper, masszív, definiált basszus és finom magasak hozzá... Az új lemezjátszómat úgy fogom kiválasztani, hogy a karhoz passzoljon ez a hangszedő... De hogy ne én fényezzem a saját portékámat íme egy másik vélemény:
https://www.facebook.com/audiohistory/p ... 56006709:0
Adok hozzá egy eredeti Pro-Ject Cork IT parafa lemezalátétet is... :)
Itt egy friss teszt róla, amellyel többé kevésbé egyetértek. Ami kritikát megfogalmaz a tesztelő, az mind az Ortofon 2M Red-re vezethető vissza, nem véletlen, hogy másik hangszedőt választottam hozzá.
https://youtu.be/N8UIGC7kiPo
Az Ortofon 2M Red bár nagyon jó hangszedő félreértés ne essék, de nagyon steril hangzású, sokan azt mondják olyan vele lemezt hallgatni, mintha CD lenne. Ellenben a Nagaoka MP-110 egy teljesen más világ. Szuper, masszív, definiált basszus és finom magasak hozzá... Az új lemezjátszómat úgy fogom kiválasztani, hogy a karhoz passzoljon ez a hangszedő... De hogy ne én fényezzem a saját portékámat íme egy másik vélemény:
https://www.facebook.com/audiohistory/p ... 56006709:0
- blake
- Kezdő Fórumlakó
- Kapcsolat:
Ár Nagaoka MP110 hangszedővel 125k
- blake
- Kezdő Fórumlakó
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Ár Nagaoka MP110 hangszedő nélkül 100k
Ár Nagaoka MP110 hangszedővel 145k
Ár Nagaoka MP110 hangszedő nélkül 100k
Ár Nagaoka MP110 hangszedővel 145k
- blake
- Kezdő Fórumlakó
- Kapcsolat:
Pro-ject RPM 1 Carbon
Sziasztok!
Eladó a képeken látható Pro-Ject RPM 1 Carbon lemezjátszó + PRO-JECT COVER IT RPM 1/3 CARBON PORVÉDŐ FEDÉL + opcionálisan Nagaoka MP110 hangszedő, ami nagyon keveset használt. A lemezjátszó idén márciusban lett vásárolva, tehát még garanciás. A lemezjátszó természetesen hibátlan, semmilyen karc vagy sérülés sincs rajta.
Minden gyári tartozékával (szövet lemezalátét, Conect IT E összekötőkábel, tápegység, stb), dobozában. A gyári filc lemezalátét még ki sincsen bontva, mert én a Pro-Ject gyári parafa alátétével használtam.
Ár Nagaoka MP110 hangszedő nélkül 120k
Ár Nagaoka MP110 hangszedővel 165k
PÜ
Eladó a képeken látható Pro-Ject RPM 1 Carbon lemezjátszó + PRO-JECT COVER IT RPM 1/3 CARBON PORVÉDŐ FEDÉL + opcionálisan Nagaoka MP110 hangszedő, ami nagyon keveset használt. A lemezjátszó idén márciusban lett vásárolva, tehát még garanciás. A lemezjátszó természetesen hibátlan, semmilyen karc vagy sérülés sincs rajta.
Minden gyári tartozékával (szövet lemezalátét, Conect IT E összekötőkábel, tápegység, stb), dobozában. A gyári filc lemezalátét még ki sincsen bontva, mert én a Pro-Ject gyári parafa alátétével használtam.
Ár Nagaoka MP110 hangszedő nélkül 120k
Ár Nagaoka MP110 hangszedővel 165k
PÜ