A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
éppen, hogy arra voltam kíváncsi működhet-e, mert akkor én is használnám....csak elég szkeptikus vagyok, hogy ez tényleg jelent valamit, azért kérdeztem.
minden tömegvaltoztatas es merevsegvaltoztatas valtoztatja a rezgest - ha raragasztunk valamit, ez törtenik, ez fizikai tény.
hogy ez a hangzasra is hatassal van-e, az mar bizonytalanabb
hogy ezt valaki meghallja-e, azt mindenki csak maganak tudja eldönteni.
Enjoy !
föleg a legutobbi miatt en is szkeptikus vagyok, nincs ilyesmim; de tenyleg szemelyenkent valtozik.
éppen, hogy arra voltam kíváncsi működhet-e, mert akkor én is használnám....csak elég szkeptikus vagyok, hogy ez tényleg jelent valamit, azért kérdeztem.
minden tömegvaltoztatas es merevsegvaltoztatas valtoztatja a rezgest - ha raragasztunk valamit, ez törtenik, ez fizikai tény.
hogy ez a hangzasra is hatassal van-e, az mar bizonytalanabb
hogy ezt valaki meghallja-e, azt mindenki csak maganak tudja eldönteni.
Enjoy !
föleg a legutobbi miatt en is szkeptikus vagyok, nincs ilyesmim; de tenyleg szemelyenkent valtozik.
Értem, ez esetben elnézést, kicsit passzív-agresszívebbnek véltem a hozzászólást, mint kellett volna .
Érdeklődök a konkrét tapasztalatokról majd és visszajelzek, annyit tudok csak sajnos, amit írtam (a szkepticizmust meg tudom érteni, én is jobban szeretem a kézzel fogható/látható dolgokat..).
Szia!
Mi a különbség az N50-K és az N50AE verziók között?
Köszi!
Szia!
Ahogy írták is, az N50 és N50AE között már több a különbség, mint az N50 és N50A között - az AE tudja a Tidal-MQA-t, a többi nem. A "sima" N50 és N50A között pedig szinte csak a Spotify integráció volt a különbség, azonban a Spotify hivatalosan nem támogatja már az utóbbit sem, kerülőmegoldásokkal lehet rajta használni csak (Android-Airspot app pl.).
egész pontosan mi az a tetején? csak kíváncsiságképpen, köszi!
Ahogy írtam is, az egy rezgéscsillapító "csík" :). Nyomtalanul leszedhető.
Édesapámé a Pioneer, ő szereti ezeket a rezgéscsillapítókat - foQ, Japán cucc, szerintem nem kell elítélni egyből. Ebben a témában én se vagyok eléggé benne, némi után-olvasást megérhet... (pl http://www.hifipiac.hu/hifi/allvanyok-a ... kozok.html )
Az AE már egy újabb változat, többek között tudja az MQA-t, amit ha minden igaz, a sima N50 nem tud. Ennek akkor van jelentősége, ha pl. Tidal-t használsz.
Köszönöm a választ, a kérdésem pontosan az MQA kompatibilitás (vagyis a Tidal Master kihasználása) miatt tettem fel! Erre ráéreztél! :)
Ezek szerint akkor ez a masina (a K verzió) erre nem alkalmas... Kár, megérte volna...
Szia!
Mi a különbség az N50-K és az N50AE verziók között?
Köszi!
Az AE már egy újabb változat, többek között tudja az MQA-t, amit ha minden igaz, a sima N50 nem tud. Ennek akkor van jelentősége, ha pl. Tidal-t használsz.
Marantz CD74 - Dénes Péter 6C33C SE - Vandersteen 2CE Signature - Schmidt Ferenc kábelezés
Firebat AK2 Plus PC - TMP Ant - Fidelity Achat - Fidelity Pyrit - Braun L710/1
PC - Singxer F1 - Audio-GD NOS 11 - Hifiman HE1000 V2
Használt, garancia nincs már rá, ugyanakkor nagyon szép állapotú.
Eredeti doboza nincs meg; távirányítóját, tápkábelt adok hozzá.
[tetején van egy rezgéscsillapító csík]