Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lumin D1
- study
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 47
Re: Lumin D1
Zárd le.
BODOR AUDIO HTPC ,M2TECH HIFACE EVO TWO UNIVERSAL D-TO-D CONVERTER, C.E.C.CD 3800 , Audio Analogue Crescendo, Focal-JMLab Chorius 726, Sennheiser HD600,HIVOX CUPROPENIS
,ALCES3,HIVOX HANGFALKÁBEL,HIVOX SZÉNSZÉLAS IC, XMOS U8 USB SPDIF
HTPC, KINGREX UD 384 , YAMAHA CDR-HD 1000 , Mission 731i
,ALCES3,HIVOX HANGFALKÁBEL,HIVOX SZÉNSZÉLAS IC, XMOS U8 USB SPDIF
HTPC, KINGREX UD 384 , YAMAHA CDR-HD 1000 , Mission 731i
sziasztok,
köszönöm az AVX-nek a lehetőséget, elkelt.
Előző hozzászólónak is köszönöm a lehetséges fejlesztésre vonatkozó ajánlásait, ebből már az új tulajdonos fog profitálni.
üdv
L.
köszönöm az AVX-nek a lehetőséget, elkelt.
Előző hozzászólónak is köszönöm a lehetséges fejlesztésre vonatkozó ajánlásait, ebből már az új tulajdonos fog profitálni.
üdv
L.
UP a kis készüléknek, én nagyon szeretem. Egy rendes külső táppal drasztikusan lehet javítani az amúgy sem rossz hangon. Ezzel már a magasabb kategóriába sorolt Lumin készülékeket is szorongatja, talán nem is véletlenül a D2 már beépített táppal van ellátva...
Az eladót nem ismerem, a következő tápokra gondoltam: pl. TaddyPardo, Plixir (szóval nem az Sbooster)
Sorry ha off voltam.
Az eladót nem ismerem, a következő tápokra gondoltam: pl. TaddyPardo, Plixir (szóval nem az Sbooster)
Sorry ha off voltam.
Sziasztok,
újra jegelve.
üdv
L.
újra jegelve.
üdv
L.
Jég feloldva, vihető/vehető megint!
üdv
L.
üdv
L.
Jegelve egy fórumtársnak.
üdv
L.
üdv
L.
Köszönöm, ment válasz.
Írtam pü t
sziasztok,
feljebb hozom, hátha...
üdv
L.
feljebb hozom, hátha...
üdv
L.
sziasztok,
a tömeges érdeklődés (teljes hiánya) miatt előbbre hozom.
A fórumon utoljára elkelt ugyanezen gép áránál 51eFt-tal kedvezőbb áron kínálom.
Leginkább a Tidal-t, és azon belül az MQA formátumú zeneszámokat, "mester" albumokat (is) hallgató közönségnek ajánlom.
üdv
L.
a tömeges érdeklődés (teljes hiánya) miatt előbbre hozom.
A fórumon utoljára elkelt ugyanezen gép áránál 51eFt-tal kedvezőbb áron kínálom.
Leginkább a Tidal-t, és azon belül az MQA formátumú zeneszámokat, "mester" albumokat (is) hallgató közönségnek ajánlom.
üdv
L.
Elnézést, ez kimaradt: privát üzenetben legyetek szívesek keresni.
üdv
L.
üdv
L.
Lumin D1
Sziasztok,
Eladó Lumin D1 hibátlan esztétikai és műszaki állapotban minden tartozékával, dupla dobozában. Meghallgatható Budapesten.
Ára 449.000 Ft
Üdv
László
Eladó Lumin D1 hibátlan esztétikai és műszaki állapotban minden tartozékával, dupla dobozában. Meghallgatható Budapesten.
Ára 449.000 Ft
Üdv
László
- Csatolmányok
-
- Lumin_D1_back.png (1.06 MiB) Megtekintve 4203 alkalommal
-
- LUMIN-D1_front.jpg (134.72 KiB) Megtekintve 4203 alkalommal