Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Accuphase DP-55V cd lejátszó
Re: Accuphase DP-55V cd lejátszó
370e Ft ellenében odaadom az új lézert ajándékba.
Egy nagyon kellemes, szinezetlen hangú, minőségileg megépített, megbízható lejátszó. Cd lemez gyűjtők körében akad valaki, akinek megér ennyit hogy kiváló minőségben pörögjenek a felvételei?
Egy nagyon kellemes, szinezetlen hangú, minőségileg megépített, megbízható lejátszó. Cd lemez gyűjtők körében akad valaki, akinek megér ennyit hogy kiváló minőségben pörögjenek a felvételei?
Köszönöm a hozzászólást!
Úgy érzem, hogy egy picit most áll a piac. Erre való tekintettel mérséklem az árat. Lézerrel 390e Ft-ért, önmagában 370e Ft-ért elvihető.
Úgy érzem, hogy egy picit most áll a piac. Erre való tekintettel mérséklem az árat. Lézerrel 390e Ft-ért, önmagában 370e Ft-ért elvihető.
Életem egyik legjobb -hanem a legjobb- cd hangját ezen hallottam! Ennyiért jobb játékos, ilyen tudással nincs a piacon! Sikeres eladást kívánok!
Fotók
- Csatolmányok
-
- 20181228_181127.jpg (5.41 MiB) Megtekintve 2458 alkalommal
-
- 20181228_174537.jpg (3.58 MiB) Megtekintve 2458 alkalommal
További képek
- Csatolmányok
-
- file-2.jpg (6.01 MiB) Megtekintve 2702 alkalommal
-
- file-6.jpg (4.06 MiB) Megtekintve 2702 alkalommal
-
- file-7.jpg (3.99 MiB) Megtekintve 2702 alkalommal
-
- file-3.jpg (4.66 MiB) Megtekintve 2702 alkalommal
Saját képek
- Csatolmányok
-
- file-10.jpg (4.41 MiB) Megtekintve 2709 alkalommal
-
- file-8.jpg (4.04 MiB) Megtekintve 2709 alkalommal
-
- file-9.jpg (5 MiB) Megtekintve 2709 alkalommal
-
- file-4.jpg (7.5 MiB) Megtekintve 2709 alkalommal
-
- file-5.jpg (5.45 MiB) Megtekintve 2709 alkalommal
-
- file-1.jpg (5.57 MiB) Megtekintve 2709 alkalommal
-
- file.jpg (4.39 MiB) Megtekintve 2709 alkalommal
Köszönöm a pozitív hozzászólásokat. Nagyszerű lemezek forogtak, kellemes délután volt, de beszámítani nem szeretnék semmit, legfeljebb 100e Ft értékben.
Volt alkalmam meghallgatni ,hát legjobb cd hang amit eddig hallottam,kàr hogy nem tudom megvenni.
Külső DAC-ként sem kispályás...
Anno egy DP55 volt az első igazán megdöbbentő élményem, mit is tud egy igazán jó analógos hangú külső DAC, amikor a Squeezeboxot a saját analóg kimenetén és az Accu külső bemenetén is bekötve lejátszás közben átkapcsolod az erősítő bemenetválasztóját. Mintha nem is ugyanaz a forrás szólna, pedig alapból a Squeezebox sem egy rossz hangú masina!

Anno egy DP55 volt az első igazán megdöbbentő élményem, mit is tud egy igazán jó analógos hangú külső DAC, amikor a Squeezeboxot a saját analóg kimenetén és az Accu külső bemenetén is bekötve lejátszás közben átkapcsolod az erősítő bemenetválasztóját. Mintha nem is ugyanaz a forrás szólna, pedig alapból a Squeezebox sem egy rossz hangú masina!

A jég felolvadt, továbbra is eladó.
Köszönöm a pozitív hozzászólást! Kiegészíteném a műszaki szertifikációt azzal, hogy a szóban forgó készülék az 55 V verzió, ami elődjének egy tovább gondolt, tovább csiszolt változata. A fejlesztés érintette a basszus szekciót és a felbontási képességet, mindemellett analógosabb és valósághűbb hangzást kölcsönözve a készüléknek. Az újszságírói teszteknél itt már nem akadt kivetnivaló kritika.
Bár még csalódást nem okozott a cd vonalam, de úgy döntöttem, hogy belekóstolok az analóg világába és az árát abba szeretném fektetni. Vihető a lejátszó,
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6190

Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Szia! Egyelőre nem aktuális az eladása, lezárom a hirdetést.
Üdvözöllek!
Helyileg merre található a gép?
Helyileg merre található a gép?

Accuphase DP-55V cd lejátszó
Teljes rendszerleépítés okán eladóvá vált hajszálkarc mentes, makulátlan állapotú és működésű Accuphase DP-55V cd lejátszó, mely egyben (akár külső) D/A konverter is. Ez a DP55 tovább gondolt verziója. Jelenleg dobozában, távval, papírjaival várja új gazdáját. A képek netesek.
Soha nem ugrik, de vettem hozzá tartalék eredeti lézerfejet, melyet igény esetén +30e Ft-ért oda tudok adni.
Irányára 395e Ft.
uzsgyi81@gmail.com
06302449535
Érdeklődéseket privátban kérném
Soha nem ugrik, de vettem hozzá tartalék eredeti lézerfejet, melyet igény esetén +30e Ft-ért oda tudok adni.
Irányára 395e Ft.
uzsgyi81@gmail.com
06302449535
Érdeklődéseket privátban kérném
- Csatolmányok
-
- a.jpg (184.51 KiB) Megtekintve 4379 alkalommal
-
- IMG_0361.jpg (818.14 KiB) Megtekintve 4380 alkalommal
-
- b.jpg (75.75 KiB) Megtekintve 4382 alkalommal