Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Bodor Audio/ESEL dac
Re: Bodor Audio/ESEL dac
Fel.
Az elmúlt időszakban jött két érdeklődés, egyik esetben felmerült a postázás, a másik a kipróbálás.
1. Postázni azért nem szeretném, mert sajnos voltak a múltban rossz tapasztalataim... az egyik érdeklődésből állítólag ezért nem lett "bolt", de ezt felvállalom, mert ha bármi probléma adódik, nyilván a vevő úgyis rajtam akarja majd leverni, hiszen miért akarna fizetni a semmiért/sérült áruért.
Szombaton megyek egyébként a Hajdúböszörmény felé M3-as vonalon Hatvan felől, ezen az útvonalon oda tudom adni, akit esetleg érdekel.
2. Kipróbálni elvileg lehet, de én hozni-vinni nem fogom tudni, ezt a vevőnek magának kell tudnia intézni max. 3 napon belül (posta szintén nem játszhat sajnos). Mozgok erre-arra, az odaadást pl. Pesten még lehet, hogy meg lehet oldani, de a visszavételt már nem.
Az elmúlt időszakban jött két érdeklődés, egyik esetben felmerült a postázás, a másik a kipróbálás.
1. Postázni azért nem szeretném, mert sajnos voltak a múltban rossz tapasztalataim... az egyik érdeklődésből állítólag ezért nem lett "bolt", de ezt felvállalom, mert ha bármi probléma adódik, nyilván a vevő úgyis rajtam akarja majd leverni, hiszen miért akarna fizetni a semmiért/sérült áruért.
Szombaton megyek egyébként a Hajdúböszörmény felé M3-as vonalon Hatvan felől, ezen az útvonalon oda tudom adni, akit esetleg érdekel.
2. Kipróbálni elvileg lehet, de én hozni-vinni nem fogom tudni, ezt a vevőnek magának kell tudnia intézni max. 3 napon belül (posta szintén nem játszhat sajnos). Mozgok erre-arra, az odaadást pl. Pesten még lehet, hogy meg lehet oldani, de a visszavételt már nem.
fel
ezért az árért ez a hang...
ez nem a sima DAC, ebben van egy plusz csöves panel
ráadásul két bemenet plusz tuning biztosíték...
ezért az árért ez a hang...
ez nem a sima DAC, ebben van egy plusz csöves panel
ráadásul két bemenet plusz tuning biztosíték...
70.000 Ft-ra leviszem az árát.
Milyen cső van benne?
Csökkentek az árán egy nagyobbat, mert már jó ideje nem használom, és akkor inkább menjen el.
Új ára fix 75.000 Ft USB/SPDIF nélkül, ennél lejjebb már sajnálnám eladni, ennyit viszont már ez a konstrukció vastagon megér.
Fekete színű Dacmagic DAC érdekelhet, beszámítással.
Új ára fix 75.000 Ft USB/SPDIF nélkül, ennél lejjebb már sajnálnám eladni, ennyit viszont már ez a konstrukció vastagon megér.
Fekete színű Dacmagic DAC érdekelhet, beszámítással.
tolok néhány új képet
- Csatolmányok
-
- received_376542326253959.jpeg (108.33 KiB) Megtekintve 4859 alkalommal
-
- received_2130811187172095.jpeg (223.02 KiB) Megtekintve 4859 alkalommal
-
- received_2143429492345622.jpeg (196.54 KiB) Megtekintve 4859 alkalommal
-
- received_281027709273987.jpeg (192.77 KiB) Megtekintve 4859 alkalommal
új ára 85.000 Ft
plusz csövecskés paneles két bemenetes Bodor Audio DAC eladó, sima biztosítékot "tuning" biztire cserélve
90e Ft
90e Ft
Rendeltem hozzá az aliról tuning biztosítékot (kettő darab kell hozzá, a nagyobbik fajtából), és még ez is tudott javítani az egyébként is kellően nyílt, transzparens, tágas sztereó térben sok részletet mutató hangon.
új ára 90.000 Ft és így akkor a Hivox-os USB/SPDIF kütyü nincs hozzá.
fel.
Tudni kell, hogy a plusz csöves panel miatt nem azonos a többi ilyen kinézetű Bodor Audio DAC-kal. A karaktere "Bodor Audios", de egy kis plusz meleg hangzás is jár hozzá...
Tudni kell, hogy a plusz csöves panel miatt nem azonos a többi ilyen kinézetű Bodor Audio DAC-kal. A karaktere "Bodor Audios", de egy kis plusz meleg hangzás is jár hozzá...
felföl