Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Studer A80 szalagos magnó és alkatrészei

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
underio
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: underio »

Hi!

Köszönöm az emaileket, sokan érdeklődtetek, mindenkit meg fogok keresni amint az időm engedi.

Üdv!

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6226

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Hali nincs email cím.
Tessék, valószínűleg elfelejtette: kuronyab@gmail.com
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Fater666
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 105

Hozzászólás Szerző: Fater666 »

Sziasztok!

Lenne egy Studer A80as magnó, sajnos (számomra) ismeretlen állapotban, de én úgy emlékszem, hogy néhány (5?) éve még működött... Viszonylag szép számmal van hozzá pót/alkatrész mint panelek, motorok, néhány zacskó ellenállás, kondi, miegymás. Ráadás ajándék szalagok gyakorlatilag tetszés szerinti mennyiségben.

Akit érdekel és hajlandó állapotfelmérni vagy segíteni abban hogy ez a kincs megfelelő helyre találjon, kérem keressen emialben.

Irányár (csak mert kötelező): 600.000.- HUF

Köszönöm

Én már régen írtam privit, de nem kaptam választ.

sonya
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 32

Hozzászólás Szerző: sonya »

Hali nincs email cím.

underio
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: underio »

Sziasztok!

Lenne egy Studer A80as magnó, sajnos (számomra) ismeretlen állapotban, de én úgy emlékszem, hogy néhány (5?) éve még működött... Viszonylag szép számmal van hozzá pót/alkatrész mint panelek, motorok, néhány zacskó ellenállás, kondi, miegymás. Ráadás ajándék szalagok gyakorlatilag tetszés szerinti mennyiségben.

Akit érdekel és hajlandó állapotfelmérni vagy segíteni abban hogy ez a kincs megfelelő helyre találjon, kérem keressen emialben.

Irányár (csak mert kötelező): 600.000.- HUF

Köszönöm

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”