Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Studer A80 szalagos magnó és alkatrészei
Hi!
Köszönöm az emaileket, sokan érdeklődtetek, mindenkit meg fogok keresni amint az időm engedi.
Üdv!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6226
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Sziasztok!
Lenne egy Studer A80as magnó, sajnos (számomra) ismeretlen állapotban, de én úgy emlékszem, hogy néhány (5?) éve még működött... Viszonylag szép számmal van hozzá pót/alkatrész mint panelek, motorok, néhány zacskó ellenállás, kondi, miegymás. Ráadás ajándék szalagok gyakorlatilag tetszés szerinti mennyiségben.
Akit érdekel és hajlandó állapotfelmérni vagy segíteni abban hogy ez a kincs megfelelő helyre találjon, kérem keressen emialben.
Irányár (csak mert kötelező): 600.000.- HUF
Köszönöm
Én már régen írtam privit, de nem kaptam választ.
Hali nincs email cím.
Sziasztok!
Lenne egy Studer A80as magnó, sajnos (számomra) ismeretlen állapotban, de én úgy emlékszem, hogy néhány (5?) éve még működött... Viszonylag szép számmal van hozzá pót/alkatrész mint panelek, motorok, néhány zacskó ellenállás, kondi, miegymás. Ráadás ajándék szalagok gyakorlatilag tetszés szerinti mennyiségben.
Akit érdekel és hajlandó állapotfelmérni vagy segíteni abban hogy ez a kincs megfelelő helyre találjon, kérem keressen emialben.
Irányár (csak mert kötelező): 600.000.- HUF
Köszönöm