Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cambridge Audio azur 640H music server / CD-lejátszó + felvevő
Köszönöm mindenkinek az érdeklődést, a készüléket már el is vitte a leggyorsabb érdeklődő.
A másikat töröltem.
Üdv, tonee
Köszi szépen.
Mindenki másnak: pillanatnyilag három érdeklődő is van, értelemszerűen a jelentkezésük sorrendjében egyeztetek velük.
Minden privát üzire válaszoltam, most az első érdeklődő hívását várom...
Szia,
írtam privátot is, megvenném a készüléket, akár ma el is mennék érte.
- spaceboy75
- Törzsvendég
- Értékelés: 115
Szia!
Ha posta játszik, akkor viszem
A legvégén írja, hogy posta nem játszik, csak kézből-kézbe.
Üdv: Tamás
Szia!
Ha posta játszik, akkor viszem
Üdv: Tamás
Előttem rejtélyes okból kifolyólag duplán jelent meg ez a hirdetés, a másik példánynál ugyanez a szöveg, de nem látszódnak a csatolt fotók... Ha én szúrtam el valamit, elnézést kérek, értelemszerűen EZT vinném tovább, hiszen itt láthatók a fotók is.
A másikat töröltem.
Üdv, tonee
Jelenleg működésképtelen, ezért eladó mindössze 8900 Ft-ért.
Amúgy nagyszerű, szép hangú készülék, beépített merevlemezzel, CD-lejátszási és felvevő képességgel, hálózati funkciókkal - egyetlen apró "szépséghibával": meghalt a tápegysége, és a szerviz súlyos tízezreket kérne a javításért, amit én már nem vállalok.
Ezért adom ennyiért. Hátha akad valaki, aki hobbiból megszereli magának olcsóbban, és akkor elmondhatja, hogy jóárasítva jutott hozzá. Mert ha kap áramot, akkor tényleg szépen muzsikál, még ha kicsit régimódinak is tűnik a Windows XP-t idéző vezérlőfelülete.
A CD-ket be tudja grabbelni a saját HDD-re ill. a HDD-n levő zenéket ki lehet írni vele CD-re.
Fotóként csatolok róla egy adatlapot is, de kb. ezeket lehet róla tudni:
Beépített 160 GB-os merevlemez (3000 tömörítetlen vagy 30 000 tömörített zeneszám tárolható rajta) | Wolfson WM8740 192kHz/24bit DAC | Internet rádíó | Képernyőmenü | CD-R/CD-RW írási képesség | Támogatott formátumok: tömörítetlen PCM/WMA/MP3/AAC(MP4) | Csatlakozók: Ethernet x1, USB x3, PS/2 egér +1, PS/2 billentyűzetx1, RS232 x1, IR x1, Control bus x1, Kompozit video x1, S-video x1, VGA x1 | Optikai és koaxiális digitális kimenet | Tömeg: kb. 7,5 kg
A távirányítója egy ponton kicsit karcos, sajnos már én is így kaptam.
FONTOS: postai feladást, futárral küldést nem vállalok, az ilyesmit jobb kézből kézbe, személyesen átadni, szóval el kell érte hozzám jönni Bp.-re.