Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Theta DS Pro Prime II DAC

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Elkelt, köszönöm a lehetőséget!

sebbence
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: sebbence »

Jó Napot Kívánok!
Engem érdekelne a készülék!
Elérhetőséget kérnék!

Előre is köszönöm!
További Szép Napot!
Sebők Bence

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6568

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Végtelenül korrekt hozzáállás a hibák " nem eltitkolásában " ,emelem a kalapom ,maximális respect az eladónak !!!!!
Csak ismételni tudom ezt! 
Ráadásul az ár sokkal olcsóbb dac-okkal teszi egy kategóriába, holott ez nem kispályás motyó! 
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Vendég

Végtelenül korrekt hozzáállás a hibák " nem eltitkolásában " ,emelem a kalapom ,maximális respect az eladónak !!!!!

Köszönöm!

falatzoli
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 57

Hozzászólás Szerző: falatzoli »

Süteménység kalácsság,

Sörivás és barátság.

Vendég

Jégen van.

Vendég

Eladó egy Theta DS Pro Prime II DAC, az alábbiak miatt alkatrész áron:

A fórumon vásárolt készülékbe - amint az később kiderült - korábban belenyúltak, és a kinagyított részletű fotón látható alkatrészeket építették bele.  A koax digitális bemenet műanyag házának rögzítő csavart fogadó része repedt, ezért a stabilitás miatt kénytelen voltam a terminált belülről a hátlaphoz ragasztani.  A két jobb oldali kondenzátort a gyanús elszineződés miatt kicseréltettem a Hivoxnál. Végezetül: a hátsó trafó közelről hallgatva finoman zizeg. A készüléken gyárilag nincs sem hálózati, sem standby kapcsoló.

Mindazonáltal a hangja messze átlagon felüli, különösen a precíz, kontrollált, kottázható basszus, és a magas tartomány felbontása lenyűgöző.

Akit a fent leírtakkal együtt érdekel a készülék, annak 45.000 forintért eladó. Budapesten van; saját rendszerben meghallgatható.

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”