Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Naim CDX2

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
szigony
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1421

Naim CDX2

Hozzászólás Szerző: szigony »

Hm. Azok közül a pörgetők közül, amikre kíváncsi lennék és szóba jöhetnének, egy sincs elérhető közelségben, pedig lennének ötleteim. Amik meg biztosan előrelépést jelentenének kb. 7 és 900eFt környékén elérhetőek... 
Hétfőn meghallgatok egyet, aztán hátha okosabb leszek aztán. Ha meg nem, akkor marad. 

A CD porgetot nem ismerem,de az eladot rendkivul korrekt embernek ismertem meg.
Akkor te is ugy vagy ezzel az eladassal mint en az AR VSi60 .

Zene:
Harbeth M30.2 40th - QUAD QMP - QUAD Artera Play - Roon Nucleus One - Cambridge Audio 851N - Puritan PSM 1512 - MZX LPS - Cisco Meraki - Quadraspire - Final Lab Daruma
Mozi:
Arendal 1723- Datasat LS 10- Simaudio Moon Aurora - Zidoo UHD 2000 - Oppo BDP- 103EU - Apple TV - Epson EH-TW 9400

hodyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 460

Naim CDX2

Hozzászólás Szerző: hodyka »

NAIM AUDIO CDX2 2 x PCM1704-K VAM1250  
Tóth Gábor DAC + TPA3255 szimmetrikus hidalt üzemmódban + Focal Onyx hangdoboz

"Csak a hülyék tudnak mindent, a többiek életük végéig tanulnak".

gianni321
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 894

Naim CDX2

Hozzászólás Szerző: gianni321 »

Szerintem is érdemes meggondolni. Ez egy kiforrott gép, nagyon nehéz lesz olyat találni, ami minden tekintetben előrelépést jelentene. Volt régebben egy Teac mechanikára épülő, csöves gép amit valamelyik AN konstruktőr tervezett. Na azt meghallgatnám...

Hm. Azok közül a pörgetők közül, amikre kíváncsi lennék és szóba jöhetnének, egy sincs elérhető közelségben, pedig lennének ötleteim. Amik meg biztosan előrelépést jelentenének kb. 7 és 900eFt környékén elérhetőek... 
Hétfőn meghallgatok egyet, aztán hátha okosabb leszek aztán. Ha meg nem, akkor marad. 
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA

tollact
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 740

Naim CDX2

Hozzászólás Szerző: tollact »

Mivel kb. az ötödik üzenetet kapom, egyszerűbb, ha itt vålaszolok, remélem nem veszik rossz néven a kérdező fórumtársak.
A Tamarin fórumtárs által hirdetett Wadia 830 -bár a következtetės teljesen logikus lenne- végül nem nálam landolt, lemaradtam róla. Volt már nekem korábban egy, ha råkerestek az apróban, ott megtaláljátok, le is írtam, hogy anno miért a CDX2-őt tartottam meg anno. Hogy miért "buktam" rá ismét? A mostani kåbelezés ės csőkészlet mellett újra rá akartam hallgatni, hogy mit mutat, és nem mellesleg az åra sem volt rossz...
Most sem vagyok róla meggyőződve, hogy jó ötlet ez az egész CDX2 hirdetés, mår csak azért sem, mert 2 fórumtårsat is tudok, aki birtokolt, majd eladott CDX2-t, aztán újra beszerzett egyet magának.
Szerintem is érdemes meggondolni. Ez egy kiforrott gép, nagyon nehéz lesz olyat találni, ami minden tekintetben előrelépést jelentene. Volt régebben egy Teac mechanikára épülő, csöves gép amit valamelyik AN konstruktőr tervezett. Na azt meghallgatnám...
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21

gianni321
V.I.P.
V.I.P.

Naim CDX2

Mivel kb. az ötödik üzenetet kapom, egyszerűbb, ha itt vålaszolok, remélem nem veszik rossz néven a kérdező fórumtársak.

A Tamarin fórumtárs által hirdetett Wadia 830 -bár a következtetės teljesen logikus lenne- végül nem nálam landolt, lemaradtam róla. Volt már nekem korábban egy, ha råkerestek az apróban, ott megtaláljátok, le is írtam, hogy anno miért a CDX2-őt tartottam meg anno. Hogy miért "buktam" rá ismét? A mostani kåbelezés ės csőkészlet mellett újra rá akartam hallgatni, hogy mit mutat, és nem mellesleg az åra sem volt rossz...

Most sem vagyok róla meggyőződve, hogy jó ötlet ez az egész CDX2 hirdetés, mår csak azért sem, mert 2 fórumtårsat is tudok, aki birtokolt, majd eladott CDX2-t, aztán újra beszerzett egyet magának.
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA

gianni321
V.I.P.
V.I.P.

Naim CDX2

A felülnézetből készített képen látható homályos kör az életben NEM!!! található meg a fedlapon!

gianni321
V.I.P.
V.I.P.

Naim CDX2

Linto
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 32

Naim CDX2

Hozzászólás Szerző: Linto »

Volt szerencsém jó pár napig együtt élni ezzel a CD játszóval. Fájó szívvel adtam vissza. 

gianni321
V.I.P.
V.I.P.

Naim CDX2

Sziasztok,

eladnám a cd játszómat. Kifogástalan esztétikai és műszaki állapot. Doboza, távirányítója meg van, összekötő kábelt nem kaptam hozzá, így azt nem is tudok adni.

2,5 fél évig használtam, és most is csak a kíváncsiság hajt.

Ennek megfelelően az ára 450eFt.

voda/négy29-6879

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”