Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Denafrips Enyo 15th R2R DAC

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
supertrump
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 8

Re: Denafrips Enyo 15th R2R DAC

Hozzászólás Szerző: supertrump »

Barna 67 írta:
2026.05.19., kedd 19:15
Hello!
Elérhetőséget kérhetek?
Üdv
Szia! Küldtem privát üzenetet.
A további érdeklődőket legkorábban szombattól tudom fogadni.
ATV4K, LG OLED77C5
Main: FiiO SR11 (Roon) + iPowerX, FiiO K13 R2R + PL80, Exposure 2510, Triangle Comète 40th, 2x REL T/5x
Desktop: Mac mini M4 (Roon), FiiO K13 R2R, Sennheiser HD600

Barna 67
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Re: Denafrips Enyo 15th R2R DAC

Hozzászólás Szerző: Barna 67 »

Hello!
Elérhetőséget kérhetek?
Üdv

supertrump
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 8

Denafrips Enyo 15th R2R DAC

Hozzászólás Szerző: supertrump »

Eladásra kínálom Denafrips Enyo 15th DAC készülékemet. Két hónap múlva lesz egyéves, így a magyar jogszabályok alapján még nagyjából két év garancia/jótállás van rá (Muzix.hu).

https://www.denafrips.com/enyo

A készülék makulátlan állapotú, karc- és hajszálkarcmentes. Mindig nagyon vigyáztam rá, a tetején soha nem tároltam semmit. A gyári dupla doboza és a hozzá kapott gyári tápkábel természetesen megvan.

Az eladás oka: feljebb lépés miatt Denafrips Pontus vásárlását tervezem.

Személyesen Tatabányán vehető át. Szállítás esetén a Foxpost automatás küldést preferálom, gondos csomagolással. GLS házhozszállítás is megoldható, de ennek költsége magasabb.

Igény esetén az aláírásomban szereplő rendszerben, Tidalról, Roonon keresztül (Mac-ről USB-n) bármilyen zenével meghallgatható.

Összehasonlító tesztelésre, hozott eszközökkel való AB próbára nincs lehetőség. Otthoni meghallgatásra letét ellenében sem tudom odaadni, mivel különösen vigyázok a hifi eszközeimre.

Ár: 250 000 Ft, fix.

Beszámítás és csere nem érdekel, köszönöm.

Kapcsolatfelvételt privát üzenetben kérek. Komoly érdeklődés esetén telefonszámot is szívesen adok az egyeztetéshez.
01.jpeg
02.jpeg
03.jpeg
ATV4K, LG OLED77C5
Main: FiiO SR11 (Roon) + iPowerX, FiiO K13 R2R + PL80, Exposure 2510, Triangle Comète 40th, 2x REL T/5x
Desktop: Mac mini M4 (Roon), FiiO K13 R2R, Sennheiser HD600

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”