Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Auralic Ares G2.1 hálózati digitális futómű + Hoer-Wege táptuning + SR Purple biztosíték

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
elkann
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 35

Auralic Ares G2.1 hálózati digitális futómű + Hoer-Wege táptuning + SR Purple biztosíték

Hozzászólás Szerző: elkann »

Sziasztok!

Közelgő autóvásárlás okán eladó sorba került kétséget kizáróan zseniális hangú AURALIC ARIES G2.1 hálózati digitális futóművem.
A készüléket Németországból vásároltam 2022-ben első tulajdonosától (elektronikus számla rendelkezésre áll) azóta én használtam. A készülékhez megvan a gyári dupla doboza, kézikönyve, minden csomagoló kiegészítője, minden tekintetben makulátlan állapotban van.

Hiszem, hogy az igazán jó forráson sok múlik, ezért még 2022-ben rendeltem hozzá egy német Hoer-Wege gyártmányú, maximálisan profi megépítettségű és nemzetközileg elismert, dedikáltan ehhez a típushoz fejlesztett (TALEMA transzformátoros) tápegységet (kb. 220.000 Ft értékben), amit magam applikáltam. Ez gyakorlatilag néhány csavarral ki- és becsavarásával elvégezhető volt, de egyébként egy tűpontos manual is rendelkezésre áll hozzá. Semmit nem kell hozzá forrasztani vagy egyéb komolyabb beavatkozást végezni, tényleg végtelenül profin ki van találva.. és hát kategóriát javult az egyébként sem rossz hangja a készüléknek. Természetesen a gyári tápegység is megvan hozzá, nyom nélkül visszaapplikálható.

Hoer-Wege táptuning info:
https://hoer-wege.de/preise/auralic-ari ... reisliste/
Érdemes rákeresni, a neten rengeteg pozitív véleményt olvasni, amit magam is maximálisan meg tudok erősíteni.

A készülék kapott továbbá egy SYNERGISTIC RESEARCH PURPLE biztosítékot.

Összességében nem szeretnék hosszas elemzésbe kezdeni, de a fenti szett, ebben a formában egy valóban zseniális hangú lehetőség.
A készüléket Diósdon van lehetőség megtekinteni, kipróbálni (akár bármilyen hozott kábellel, erősítővel).
Csomagküldés a készülék értékét figyelembe véve nem lehetséges.
Csere, beszámítás és alku nem aktuális, illetve letét ellenében történő próbalehetőséget nem tudok biztosítani.

ÁRA (G2.1 + Hoer-Wege tápegység + SR Purple biztosíték): 1.300.000. Ft
IMG_2146.jpg
IMG_2147.jpg
IMG_2148.jpg
IMG_2149.jpg
IMG_2150.jpg
IMG_2151.jpg
IMG_2152.jpg
IMG_7897.jpg
IMG_2142.jpg
IMG_2143.jpg
IMG_2144.jpg
IsoTek Syncro Uni -> IsoTek Titan One -> IsoTek Genesis One -> ALAC tápkábel -> Auralic Aries G2.1 (+Hoer-Wege mod) ->ALAC tápkábel -> Audio Research GSI75 -> ALAC hangfalkábel -> Sonus Faber Grand Piano Home

Válasz küldése

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”